Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Britu ārlietu ministrs: mani izteikumi nav bijuši vērsti pret Latviju vai tās valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.....
.
Atkal lielummanija-'Britu konservativie iesaistas..."Vajadzigi jus viniem-ka sunim piekta kaja. "...saks intereseties par Latvijas vesturi..."Bet te rodas jautajums-vai Latvijai vispar vesture ir?! Nacionalie varoni-cinitaji par"neatkarigu Latviju"-latviesu SS legions,kuriem rokas notraipitas ar mierigo Krievijas,Baltkrievijas,ari Latvijas iedzivotaju asinim.Vel vieni "nacionalie varoni"- ta saucamie "nacionalie partizani",kas ari "karoja"tikai ar mierigajiem iedzivotajiem- komunistiem,komjauniesiem,skolotajiem,laupij a pienotavas un veikalus..SS par noziedzigu organizaciju atzina Nirnbergas tribunals-tai skaita ari Latviesu SS legionu. Nirnbergas tribunala spriedumu atcelt vai izmainit nevar neviens,ka latviesu nacionalistiem to negribetos. Neuzskati sevi par"pasaules nabu"-laiks netiksk"tavas intereses"-jau sen-tad,kad masu slepkavas atzinat par "Latvijas nacionalajiem varoniem".Un Zurofs un Kremlis tur nekadu lomu nespele-vini nesava cilvekus Bikernieku priedes,Varsavas geto,Krievija,Baltkrievija,Ukraina.
vinnijs
v
Spriežot pēc pirmajā kometārā iekopētās informācijas, Deivids Milibands ir cēlies no Polijas ebrejiem. Lai arī viņš ir Lielbritānijas ārlietu ministrs, laikam šajā gadījumā izcelsme pārspēja visu citu. Diemžēl. Piekrītu Antonam - kopumā mēs varētu būt ieguvēji šīs diskusijas rezultātā.
Antons
A
Milibands tomēr pierādīja šajā situācijā sevi kā nenobriedušu politiķi, ja jau reiz pieķērās tādiem slideniem kremļa propogandas sadomātiem argumentiem un stereotipiem. Smieklīgākais, ka šo politiskās neapdomības zīmi viņš vairs nenomazgās un tā viņam vilksies visu laiku līdzi. Viņš vienmēr dabūs taisnoties, kad viņam šo pieminēs - sak, nebiju jau tā domājis, tas nebija pret Latviju utt - par vēlu! Jau noticis! Pati diskusija ir laba un nāk par labu Latviešiem. Jo, kāds tad ir viņas iznākums? Britu konservatīvie iesaistās (vai spiesti iesaistīties) Latvijas pozīcijas un TB/LNNK aizstāvēšanā. Diskusija nozīmē, ka lielāks skaits politiķu un cilvēku Anglijā sāks interesēties par Latvijas vēsturi un to, kas tad patiesībā (nevis kremļa melu interpretācijā) notika Latvijā Otrā pasaules kara laikā. Citā situācijā jau viņi to nedarītu - ne laiks, ne interese. Tā kā jebkura šāda veida diskusija, kurā tiek piesaukta mūsu vēsture un leģionāri, strādā par labu Latvijai. Laiks tikšķ mūsu interesēs. Protams kremļa propogandisti un zurovs jau to neapjēdz, vai arī - ja apjēdz, tad viņiem nav alternatīvas - kas arī labi.
ruksis
r
Angļu polītiķu izteicieni tikai lieku reizi apstiprina, ka Hitlera nacisti bija ietekmīgākāis spēks pasaulē 20. gadusimtā. Žēl, ka angļi palīdz uzturēt nacisma un Hitlera atmiņu dzīvāku par pašu Čērčila.
KLM
K
tāda Eiropas kloaka kā Latvija.... ................................................ ................................................... daudzpun kt, kloaku lielākais specialists ir Putlers - močit v sortire- kā jau čekistam pienākās. Arī poļu virsniekus Katiņā, ja toreiz būtu bijis Putlers, iespējams, močītu tualetē....
lno
l
tada Eiropas kloaka ka Latvija... _______________________ Kādēļ mocies šeit, kādēļ nedodies aizstāvēt savu dzimteni?:)
.....
.
Latviesu nacionalisti-tas ir tikai sakums...Pasaule ilgi necietis jusu"nacionalos varonus".Un parskatit Nirnbergas tribunala lemumus-neviens nevar,seviski tada Eiropas kloaka ka Latvija...
AD
A
Tādi ir tie britu salas iedzīvotāji un to valdības vīri..
kas ir?
k
Tā arī nesapratu,kāds tam sakars ar Milebandu,ja vāvuļo Hūns un Zurofs?
sp
s
Smirdīgie britu imperiālisti.
Dārznieks
D
Baltiem diegiem šūti argumenti. Tā spriežot LV varētu drīz izvirzīt Vācijai pretenzijas par BMW markas autovadītāju avārijām uz Latvijas ceļiem.
!
!
David Wright Miliband (born 15 July 1965) is a British Labour politician, ... the son of the late Marxist theorist Ralph Miliband. 87 years ago the Soviet Army invaded Poland. David Miliband's grandfather was called to serve. As a Polish citizen he was obliged to join the Polish military. Not only did he derelict his duty, he even joined the Soviet Army, i.e. he committed treason. After we Poles defeated the Soviets, Samuel Miliband left Poland (knowing that otherwise he would be executed as a traitor). He went to Belgium and from there to Britain. Pirmais no Wikipedia Otrs no Ian Dale's Diary

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas