Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Būtiski audzis pieprasījums pēc etiķa esences

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Cilvēku muļķībai nav robežu.Vajag aizliegt dzīvot ,jo dzīvot ir bīstami,var nomirt.Ja mūsu činavnieks nevarēs neko aizliegt tad taču izrādīsies,ka viņš ir lieks.Vai jūs traki,vai?
Senais
S
Ak jā, piemirsās. Fotografijā redzamie gurķi noteikti ir nelegāli, jo pārlieku līki, tātad neatbilstoši ES standartiem.
.
.
ja tu esi tik gudrs, parēķini, cik maksā etiķa esence, cik litrus etiķa tu no esences vari iegūt, to šķaidot ar ūdeni, un cik maksā etiķis, kas jau ir atšķaidīs un sapildīts pudelēs. man ir nevis švaki ar matemātiku, es negribu pārmaksāt lietas un atbalstīt mantkārīgus ļautiņus, kuri iedzīvosies uz aizlieguma rēķina pildot pudelēs ūdeni un piešaujot klāt esenci.
gurķis
g
Tagad vienas etiķa esences pudelītes vietā mājās jāglabā daudzas iepirktās etiķa esences pudelītes. Vai tas ir drošāk?
rd
r
Un , ja tā statistiski bezkaislīgi, no alkohola nomiruši un sakropļoti daudz vairāk, nekā no etiķskābes.
matemātiķis
m
Etiķa esences vietā mierīgi var iemantot parasto etiķi. Lai pārrēķinātu ūdens un etiķa attiecības, palīgā jāatsauc matemātika. Izskatās ka Latvijā ar matemātiku daudziem ir pašvaki, tāpēc arī satraukti.
.
.
arī ar 220 elektrību ir gudrinieki, kas pamanās nosisties, izcepties, izvārīties (kā viena kundzīte, kas nolēma vannu pasildīt ar elektrisko vārāmo spirāli). es domāju, ka elektrība arī jāāizliedz.
:O
:
ja līdz šim mājās stāvēja augstā plauktā tikai viena esences pudelīte, tad tagad tās visiem jau ir iepirktas vairumā un stāv kastēs kur pagadās brīva vieta. Cik reizes ir pieaugusi varbūtība, ka kāda nelaime tomēr notiks? Paldies visiem šai projektā iesaistītajiem.
m[cenzēts]kers
m
ko ta tu darīsi ar to etiķi, duraks!?
Elektrība arī tev mājā tiek padota tikai 220V, bet augstspriegumu no parastiem durakiem pa gabalu tur. Neaizliedz jau etiķi, bet tikai etiķa esenci.
.
.
es pieprasu nekavējoties aizliegt šalles!!!! ar tām var nožņaugt skolniekus!!!!!
bimbam
b
Essigessenz ist gereinigte, mit Wasser verdünnte Essigsäure, die überwiegend synthetisch gewonnen wird. Sie enthält mehr als 15,5 Gramm, jedoch höchstens 25 Gramm Essigsäure je 100 Milliliter. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------------- Piem., Vācijā ir tā, ka etika esence satur vairak neka 15,5 g, bet maksimali 25 g etikskabes uz 100ml. Partikas etikis satur 5 - maksimali 15,5 g etikskabes uz 100 ml.
NAV VIENALGA
N
etikja esence ir kaitiiga veseliibai! organisma disbalansa veicinaataajs! manis peec var arii aizliegt. varu iztikt bez marineetiem gurkjiem!
rg
r
Marinēti dārzeņi ir kaitīgi.
Senais>Atbalstītājs
S
Apmēram kā tas kaprālis, Šveikā, klāstija citiem, cik bīstams ierocis ir gāzmska. Padomā tik, uzvelc to un pagalam:)) Bet, ja nopietni, tad jāaizliedz viss, ko cilvēce radījusi, prezervatīvus ieskaitot. Tas tā nopietni:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas