Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bukmeikeri prognozē, ka premjers būs Urbanovičs, divi ticami koalīcijas varianti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
GUĻĀM TĀLĀK,NEKĀDAS ""ATMODAS"" NAV BIJUŠAS...
akil
a
Sovdepijas komjaunieshu lideriem ir raksturigi veidot kombinacijas un LIKT PUZZLUS pirmkart. Latvijas valsts izaugsme un labklajiba tas nav vina galvina, kaut kas jau tur curkst...bet tikai uz pretejo uz ex ABRENES pusi. . Atbalstijusi no laiku gala tikai krievvalodigo intereses. Ka Janis jutisies Latvijas Republikas ministra kresla! Labs jautajums. Ka var vispar sacereties uz tik augstu valsts amatu? Tas tik sjaha mazaja zemite ir iespejams...vajag tikai gribu...un tu klusi miljonars,prezidents,ministrs,bet ne baznickungs. Baznicai ir strikti likumi un prasibas.Ne kursh katrs varbut i macitajs. Urbanovic saprot,ka velme ieklut valdiba nav tas pats,kas sedet parlamenta benkos 20 gadu garuma.Vai vina spejas vadit valsti ir Saskanas politikanu murgs vai nosapnots miseklis vai Zoodarza variants,ka tika izvirzits un atrasts dakters Zatlers. Attopies bral.
latvietis
l
Un ļoti labi,ka būtu Urbanovičš...lai nak citi un rāda ko var izdarīt..tur kur mēs esam..ES..jau viss ir pateikts..esam nabagui un kalpi...un mēs viņiem nafig esam vajadzīgi...bez labām kaimiņattiecībām ar KR FED mums neiztikt...un nevajag te gaudot par parkrievošanos..drizak jau mēs te pārburgējamies un pārshopējamies..shovojamies un angliskojamies(par to gan nekliedz nevies)...lai nak unstradaa..puse Latvijas precējušies vai kā citādi rados ar Krieviem,Ukrainiem,baltkrieviem...ēbrejiem...lietuviešiem. ..tad ko labāk var vēlēties,ka labas attiecības ar kaiminiem,kas Tevi saprot nevis izsūc kā vampīri. Es par SC!!!!!!!!!!!!!
aljona i vagjik
a
tas gjimis viesh uzticibu ka vinsh mus apkops un visadi citadi rupesies.,
!!
!
Dievs, sargi Latviju no mēra un Saskaņas centra!
kulax
k
ja pelmenis Dombrovskis nebūs premjers, tad vēlos viņu redzēt vismaz Finanšu ministra amatā - jo kādam tak ir jāsēž uz naudas maisa, lai citi negrābstās.
lux
l
Un kā tad ar Rubiku vai bijušo omonieti Mirski, kas vispār visus jau EP ar savu stulbumu ir nokaitinājis, Tas iespējam tikai Latvijā. Tā kā nav zināms, kā būs. Jāiet uz vēlēšanām. ļoti jādomā, ko svītrot laUKĀ. SC elektorāts - kremļa pakalpiņi un lumpenizējušies latvieši. Vienīgā cerība, ka tas, kas Kreivijā notiek kādam atvērs acis, ka Kreivija nekādā gadījumā nav Latvijas glābēja, ka tā ir viena haotiska, neprognozējama valsts, par kādu SC UN KONKRĒTI uRBANOVIČS VĒLAS PADARĪT Latviju. Tā arī viņš ar savu varzu vēl joprojām nav devies palīgā saviem maizesa tēviem. Nožēlojami. Būtu vismaz rīkojies kā vīrs, nevis te māžojies.
monitors
m
Latvijā, padomju urlu vadonis nekad nekļūs par premjeru. Tas vispār nav iespējams!///Nekad nesaki "Nekad!" Iepriekšējās vēlēšanās TB/LNNK līdzīgi domāja par Rīgas mēra amatu. Bet ... notika neiespējamais! Pirmo reizi visā Rīgas vēsturē krievu tautības mērs!
Cukurs
C
Latvijā, padomju urlu vadonis nekad nekļūs par premjeru. Tas vispār nav iespējams!
Mihalich
M
vai tieshaam Zatlers grib ieet veesturee kaa prezidents kursh laida pie varas°okupaacijas noliedzeejus?
monitors
m
Diez kādēļ ne tā ažiotāža ap Biškeku, ne ap kādu tur aptauju, kur Dombrovski vēlas par PM 75%, nav mainījusi brokeru kantora likmes. Pie tam ņemsim vērā, ka Dombrovska kunga rīcībā ir administratīvais resurss. Vienā ziņā prieks, ka "Vienotība" nav kļūdījusies - divas minētās personas tiešām ir pirmie numuri uz augstāko izpildvaras amatu.
monitors
m
ja par Premjeru kļūs Urbanovs vai AŠ2 tad es no šīs valsts emigrēju prom.///Var jau gadīties, ka arī tad, ja premjeru kļūs Dombrovskis, tikpat nāksies emigrēt. Emigrācijai jau var būt dažādi motīvi, nevien politiski, bet arī ekonomiski.
boņuks
b
No okupantu partijas, kangaru premjera un krievu impērijas "5.kolonnas" ir jātiek vaļā !!! Un tāpēc aicinu balsot par Nacionālo apvienību "Visu Latvijai! - TB/LNNK" !
a ko ta nu?
a
Dievs, sargi Latviju no šāda premjera!
xxx
x
Ne nu būs, ne kā. Tikai velti izsviež naudu par PR pirkšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas