Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Britu žurnāls: Krievija izvērš naidīgu propagandu pret Baltijas valstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rozaa
r
Rakstu atradu European Voice mājaslapā zem virsraksta 'Psychological warfare on the EU's eastern borders'. 'European Voice' ir avīze angļu valodā, kas pieder 'The Economist Group'. Žurnāls 'The Economist' ir cits izdevums, kas arī pieder šai grupai, bet viņu mājaslapā šādu rakstu neatradu.
!
!
Ļoti nopietna problēma, ar ko Igaunija visasāk tika konfrontēta bronzas Aļošas pārvietošanas laikā.
IncParaac
I
Artūr M. - Tevis minētajiem abiem - "biedriem" - būtiskāka - kopu pazīme - nepārprotamāk uzrādītos pirtī. Kas? Kas? Tie? Pravaslāvi? Da tie že .. Nu-u-ū! Tas-s! S-skaidro - daudz-dz ...
Valdonis
V
Tas pats kā Igaunijā notiek arī šeit, tikai daudz intensīvākā veidā. Šeit to īsteno Saskanieši ar savu kremlisko naudas un atbalstu trubu, ka arī dažs labs smagos pārkāpumos apvainots vietējais bagātnieks.. Mums ir 'jasāk rādīt pašmāju krieviem, ka ir kas daudz labāks dzīvē sasniedzams kā nekritiska tiekšanās pēc Maskavas saindētiem āboliem.
Arturs M
A
Diez vai biedrs Urbanocičs ar šo rakstu ir izlasījis The Economist ?:D Ak tā,aizmirsu,viņš tak angliski,kā Kravcov latviski :D Krievu mīlis nolāpītais.
arī piekritu
a
Krievija no sen seniem laikiem ir naidīga latviešiem, vel no tiem laikiem kad parādījās neatkarīgais Latvijas valsts.
krabis
k
Neko jaunu un nezināmu jau autors nepateica - viļņveidīgi un pastāvīgi atkārtojoties tas notiek visu laiku, kopš Baltijas valstis ieguva neatkarību. Piekrītu Bezdievim, ka tikai ierobežojot Kremļa propagandu (t.s. samazinot viņu informācijas lauku šeit) ir iespējams kaut ko darīt lietas labā.
Bezdievis
B
Kremļa pats bīstamākais pretinieks ir patstāvīgi domājošs krievs. Gan krievs Krievijā, gan arī Baltijas valstīs un citur. Tāpēc tik centīgi tiek nīdēta Krievijas opozīcija, cik centīgi sludināta Kremļa propoaanda, tik centīgi darbojas Našistu nacionālisti apgalvojot, ka Kremļa viedoklis ir arī visu krievu viedoklis un cita viedokļa nemaz nevar būt. Vislabākais, ko mēs varam darīt ir ierobežot tiešo propagandu un izglītot vietējos krievus, lai tie būtu ar savu neatkarīgu viedokli nevis ar Kremļa uzspiesto viedokli. Pēc tam nākamais solis ir radīt neatkarīgu krievisku masu mēdiju, kas pasniegs neatkarīgas ziņas Krievijā. Protams, tam ļoti pretojas Kremlis. Es pat salīdzinātu viņu propagandu ar maza laukumiņa bombardēšanu ar smago artilēriju, lai no šī laukumiņa neizdīgtu neviens zāles stiebriņš.
drak
d
Любое государство пытается ослабить соседа, чтоб занять его место на каких-либо позициях... Это как в бизнесе - вроде дружба, но нож в спину можно получить.... Так что политические агрессии были и будут у всех...
interesents
i
Tomēr ir uzkrītoši, ka negatīvās ziņas pazūd vai parādās atkarībā no tā, ar kuru no Baltijas valstīm Krievija cenšas draudzēties un kuru vajāt ............ Atgādina Orvela Patiesības ministriju.
borcinsh
b
"...tapat ka palestinieshiem ir tiesibas uz brivibu..." ----- un kush viniem neatlauj ??? pashi negrib atzist sevi par neatkarigu valsti ! ... jo taa ir izdeviigi dzivot - naudinu sanemt no visiem valstim un mieriigi to izzagt ! ( yasir arafats to pieradijs! 325 millionus no ASV vel shodien nevar atrast !)
Ak Dievs!
A
problemas risinajums jau sen visiem zinams,, Baltijas valstu tautu pashnoteikshanas tiesibu respekteshana ar sho valstu dekolonizaciju,ar padomju kolonistu izvakshanos,kas simbolizetu tiesiskuma uzvaru.Baltieshu tautam tapat ka palestinieshiem ir tiesibas uz brivibu,un taas nedrikst tikt diskriminetas,padomju civilokupantiem joprojam NOZIEDZIGI NEIZVACOTIES.
a
a
Igaunija,latvija nav valstis,bet buferteritorija.
Dr.xy
D
Vai tiesam ir jagaida Launuma Imperijas sabruksana lidz 2020.gadam?! Vajag so procesu paatrinat.
J
Krievija izvērš naidīgu propagandu pret Baltijas valstīm --------------------------------------------------- ---------------------------- Bet kad tad pēdējos 1000 gados ir bijis citādāk? Vienkārši tā ir ierprogrammēts Krievijas genoms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas