Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Brīvdienās lielo salu nomainīs sniegs un putenis

Brīvdienās un nākamās nedēļas sākumā darba dienās nav gaidāms liels sals, taču līdz šim piedzīvoto bargo salu nomainīs sniegs un putenis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.

Cikloni un ar tiem saistītās atmosfēras frontes daudzviet atnesīs sniegu un 2.februārī galvenokārt austrumu rajonos ir iespējams stiprs sniegs. Snigšanas laikā vietām samazināsies redzamība no 500 līdz 1000 metriem.

Latvijā ieplūdīs siltāks gaiss, tādēļ gan naktīs, gan dienās gaisa temperatūra paaugstināsies. Naktīs gaiss atdzisīs lielākoties līdz mīnus 7, mīnus 12 grādiem, atsevišķās naktīs līdz 14, mīnus 16 grādiem. Savukārt dienās gaisa temperatūra būs no mīnus 2 līdz mīnus 7 grādiem.

Šodien pūtīs dienvidaustrumu, austrumu vējš ar ātrumu 4 līdz 9 metri sekundē (m/s), bet pēcpusdienā Kurzemes piekrastē vējš brāzmās sasniegs ātrumu 13 m/s.

Svētdien dienā vietām gaidāms neliels īslaicīgs sniegs. Austrumu daļā pūtīs dienvidaustrumu, dienvidu vējš, bet rietumu daļā dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas sasniegs ātrumu 4 līdz 9 m/s, piekrastē brāzmās sasniedzot ātrumu 14 m/s.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas