Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Brīvdienas būs saulainas, nākamnedēļ laiks tveicīgs

Brīvdienās sinoptiķi lietu nesola, taču tas var ar pērkonu atnākt nākampirmdien un trešdien. Kopumā gan nākamā nedēļa gaidāma tveicīga, vietām gaisa temperatūrai sasniedzot pat +30 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Nedēļas nogalē laika apstākļus Latvijā noteiks augsta spiediena apgabals, līdz ar to saglabāsies saulains laiks bez nokrišņiem. Pūtīs lēns ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra par 2-3° paaugstināsies, un dažviet dienas laikā gaiss iesils līdz +27°.

Nākamās nedēļas sākumā Latvijai pietuvosies zema spiediena ieplakas, kas pirmdien un trešdien daudzviet atnesīs īslaicīgu lietu, vietām arī pērkona negaisu. Pirmdien vējš iegriezīsies no dienvidiem, un, teritorijā ieplūstot ļoti siltam gaisam, dažviet termometra stabiņš sasniegs pat +30° atzīmi. Arī nakts būs tveicīga: gaisa temperatūra nebūs zemāka par +14…+19°. Turpmāk ievērojami nokrišņi vairs nav gaidāmi, laiks būs saulains, bet gaisa temperatūra par 2-3° pazemināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas