Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Budžetu sola maija beigās, samazinās pabalstus vecākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Interesanti
I
Lasītāj, nabazīgajās valstīs ir liela dzimstība, jo nav līdzekļu kontracepcijai un ir lielāka bērnu mirstība. Ja ir daudz bērnu, ir lielākas izredzes, ka kāds izdzīvos. Vai Latvijai tas ir vajadzīgs un vai Latvija to var atļauties? Otrs jautājums, uz kuru valdība nav atbildējusi - vai šis samazinājums skars personas, kas jau saņem vecāku pabalstu, vai tikai tos, kam tas vēl nav piešķirts?
***
*
kāpēc jācieš bērniem, kāpēc augstāk sēdošie neapcērp sev līdz minimumam. Lai pamēģina izdzīvot ar 180Ls mēnesī un apmaksāt komunālos maksājumus.
...
.
Būs vien, kā agrāk- jābaro bērniņi ar krūti, un jāmazgā autiņi.Pats sliktākais ir tas,ka cilvēki joprojām nesaprot, kas noticis. Var pienākt arī diena, kad nesaņemsim to pašu mazumiņu, jo vienkārši nebūs naudas. Neviens mums bezgalīgi neaizdos, bet reālu pelnītāju paliek arvien mazāk.
nmn
n
Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni. Šo ēnu vāra vienu stundu. Iegūto buljonu lieto pa vienai tējkarotei trīs reizes dienā... Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni...
lasītājs
l
Nu ko, vaimanāsim visi kopā? Arī tās māmiņas un vecmāmiņas, kuras tiek atlaistas no darba, jo naudas ta valstī nav? Vai nav drausmīgi, ka gan slimniekiem, gan jau piedzimušajiem, tāpat arī pensionāriem un bezdarbniekiem un daudzām citām ļaužu kategorijām arī trūkst naudas? Pie reizes, varbūt vajadzētu kādam panikas cēlājam papētīt, kā tas iznāk, ka vislielākie iedzīvotāju pieaugumi ir valstīs, kur vislielākā nabadzība un māmiņas pat labos laikos nesaņem nekādu pabalstu?
targash
t
Drīz laikam būs nodoklis par bērna piedzimšanu...
gaidot bērniņu
g
drausmīgi,ka atņem tiem,kas vismazāk pelnījuši - bērniem.Reāli pat 600 LS nav daudz,lai gadu pavadītu kopā ar mazuli un nestrādātu,jo izmaksas jau nesamazinās šajā periodā- līzings,komunālie,pamperi,dakteru apmeklējumi,zīdaiņu pārtika, utt.Esam godīgi maksājuši nodokļus, paļāvušies,ka valsts gadu mūs atbalstīs,bet tagad sanāk,ka esam bankrota priekšā.Domāju,ka valdība ar šo rīcību panāks,ka dzimstība samazināsies, gimenes ar bērniem, vienkārši runājot, paliks sociāli neaizsargātas.
ex
e
KO DARĪSIET JA SĀKS ATSTĀT BĒRNUS BĒRNU NAMĀ!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas