Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Broks uzdod Gruškevicam sniegt paskaidrojumu par džipa dāvinājumu savai padotajai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LLL
L
Nu bet tagad taču Broks dabuuj to š`tali ar visu dzzīipu!!!!!
Hmm
H
Bet, ja tas, kas nav tuvs radinieks, ir mans mīļākais? Ko nu?
x
x
Kadus paskaidrojumus vajag? tapat viss skaidrs, laikam skaista meitene ta padota ir.
zaparožec
z
Paskaidrojumu pilnīgi pieņemu Vēl jo vairāk, ka pilnīgas un galīgas sakritības rezultātā redzēju Gruškevicu ļoti sen, kad viņam nezkāpēc bija lielas atļukušas ausis, kas tagad pieoperēta, kā arī kopumā noželojams izskats. Tā kā skaistā Inga tiešām ir izdarījusi lielu darbu. Džips tiešam nopelnīts
Kā pareizi
K
Kā ziņās atzīmēja viedā TV3 blondīne, dāvināts tapa džīpa markas folksvāgens (vai folksvāgena markas džīps).
jautājums
j
Nu ja var ticēt Vecrigas leģendām...Tad šīs attiecības sākās, kad gan viņi abi bija vecākie referenti un karjeras ir attīstījušās paralēli. Neviens no viņiem nav otram pateicīgs par savu profesionālo izaugsmi. Drīzāk jau Inga ir izveidojusi Mareku par to, kas viņš ir...Pietiekami iekārojamu citām sievietēm... Tās bija nopietnas attiecības ilgu gadu garumā, un šaubos, ka ar merkantīlām interesēm. Stāsta, ka kāda aizgāja no bagāta vīra dēļ nabaga,toreiz, referenta...Principā sižets būtu daudz krutāks kā pašmāju seriālos, un varbūt pārsistu pat meksikāņus...Žēl, ka beigas skumjas. Dzīve lieta sarežģīta....Bet šis nav stāsts par bāzes līmeni... p.s. Un Inga nav bondīne...Skaista sieviete ar tumšiem matiem un viena no pašlaik labākajām finansistēm valsts pārvaldē.
purveklis
p
vienā visnotaļ intelektuālā valsts sekretāriem domātā žurnālā kādreiz bija smuka karikatūra kādai jābūt ideālai sekretāra sirds draudzenei - ar kantainu galvas virsmu un ne garākai par 115 cm, tā kā vāģim noteikti komplektā nāca paaugstināts blondīņbeņķis un pedāļos adaptētas platformenes.
Populists
P
Ne M.Gruškevica, ne I.Štāles deklarācijās nav norādīts, ka starp viņiem būtu kādas radnieciskas saites. Ja nav radniecīgas, tad jābūt vismaz zooloģiskām, lai dotu un pieņemtu tādu dāvanu ! Lai viņiem veicās !! Mazdrusciņ apskaužu .... Ceru, ka ministrs vērtēs pēc padarītā darba un nenolaidīsies līdz zooloģiskam līmenim.
Pilsonis
P
Lieciet Mareku un Ingu mierā! Viņi abi ir tiešām jauki cilvēki, bet dzīve gadās, ka kopdzīve nesanāk. Mašīnas dāvinājums tiešām ir privāta lieta, nebāziet degunus kur nebvajag.
adata
a
Zaparožecam pilnīga tainība, naudiņa tika šķērdēta pamatīgi!!!
zaparožec
z
Ak viens jautājums vēl. Vai jaukā dāma nebija sava sirdsdrauga tiešā padotā, kam viņš pēc darba pilnvarām parakstīja prēmijas, papildstundas (nu kā tas saucas?), paaugstināj algu, devās kopīgos komendējumos utml.?
zaparožec
z
Eu, bet vai tu nevari tad nosapņot vēl pāris lietiņu: (a) Štāle ieguva šībrīža amatu, kad Gruškevics jau tur strādāja? (b) Viņu sirdsdraudzība sākās pirms vai pēc šī amata iegūšanas? Lai saldi sapnīši.
...
.
a moš zelta mute....
Interesanti
I
Vai I.Štāle ir samaksājusi ienākuma nodokli par šo dāvinājumu?
Benedikts
B
gruskevics jau ka paklausija sava saimnieka andra skeles rikojumam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas