Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Būs auksta ziema

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juridisks
J
un administratīvs nonsenss daudzdzīvokļu māju apsaimniekošanas likumdošanā. Godprātīgi maksātāji kā ķīlnieki nemaksātājiem. Tiesu neefektivitāte nodrošina šo pieaugušo parādu rašanos. Siltuma arogance cilvēku likteņos. Parādnieki ir aizsargāti, bet kā ir aizsargāti maksātāji, kuriem būs jādzīvo neapkurinātos dzīvokļos? Vai Rīgas Dome ar patversmēm ir sagatavojusies uzņemt daudzskaitlīgos daudzdzīvokļu namu iemītniekus? Un nedodiet padomus par apsaimniekotāju maiņu, tas šādās parādu situācijās ir neiespējami, redzam TV tos piemērus, kur vecie apsaimniekotāji neatkāpjas jauno priekšā, redzam aplenktās mājas utt.
Visvairāk
V
pārsteidz konsekventā apkures jautājuma nerisināšana. Ja Ķengaragā nepieslēgs apkuri 35 mājām, vai ir aprēķināts, cik iedzīvotāju likteni tas ietekmēs. SIA "Modulis !" mājas nav pašvaldības nami, tiem Rīgas Domes finansu plūsmu nevarēs pārvirzīt, kā to paziņoja K.Leiškalns, bet Rīgas iedzīvotāji mēs esam. Situācija tāda pati kā pagājušajā gadā, tikai parādi dubultojušies. Pēc SIA "Modulis 1" loģikas lielā parāda summa jāsamaksā tiem, kam parādu nav, lai pieslēgtu apkuri. Zinot to, ka siltuma pakalpojumi atkal sadārdzinājušies, jājautā, kādas naudas summas no maksātājiem tiks pieprasītas pavasarī.
Pagājušajā
P
gadā - bija jau oktobris pusē, apkure nebija pieslēgta parādu dēļ, visa daudzdzīvokļu māja vakarā saslēdza elektriskos sildītājus, rezultātā māja bija tumsā, bez jebkādas iespējas sasildīties, ārā sals. Nākošajā dienā zvanīju uz Siltumu, mūsu mājas parāds esot 27 Ls, kamēr būšot parāds, kaut 1 LS, siltums netikšot pieslēgts. Mūsu dzīvoklis par siltumu vienmēr norēķinājies savlaicīgi. Kā tiek pieņemti lēmumi par apkures nepieslēgšanu tiem, kuriem nav parādu?
jā gan
j
Tipiska priekšvēlēšanu replika, turklāt autors nav zinaµs. Kuru partiju atbalstošais zipčiks tas ir?
ironija
i
loģiski, cilvekiem nav naudas, jo ierobezotas iespējas to pelnīt. tiek īstenots vienotības, zzs un ārvalstu attīstītaju/ zviedru sapņu banku plāns- atņemt īpasumus vai padzīt no tiem, lai parādu piedzinēju bizness varētu zelt un plaukt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas