Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Budžetu veidos no jauna, Saeimā jāiesniedz līdz 9.jūnijam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
19.11. puzle
1
Interesanti -SVF redzējums pilnībā sakrīt arī ar Sudraba kundzes vairākkārt teikto.
Jēlajiem
J
Ko bļaujiet! Tagad tieši paši kā bļāvēji varat pierādīt, ar ko jūsu bļaušana atšķirās no REALITĀTES! Un nav vairs jums iespējas uz kādu kaut ko uzvelt ! Vajadzēs vien pašiem kaut ko REĀLU arī izdar''it!
Ērglis
Ē
It īpaši ja ir runa par TP un ZZS politisko izdzīvošanu. Ja pieņems grozījumus un tie pirmajā brīdī izraisīs šoku, tas būs šo abu partiju gals. JL atbalstītāji šādu rīcību saprot, tā kā viņi neko daudz nezaudēs. Tāpēc aiz izmisuma varētu sagaidīt visādus jokus no viņiem. Arī valdības nomešanu tieši pirms budžeta pieņemšanas.
Ērglis
Ē
Ar savu pēdējo komentāru gribēju norādīt, ka lai arī man nepatīk tāds atzinums, SVF ir diemžēl taisnība - mēs esam gadiem dzīvojuši pāri saviem līdzekļiem un bez apdoma un plānošanas. Var jau protams bakstīt uz bijušo valdošo koalīciju, bet vēlētāji tomēr viņus atbalstīja ar savām balsīm vai vienkārši nebalsošanu (jā, jūs viņus atbalstījāt).
maitu ērglis
m
uzstādījums valdībai labs. Jācer, par spīti, ka tādi koalīcijas salašņas kā TP visus plānus atkal var izgāzt
maitu ērglis
m
ko tu vispār gribēji pateikt?
Ērglis
Ē
"No E.Repšes atzītā izrietēja, ka SVF norādījusi - valsts ir uzņēmusies pārāk daudz funkciju, kas noēd budžeta naudu. Vērtējot valdības līdz šim sagatavotos grozījumus, kas paredzēja deficītu 7% no IK, SVF un EK eksperti tos atzinuši par nepietiekamiem, jo tie nenodrošina ar SVF pērn decembrī parakstītajā stabilizācijas programmā noteiktos mērķus un pieļauj pārāk lielu budžeta deficītu." Skarbi, bet patiesi. Mēs gribam dzīvot tā kā sociālismā un vienlaicīgi maksāt mazus nodokļus vai nemaksāt nemaz. Diemžēl to nav iespējams vienlaicīgi darīt. Šie lēmumi reāli ļoti daudziem nepatiks.
irc
i
Nedzīvojam vairs komunismā, kur, ja valsts nefinansē tās funkcijas vienkārši izbeidzās. Būs ļoti maz tādu lietu, kas tiks vienkārši likvidētas (cerams!!!) lielāko daļu atdodot privātajam sektoram, kas var darboties daudz ekonomiskāk un efektīgāk par valsts institūcijām. Tādēļ nemaz nav tik slikti, ka būs tas budžets vēlreiz jāpārskata - valsts pārvalde, birokrātija kļūs mazāka, toties privātajā sektorā parādīsies vesela rinda darba iespēju! Vienīgie, kam šitais ir slikti ir nekompetentie ierēdņi, kas nespēs izdzīvot brīvā tirgus apstākļos, jo visu šo laiku ir sēdējuši un rakstījuši žultainus komentārus netā, ne strādājuši.
Ērglis
Ē
Izsakies skaidrāk?
Ērglis
Ē
Diemžēl mēs nekad tā arī neaizvilkām līdz donorvalsts statusam.
valdis
v
nu tad tautai izsludināta iša brīža atelpa lai pamostos no pirmā nokkauta un uz 1 jūliju saņemtu nakošo - nāvejošo tevijas glābšanas vārdā jo jācerpj vel un vel tauta izbaudi pavasara ziedu tvanu rudens var atnākt izlaižot vasaru
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Cik es saprotu, visas valstis maksā "labos laikos" kaut kādu naudas summu SVF ....ko tagad viņi kaulējas un nedod naudu....? Laikam pārāk mazas iemaksas bijušas...??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas