Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Brīvās arodbiedrības rīkos mītiņu un uz pāris minūtēm apturēs darbu un satiksmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IM>KLM
I
Tie citi šitā ieliekoties krīzē nevarētu tak sabiedrībai acīs paskatīties. Bet šitie divi tik nevainībā blisina savas actiņas. Visa atšķirība starp Kalvīti un Repši - Dombrovski.
IM>KLM
I
Nelieši no opozīcijas protams ka krīzi neizraisīja. Arī Kalvītis ne. Citi un ne no šējienes. Toties nelieši no opozīcijas izdarīja ko citu - ielikās tai krīzē iekšā līdz pašiem pašiem dibeniem. Un joprojām tur atrodas. Joprojām tak domā ka ir varoņi , joprojām tak domā ka tie citi vienkārši nobijās no krīzes dibena. Bet tie citi tak nenobijās no dibena. Tie citi nobijās ka varbūt ka nāksies ar tai krīzē drusku iebraukt iekšā. Bet šitie nelieši no opozīcijas tak lepnā divvadībā ievilka visus krīzē iekšā līdz pašai pakaļai. Un lepnā divvadībā turpina visus pa krīzēs dibenu uz pakaļas šurp turp vazāt.
KLM
K
Arodbiedrībai sekas nebija jāpjēdz, bet opozīcijas deputātiem gan tas bija jāapjēdz (krīzes varbūtība) ............................................... ............................................................ Jā, nelieši no opozīcijas, tagad saprotu - tieši viņi, būdami opozīcija, izraisīja tik smagu krīzi...nelieši tādi ! Slava Kalvītim, kurš no dusmām, ka opozīcija neapjēdza, vārtijās pa grīdu, plēsa matus, bet nekā - opozīcija neapjēdza, ka burbulis plīsīs un būs krīze
bilde?
b
Klau, portāla redaktori, vai tiešām vienīgais veids, kā ilustrēt šo ziņu, ir ielikt deputāta kandidātes bildi? Kaut kā izkskatās pēc slēptās reklāmas
IM>KLM
I
Pirmkārt , ministu prezidents priekš tam ar ir lai gāzētu ar ekonomiku kā vien var. Tas ir viņa tiešais uzdevums. Gāzes pedālis ir viņa darba instruments un ministru prezidentam tas ir jāspiež grīdā kad vien var un cik vien var. Cita lieta ka LB ir jāstāv pie karburatora un jāregulē degvielas padeve tā lai nebūtu nekādu burbuļu utt. . Ministru prezidents bremzētājs ir galīgi garām. Otrkārt , arodbiedrības ir arodbiedrības , un arodbiedrības priekš tam ir lai prasītu. Cita lieta ka tai saucamajā lietussargu revolūcijā arodbiedrībām bija valstsvīru necienīgs atbalsts no opozīcijas valsts darboņiem. Arodbiedrībām sekas nebij jāpjēdz , bet opozīcijas deputātiem gan tas bija jāapjēdz. Treškāŗt , Dombrovskim ar vajag gāzēt nevis bremzēt. Un visiem kopā tagad vajag prasīt lai SVF , ES un visi pārējie kas regulē karburatoru , nenodarbojas ar nelietībām , kaitniecību , meliem utt. , bet atjauno normālu degvielas padevi Latvijas ekonomikai. Jo tā jau tagad ir viņu atbildība lai degviela (nauda) ekonomikai tiktu padota un bezdarbs tiktu likvidēts vismaz ES vidējā līmeņa robežās.
KLM
K
Viens jautājums Jums - vai piekrītat, ka Kalvītis un Co darbojās ar saukli - pedāli grīdā? Ja piekrītat, tad otrs jautājums - vai arodbiedrības bija sajūsmā? (neapjēdzot par sekām, ar aizlīmētu muti klusējot par taupīšanu) Lai tagad, kad valsts visdziļākajā bedrē, pasludinātu - ''Nē - taupīšanai"
Ieteikums
I
Smieklīga gan esi pati, domādama, ka var kaut ko panākt, klusi purpinot savās mājās pie datora. Tas, ka arodbiedrības cenšas noslēgt līgumus ar VISĀM partijām priekšvēlēšanu laikā ir vairāk nekā pareizi - tas ir vienīgais laiks, kad var cerēt, ka viņi vispār ielaižas uz kaut kādām sarunām un var cert parakstīt kādu derīgu līgumu. domā ar galvu!
SACT LN
S
Daži fragmenti no starptautiskas konferences “Pret partokrātiju, par demokrātijas atjaunošanu Latvijā” ... 1995.gada 6.jūnijā, Valsts prezidentam G.Ulmanim izsludinot partiju sagatavoto un partokrātiskās Saeimas pieņemto Saeimas vēlēšanu likumu, īpaši ar tā 9.panta 1.daļu, Latvijā tika izdarīts valsts varas apvērsums no demokrātijas uz partokrātiju, proti, pretēji Satversmes 1., 2., 9. u.c. pantiem tautai piederošo suverēno valsts varu uzurpējusi partokrātija, bet 99 procentiem bezpartejisko pilsoņu ir atņemtas Satversmes garantētās vēlēšanu tiesības. Viņi vairs nedrīkst izvirzīt kandidātus, iesniegt kandidātu sarakstus, kandidēt, balsot par saviem izvirzītajiem kandidātiem, bet viņi drīkst balsot tikai par partiju sarakstiem. Vairāk kā 15 gadu laikā kopš Latvijā pastāv partokrātija, praksē ir pierādījies, ka varas partiju faktisko rīcību nosaka oligarhija (nedaudzu vara ) un plutokrātija ( bagāto vara )... ... Tiesību korifejs Egils Levits kritizē Saeimas vēlēšanu likuma 9.pantu, kas vēlēšanu tiesības dodot tikai partijām, tādējādi šis 9.pants pārkāpjot demokrātisku vēlēšanu principu, kas prasa visiem pilsoņiem dot aktīvās un pasīvās vēlēšanu tiesības. No šāda secinājuma izriet, ka Saeimas vēlēšanas pēc pašreizējā vēlēšanu likuma nav demokrātiskas un ievēlētā Saeima līdz ar to nevar būt leģitīma. Akadēmiķis, juridisko zinātņu doktors Juris Bojārs, juridisko zinātņu doktors Valdis Cielavs u.c. uzskata, ka “visu Latvijas valsts institūciju vara izriet vienīgi no tautas.” Tas savukārt nozīmē to, ka valsts vara nedrīkst izrietēt no partokrātijas. Profesors Jānis Freimanis Latvijas partijas turklāt nosauc par pundurpartijām, tās nepārstāvot tautu, bet tikai sevi... ... Konference izteica nosodījumu žurnālistiem, politologiem, ekspertiem un citiem, kas neaktualizē partokrātijas neatbilstības problēmu Satversmei. Tāpat konference nosoda tos pilsoņus, kuri, atkal balsojot par partijām, ar šādu savu balsošanu pārkāpj Satversmi... ... Konference paziņo, ka partokrātijas organizētā balsošana par partiju sarakstiem nevar radīt leģitīmu Saeimu, jo apstākļos, kad pilsoņiem liegtas vēlēšanu aktīvās un pasīvās tiesības, viņu balsošana vien, turklāt neizsakot pilsoņu vairākuma gribu, nevar radīt Satversmei atbilstošu likumīgu parlamentu. Pilsoņu balsojums partokrātijas apstākļos varētu radīt likumīgu Saeimu gan tikai tad, ja Satversme būtu noteikusi visu valsts varu partijām un ja Latvija nebūtu ar pamatlikumu noteikta par demokrātisku republiku. .... Pilns teksts : www.sactln.org
KLM
K
Ja atzīstat, ka ģimene ir tā pati valsts miniatūrā, un ģimenes locekļi pelna tieši tik, cik pelna, tad dārgu konjaku tvaiki ātri vien liks saprast, ka reiz bija labāki laiki, kā arī to, ka ''treknajos gados sūci ievērojami pāri saviem līdzekļiem" Un nedomāju, ka ''tie ir meli"
IM>Mareks
I
Ja kas tad visa pasaule dzīvo uz krīta , un daudz lielākā mērā. Priekš kam te Kalvītis ja mums ir neatkarīga banku uzraudzība. Un tāpēc jau ar tā mītiņošana lai tās kājas tagad pret mums neslaucītu. Žēl tikai ka daudzi ir gatavi uz to ka pret viņiem kājas slauka un mītiņot nemaz netaisās. Kalpa sindroms , vai kas?
Mareks
M
Esi no tiem tirliņiem, kas uz krīta Turcijā meitenes copēja?:) Diez, kāpēc mums tā krīze tāda smaga un dziļa? Un man nemaz nav žēl tos nīkuļus, kas tagad cīnās ar nesamaksājamiem kredītiem, jūs, veči, bankas palietoja un uzmeta, un vēl 30 gadus kājas pret jums slaucīs! Pasakiet paldies Kalvīša kompānijai, kas jūs uzsēdināja uz kredīta adatas, kas nedeva bankām pa nagiem kad tās deva kredītus visiem kas kust, kas jūs iedrošināja netaupīt un dzīvot zaļi ...uz krīta!
IM>KLM
I
Tieši tā! Tu pirksi konjaku un sūksi. Cilvēki konjaku ražos un pārdos un maksās no tā nodokļus un uzturēs valsti. Tiklīdz konjaku sūkt pārtrauksi , tā valstij krīze un hana. Katrā ziņā patērēt mazāk konjaku kā teknajos gados tev nav nekādu tiesību , jo tad tu grauj ekonomiku. Un nevajag klausīt tos kas saka ka teknajos gados sūci ievērojami pāri saviem līdzekļiem. Tie ir meli. Maksimāli var sūkšanu samazināt (no labas gribas un izpratnes) nu ne vairāk kā par dažiem procentiem. Sūkt uzreiz par piekdaļu mazāk - tas ir noziegums pret valsti.
KLM
K
Noziegums ir aicināt taupīt krīzes laikā. .................................................... ............................ Asprātīgs atzinums - turpmāk par pēdējo naudu krīzes laikā nepārtraukti staigāšu dārgu konjaku tvaikā - tas būs vietā un laikā - lai saprastu, ka jātaupa...
IM>Sirmais
I
Noziegums ir aicināt taupīt krīzes laikā. Taupot no krīzes nevar iziet.Taupot var tikai nosprāgt. Bet nu latviets jau pārsvarā ir muļķis. Ja viņam no malas pasaka ka jātaupa , tad viņš ar taupa. Ja viņam no malas saka ka jāgāž sava valdība , tad viņš ņem un nogāž ar. Bet kā viņam pašam labāk būtu , latvietim nav ne jausmas.
Sirmais
S
Arodbiedrības ir stipri līdzīgas padomijas laika veidojumiem, kas atbalstīja varas pārstāvjus,tagad šos kroplos veidojumus ir nopirkuši tikpat kroplie Ulmanieši. Aicināt netaupīt ir noziegums,bet noziedznieku vieta ir cietumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas