Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bude, aizstāvot nepilngadīgas meitenes, izstājas no Modeļu aģentu asociācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PR
P
Ir godīgi jānostrādā 20 gadi, lai nekļūdīgi būtu skaidrs, ka konkursa organizētāji nespēs atturēties no izgājiena peldkostīmos, ieborējot, ka tā esot normāla prakse...
reņģe
r
Pludmale pagaidām vēl nav skatuve! Un šo atāsķirību vajadzētu saprast
lalala
l
Stāsts ir gan par morāli un jau divdesmit gadu garumā! Kāpēc bērns jāvērtē peldokostīmā? Kam tas ir vajadzīggs?? Citādi konkursam vairs nebūs sex štīmes un sponsori nedos naudu!!! Lūk tā!
Lasītāja
L
Apsveicu Budi ar godīgu lēmumu! Paldies!!
De ja vu
D
Bude skandēja ziņās, ka izstājies no asociācijas 6.aprīlī, bet konkurss notika 9.aprīlī, kurā viņš pat nebija bijis! Tad kā to sparast? De ja vu viņam iestājās? Viņa PR speciālisti slikti pastrādājuši.
arjx
a
jā viņš ir cienījams profesionālis, es savas meitas vēlmi attīstīties šai virzienā atbalstu tikai saistībā ar Budes skolu., ir daudz dzirdēts kā citur ar bērniem ped.filus tādā veidā apgādā.
Parampampam
P
Diemžēl šis stāsts nav par morāli un peldkostīmiem. Stāsts ir par Budes personīgo PR kampaņu, kas saskaņā ar "Budes tērpu demonstrētāju studijas" tradīcijām nozīmē - apliet ar mēsliem konkurentus un sevi padarīt par vienīgo balto un pūkaino.
Rozekrese
R
Nepazīstu G.Budi, apsveicama nostāja. Paldies.
Jānis
J
interesanti, kurš lobē budi ša'jā rakstā - smiekligi, ka bude ir izstājies, jo aizstāv nepilngadīgas meitenes, žurnālisti ievāciet vismaz korektu informāciju!!!
kluc
k
Pirms kādiem 12 gadiem Kolorado bērnu skaistumkonkursa karalieni maniaks nožmiedza - viņu esot konkurss uzbudinājis... Redzēju bildes - tiešām, 10gadīgs bērns pārlieku pieaudzi uztaisīts!
Tuvu tam
T
Respect Gintam.
Blabla
B
Mani mazas meitenes neinteresē, bet arī man šķiet pretīgi, ka 14 gadīga meitene ir modele ar visām no tā izrietošajām sekām. Tas taču vēl ir bērns! Šķiet, ka pasaule savā samaitātībā strauji virzās uz priekšu, pretī morālā pagrimuma bezdibenim, jo modeles kļūst arvien jaunākas. Tas man atgādina vīriešu pusmūža krīzi, kad, lai celtu savu pašapziņu, tiek nomainītas arvien jaunākas meitenes pie sāniem. Vai vecāki maz aizdomājušies par to, kā šī uzvara (līgums ar starptautisku modeļu aģentūru) ietekmēs viņu meitas turpmāko dzīvi? Vai viņa tam ir morāli un fiziski gatava? Pietiek paskatīties Tairas Benksas šovu, kurā nereti var redzēt, kā daudz pieaugušākas meitenes (potenciālās un esošās modeles) slauka puņķus un asaras, nespējot izturēt lielo spriedzi, kā arī fizisko un garīgo slodzi.
atis
a
kas tur liels, bērns peldkostīmā? manuprāt normāli. tiem bļāvējiem laikam kaut kādi stresi šajā sakarā rodas, droši vien potenciālie (vai esošie) pedofīli
vohomurka
v
Man ir nepieņemami, ka bērns/pusaudzis tēlo pieaugušu un otrādi, protams, arī ir nožēlojami. Es labprāt redzētu tajās modesskatēs 20 un 30 gadīgas jaunas sievietes, kuras demonstrē sava vecuma tērpus! Pie tam vispār kaitina tas ierobežojums: vai tad 40 un 60 gadīgām kundzēm tērpus nevajag??? Lai brauc uz mežu, vai kā??? Un par puišiem varu piebilst to pašu: tie jefiņi, kas demonstrē drēbes skatēs arī nav vīrieši, bet parodijas. Kur palikuši visi 30 gadīgie vīrieši un vecāki kungi? Atbalstu Budi! Gribu redzēt modesskatēs ne tikai ku-kū idejas tērpu tendencēm, kuras demonstrē kusli pusaudži, bet reālas idejas labas gaumes izkopšanai, kur dažādu vecumu cilvēki noskatītu labus paraugus, meklējot sev, savam vecumam un stilam piemērotu apģērbu!
trusis nejaukais
t
te ir runa vairāk par paša bērna psihi, padomājiet, cik tas ir pareizi, ja 14 gadīga bērna augumu apjūsmo publiski, kādas tam ir sekas. un vispār kāda jēga demonstrēt nenobrieduša bērna ķermeni peldkostīmā? tas var interesēt tikai pedofīliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas