Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Britu laikraksts: Latvijas tieslietu sistēma ir pilnīgi korumpēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mareks Fišers
M
100% taisniba
X
X
Atskiriba no Latvijas avizem, ko druka uz tualetes papira, Derby Telegraph iedzilinas un peta visus jautajuma aspektus, nevis vienkarsi atkarto lozungus, met visus par vienu karti un parpublice viens otra palaistas pilites!
X
X
Taisam Metjū Neilu un Deividu Birkinšovu fanu klubus - tiešām varbūt britu varēsana aizvietos mūsu nevarēšanu
indiānis-hau
i
vajadzēt mums kā britiem,kā ments pieprasa kukuli tā pa purnu,ja ekanomiskais cāka.ē kādu un piesedz savu korišu, pa purnu,ja es labi zinu ka tas ments pats braukā pilnā un mani čaka.ē par smaku pa purnu,ja likumdevējs pieņem likumus kurus viņš pats neievēro pa purnu. tad varbūt korupcija ietu mazumā. Vispār jāaicina vairāk britu ciemos,jāveido ekskursijas uz saimas un valdības namiem uz policijas iecirkņiem ,tiesu namiem,utt,varbūt britu varēsana aizvietos mūsu nevarēšanu???
lno
l
Kauns par mūsu valsts pilsoņiem, kuri pieļāvuši, ka viņiem nozog valsti.
ZIvs
Z
Interesanti vai tā lapele tiek drukāta uz izmantota tualetes papīra? Baigie spečoki atradušies, lai spriestu par mūsu tieslietu sistēmu.
X
X
Stradaju turisma nozare un un visi mani smaidi nespej nodzest klientu soku par to cik nelaipni ir Latvijas ieredni un policisti. Latvija pazaude miljonus.
who cares
w
"katrs parastais iedzīvotājs par varas iestāžu darbinieka piekaušanu būtu savu pelnīto sodu saņēmis,bet šie puiši brīnumainā kārtā tika cauri sveikā" === i.e. - katrs "parastais" iedzīvotājs ar labu advokātu tiktu cauri sveikā, jo polisimeņi nemāk vākt pierādījumus un domā, ka pietiek ar to, ka šie saka, ka tā ir bijis...
who cares
w
"Atsaucoties uz kādu "bijušo VDK spiegu, kas agrāk strādāja Latvijā, bet tagad dzīvo Londonā"" === Super. Uz Zariņa govi vajadzēja atsaukties...
musmere
m
vo te TP un seglins .......... un vel kaut ko no sevis iedomajas.........................
Teodora
T
:-DDDDD Tāds iespaids, ka vairumam šeit rakstošo mūsu tiesneši piesprieduši maksāt bērniem lielus alimentus. :-DDDD Un tie britiši... - kādi viņi paši, tādas viņu avīzes!
jet
j
"Avīze izvērsusi aktīvu kampaņu, aizstāvot pagājušā mēnesī attaisnotos britu tūristus Metjū Neilu un Deividu Birkinšovu." Latvijas tiesa viņus attaisno. Un ko šie? Iespļauj dvēselē! Nākamreiz jāpiespriež 10 gadi, lai būtu iemesls runāt tādas draņķības balstoties uz bijušo VDK viedokļiem.
Vilis
V
Eiropā jau sen par Latviju ir sekojošs viedoklis, tas arī kalpo par pamatu neuzticībai Valstij kopumā un tiesībsargājošajām iestādēm vispār.
k>>>
k
protams,ka korumpēti,ja šitos kretīnus nenotiesāja,tak vajadzēja uztaisīt paraug prāvu,bet nē,kā ari daudzās lietās,kur vajag letiņus aizstāvēt,aizstāv okupantu izdzimteņus,ka pieņemsim smerdeli Kobanovu,ta noteikti samaksāja tiesai,lai pierāditu russenis savu stulbummu,bet nu nolaidušies jau ir gan musu tiesībsargi,driz sāks pizdurastizācīju atbalstīt.
taisnais
t
Latvijā gan tiesas,gan policija ir korumpetas.Un Segliņ,ko tu piedāvā saviem korumpētejiem tiesnešiem testus laiku pa laikam? Zini kas būtu labāk?Ja laiku pa laikam tevi,un visus pārējos nekauņas iebāztu un paturētu centrālcietumā. Esat to maitas pelnījuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas