Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Burkovskis noliedz aizlieguma piedalīties reklāmās pārkāpumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atvainojiet,
a
bet to prasto muļķi no radio 1. lūdzu lūdzu izņemiet kopā ar fredi, ja, DER
Ainis
A
Gekas "neatkarība"ir rkaidra, ROKAS NOST NO BURKOVSKA !!! Jūs- "labiņie "!!!
nopietnais
n
Bet Ķiķinātājharis taču saņēmis Ķikerona premiju!!!...varbūt tādi drīkst?...
bonza
b
nu jā, bezgala žēl, ka tāds labs filozofs kā Haralds nav izturējis pārbaudījumu ar naudu, laikam jau māja jāceļ, 2 berni utt utt . vardu sakot, visādas izdošanas. Bet vai cilveks jūtas labi pelnot naudu ar apšaubamiem līdzekļiem, diezin vai.
Predicador
P
Nu, Burkovskis vismaz nepārdeva vienu un to pašu tuneli diviem klientiem. :D
m[cenzēts]kers
m
...ē, kādā valodā ir virsraksts!?
cny
c
Principā,es informācijas produktu klāstu un piedāvājumu salīdzinu ar pilnajiem plauktiem dzērienu veikalā un tur arī bieži trāpās nopirkt t.s. krutku,jo tā tur ir vienmēr.Arī Burkovskis savas ģimenes finansu vajadzību dēļ ,informācijas telpā arī ir kā tāda ar spīdīgas etiķetes pudeles ,krutkas konjaks.
Skaistule
S
Jā, bija laiks, kad šis cilvēks izraisīja simpātijas. Vairs neesmu spējīga skatīties viņa raidījumus, redzēt viņa reklāmas. Divkosība, nodevība? Pret tautu. Slavinot bandītus, kas tautu noveduši postā.
Kurmītis
K
+++Burkovski, ir darbi, kas smird, neatkarīgi no tā, cik labs profesionālis esi.+++ O ! Jēlais politonfirmators pateica! Jātic vien būs – jūs jau tur Jēkaba kazarmās vislabāk šīs lietas pārzinat ... P.S. Tāpēc es domāju, kas tik neganti smird katru reizi, kad iznāk iet garām jēlo birojam ... :)
grieta
g
nu tak izslēdz to radio un neklausies! balso ar attieksmi. nu un ja neviens neklausīsies, tad arī tāda raidījuma nebūs! neesiet liekuļi - sāciet rīkoties!
Gatis
G
Nu nezinu, piedodiet, bet es nespēju klausīties Burkovska balsi tajā raidījumā "Kā labāk dzīvot",es nezinu kas tas ir, bet tā balss uzdzen pumpas un tie pārspīlētie smiekliņi kur vajag un kur nē... y
Diāna
D
Burkovskis neatšķir šovu no žurnālistikas, kas ir ļoti skumji, ja ņem vērā, ka viņš strādā sabiedriskajā apraidē. Viņa gadījums spilgti raksturo Latvijas žurnālistikas 90-to gadu problēmas, kuru astes joprojām aktuālas arī šobrīd. Aktuālākais - nespēja nodalīt žurnālistiku no sabiedriskajām attiecībām un reklāmas. Pofigisms, ko šajā sakarā jau vairākus gadus pauž Burkovskis, ir vairāk nekā kaitniecisks ne tikai visai sabiedrībai kopumā, cik arī jaunajiem darbiniekiem, kuri ienāk medijos.
Puika
P
Bukovskis - un saimnieki- nesaprot , ka viņš kā propogandas materiāls ir zaudējis vērtību . Ja reiz man viņš TAGAD apriebies , tad to nekad nevarēw manās acīs labot .
Fred
F
Par Abu Latviju!
topdown
t
Burkovska vāvuļošana Latvijas radio krietni ieilgusi. Labi, ka ir vēl citas programmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas