Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Būdams parādos, Repše vēl aizdod

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja
j
rakstā minētās Repšes finanses ir pareizas, tad palūdziet jebkuru finansistu (var grāmatvedi) un viņš jums pateiks, ka stāvoklis ir pieņemams, jo viņš nav tikai debetors , bet arī kreditors. Rupji rēķinot ,parādi ir 300 000, kurus var nosegt ar nekustamo īpašumu kā arī minēto paša aizdevumu atgūšana ir sagaidāma , jo nav citāda info un ,iespējams, ir sagaidāmi arī peļnas procenti un iespējama arī peļna no ieguldījumiem). Un ,ja nav zināms kam naudiņa aizdota, tad guliet, autorīt, mierīgi pilsoniskā mierā un pilnīgā nerziņā, jo - ja viņš skaļi nav to paudis un amatpersonām nav pienākums to deklarēt,tad tā ir privāta lieta vai pat komrergcnoslēpums. Un vēl -peļna akciju tirgos vai tirdzniecība ar nekustamo īpašumu nav nekur pasaulē nekāds noziegums, vienīgi vabūt komunistiskajā Ziemeļkorejā, bet tas, protams, nav svarīgi, jo svarīgi bija tautu samulsināt ar ciparu gandrīz 1.milj parāda!:))) nevis teikt vienkārši ,ka viņš mēgina nopelnīt ar saviem pieejamiem , nevis zagtiem līdzekļiem.
nesaprotu
n
nesatrauksimies, jo "Panorāma" šo pašu ziņu arī pasniedza ar jūtami sarkastisku prieku- tā sakot -tikai lielos zagļus drīkst likt amatos.
nesaprotu
n
un cik dienas Repše ir šajā amatā?
nesaprotu
n
kāda mums ir daļa gar Repšes personīgo finansiālo stāvokli, vina privāto biznesu? Kurš,galvenais, kā sapratu no apraksta , nav balstīts uz valsts apzagšanas pamatiem un tātad nekas nosodams nav un par kuru, kā saprotu, viņš kā amatpersona devis pietiekami izsmelošu informāciju. Ar mazāku vai lielaku veiksmi, bet katrs cenšas sev kaut ko nopelnīt. Kas tur īpašs ? Kāpēc mums fakstiski netiek pasniegts tikpat izsmeļoši smalks apraksts par Lemberga, Šķeles, Šlesera un citu maka saturu, viņu peļnu vai zaudējumiem?Piemēram, es domāju ,ka uzņēmējs Gulbis, kas prasa piedzīt kā kompensāciju no Lemberga 7, 5 miljardus, zina labi ko dara. Un kāds sakars šo ziņu bija pasniegt skolotāju streika sakarā? Vai tas ir kāds super jaununums visos ziņu portālos un TV kanalos mums čakli izstāstīt tieši Repšes biznesa lietas un ka, iespējams, ka tās neiet pārāk spīdoši? Nu un? Vai tas mums kaut ko izsaka?
āpsis
ā
kaucc kad kaucc kur ;atgales atpuutas kompleksa jautaajumaa bij noskaidrots, ka marsietim jaamaxaa ap 6000 Ls meenesi krediitprocentos vien..kaa to var pacelt??
Buržujs
B
Diena ir pērkama lupatbode, un es dikti ceru, ka šamais kantoris nosprāgs dabīgā nāvē!
jautājums
j
Un kā ar Belokoņu ? Kā VIP kliente ir Vilkaste, tā kas Vaškevicam sieva ? Belokoņa ? Un kur joprojām strādā Vaškevics ? VID ? Pie Repšes ?
Berta
B
Par ko satraukums? Repše nekad nav bijis iebraucis valsts kabatā, un tas ir pirmais kritērijs, kāpēc viņam VAR UZTICĒT valsts ķešu. Visam pārējam nav itin nekādas nozīmes.
Naivists
N
btw - noteikti neesmu Dienas fans, bet raksts ir labs. Fakti un viela pārdomām, bet virknes komentētāju viedoklis par angažētību utt. liecina ka ir kategorija iedzīvotāju, kas dzīvo elku varā un domāt galīgi nevēlas.
Malēnietis
M
Tas ka viņam nav pilns rublis redzams pa gabalu, brīnos tikai par tiem kas viņu izvirzīja. Amerikas akciju tirgus nogāzās, bet šis nopelnīja ? Kad lidmašīnai apstājas motors citas protams krīt, bet šitā loha aiziet debesīs rūkdamas......
Šampēteris
Š
Ir jāsaprot, ka Diena bez šī un līdzīgiem pasūtījumiem savas saistības (komunālos maksājumus) nespētu kārtot.
jautājums
j
Andrējeva un parādi,? Slikti ? Korupcijas riski ? Bet ja Repše un parādi ? Nav problēmu? Vai tie nav dubultie standarti ? Repšes parādi ir būtiski lielāki un amats ietekmīgāks...
autore
a
Cienita/-ais kundze, pirmkart, Jums deretu mazliet pieversties faktu precizitatei. Es par amatpersonu ienakumu deklaracijam esmu rakstijusi 2002.-2003.gada, kad Repses kunga aizraushanas ar spekulacijam nekustamajos ipasumos tikai sakas un nebija runas ne par kadam Saeimas komisijam. Lidz ar to es pat gribedama nebutu varejusi meklet jebkadus kukainus vina deklaracija, nebudama LV 2004 - 2007.gada un pec tam gadu budama berna kopsanas atvalinajuma. Dareiz der domat, pirms runat. E.Repses deklaracijas petisana ir pilnigi logiska darbiba - atvainojiet, bet tas ir finanshu ministrs, nevis pastnieks Einars, ar ieverojamam saistibam kada konkreta bankiera konkreta banka. Protams, ka avizu pienakums ir lukoties, vai vins ir spejigs nokartot savas saistibas un but neatkarigs no naudas aizdeveja savas darbibas. Otrkart - gan Lemberga, gan Slesera deklaracijas Diena ir tikusas un tiks aprakstitas, jo vini ietilpst to amatpersonu kategorija, kam Diena pievers uzmanibu - gan statusa, gan darijumu apjoma del, jo tie ir ar 6 cipariem rakstami. Lemberga deklaracija tiek iesniegta Ventspili un vel nav ievadita datubaze - kad bus, tad vina darijumu petnieks rakstis. Slesera deklaracija ir izpetita un drizuma tiks aprakstita. Un abi ar lno, pirms sakt murgot par politisku angazetibu (atvainojiet, bet citadi insinuacijas, ka mes par vienu rakstam, par otru nee tikai tapec, ka nak veleshanas - lai nu kas, bet Diena ta nerikojas) jus varetu ari ielukoties likuma, kam ir jaiesniedz deklaracijas. Skeles kungam - un ari kundzei - tas ir jadara 3 gadus pec valsts amata atstashanas. Minesim kopa, cik gadu kops ta laika ir pagajis? Gados, kad Skele iesniedza deklaraciju, ta vienmre tika publiceta. Ar Jusu laipnu atlauju es atgriezisos pie utu mekleshanas.
Politiskaa atbildiba
P
Jaa, publicejiet Skeles deklaraciju! Kapec taa nekad nav tikusi publiceta???????? Un teiksu, ka man tas klusais berzins jau sen riebj. Klusi sez un paliek aizvien bagataks. Nekad nav bijis tautas pusee!
nnn
n
gan jau drīz palielinās sev algu,kā pirmajaa valdīšanas laikā,interesanti kā var uzticēt valsts naudu tātam cilvēkam,kas nemāk pārvaldīt savu naudu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas