Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cālītis: Prezidenta pamataicinājums būtu rast tautai cerību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Ludzu definejiet savu ' idejisko valsti' ! Vai tur vietas ir latviskumam, latviskai tikumibai, latviskai kulturai un tas pamatvertibam, varbut pat musu vecai ticibai, eh Calisa kungs? ... Viegli neticet lidzsinejiem ielikteniem ... kuri lidz sim vienmer ir pielietojusi tuksus lozungus par valsts' godigumu' un 'vajadzigumu', bet nav spejusi atlaist valdibas kuras skali novirzijas no manas IDEALAS VALSTS modela !!!!
tas Zatlera smaids
t
muļķim.Kurās humpalās to pērk.
beidz, Cālīt,
b
liet ūdeņus!!!!!!!!!!!!!!!!!! tautai nevajag asinis un pliku cerību. Tautai vajag prezidentu, ko tā ciena, neivis kurs attaisno nofdokļu nemaksāānu un ir draugs Cēsu alus strēbējiem-pabirām, un līdz ar to tiks cienīti godīgi cilvēki. Patreiz baznīcas ubagi pedofili zagļi kontrabandisti naudas atmazgātāji ņirdz !!!!!!!!!!!!!!!!!! par godīgajiem. Jo maitas netiesā neparko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Populists
P
Šobrīd Latviju var izvilt .... pulkvedis un kara tiesa ! Pie siles tikušie noēd vairāk, nekā tiek saražots ! ! ! Kā krīzes laikā premjers atļaujās uzturēt tādu nejēgu baru un vēl paaugstināt tiem algas ? Cerības tautai lai paliek baznīcas kompetencē!
Oma
O
Pilnībā piekrītu, bet... Zvēru dārza kongresa rīkotājiem pietrūka inteliģences, lai saprastu, kas ir valsts prezidents un kāda ir viņa misija?! Zvēru dārzs Zatlera kunga prezidenta gājumam uzspieda melnu zīmogu, kuru nekad nenomazgāt! Viņam nav viegli šajās netīrajās politiskajās spēlēs, bet savulaik tomēr vajadzēja vairāk izsvērt, kas ir kas, pirms deva solījumu, šodien būtu vieglāk!
Ezis
E
Baznīca ir tāds pats kampēju tīkls tikai pa visu pasauli,ir jau tur dazī naivi godīgi cilvēki,bet pamats ir VARA . Šia varētu būt remdens!Ne viss cerības ir zudušas ,bet cilvēki sāk saprast lietu būtību jo valsts neko iedot NEVAR!! Viņa var tikai mazāk atņemt!! Jo valsts nauda ir mūsu nauda un tie šakāļi ar milzīgām algām to ir paņēmuši nost mums. Un cilvēki saprot ka tam baram nekad nepietiks!! Nevar pastāvēt valsts kur katrs trešais ir valsts dabinieks. Pensiju izmaksai 1995g tērēja uz vienu latu -vienu latu!!!!! Cik tērē tagad???? Lai ievadītu datorā cilvēka datu ,prognozē iztērēt 10 santīmus. Kāda cerība ??? Valsti pārvalda prezidents -smuka klusa lelle! Saima paklausīgs bars ,kuri sabalsoti no pāris tūkstošu lielām partijām ,kuras dara to ko liek viņu īstie saimnieki. 1% izredzēto dirsina 99% zemcilvēku. Un bez izredzēm ,ko mainīt!! Tātad glābjas ,kas var un uz kurieni var .
Atmiņas
A
zudums vai politisko vēju virzienu maiņas izsaukušas tikpat krasas izmaiņas arī N.Ikstenas domāšanā? Kā socioloģisku pētījumu būtu vērts no radio arhīva atsvaidzināt atmiņā diskusiju par prezidenta kandidatūru pirms 4 gadiem, kurā piedalījās N.Ikstena, G.Āboliņš un I.Cinkuss. Būtu svētīgi. Var jau, bet tādi domu kūleņi...
duk
d
20 gados Latvija ir ...notrallināta! Vai kāds atceras, cik braši gaudojām- kaut pastalās, bet brīvā Latvijā, a? Kaut kā vairāk patīk "pastalas" uz 4 riteņiem ...un fazenda Jūrmalas kāpās (Riekstiņš) vai Mākonņos ( škēle) vai ...
Cik
C
Daudz(e) Kr(e)ituse Vai der(e) ?
kreatīvi
k
Prezidents bez atstātām olām ir = 0
nu tā
n
Latvijas prezidentam nav jābūt kaut kādam slīkoņu mierinātājam kā Cālītis mēģina iestāstīt! Latvijas sabiedrība prasa varas vertikāli, jo šeit gadu no gada debīli vēlētāji ievēl debīlas partijas. Izglābt šo zemi var tikai stingra varas vertikāle un armijas disciplīna. Nevis laiskā ierēdņu patvaļa kā tagad, kad visiem viss ir po.., toskait tiem, kurus čakarē visvairāk, tautai. Latvieši nav demokrātijas tauta, 700 gadi zem friču zābaka ir labi izkalusi šo materiālu par nekam nederīgu impotentu masu. Ja reiz Latviju vēlamies saglabāt par kaut ko vairāk, kā teritoriju ar nosaukumu, ir jābeidz mērkaķoties, vajadzīgs vadonis un stingra disciplīna. Gaudosiet pretī? Nu gaudojiet, tikai jūsu nākotne būs gaļas griezējs UK mazmiestā, kamēr jūsu zemē saimniekos dāņi un zviedri. īstenībā tik nožēlojama tauta kā latvieši nav redzēta! Kā tā var pamest cīņas lauku, ja pretī ir tikai pāris zviedru banku filiāles un apmīzies dombrovskis, latvieši, jums kauna nav?
Ieva
I
Vairāk nekā 20 gadus jau ceram....
Ēriks
Ē
Tur jau visa bēda...
DD1
D
100% taisnība, kad sakāt: "Šīs prezidenta vēlēšanas ir valsts nākotnes nevis V.Zatlera nākotnes jautājums. Ir jāizvirza nepieciešamie, visaugstakie kritēriji un Prezidentam ir jābūt cilvēkam, kas tiem visvairāk atbilst." Valdošie jau nesen parūpējās par kāda cilvēka karjeras izaugsmi, bet Latvijas cieņu tas nevairo. Tagad ir lieliska iespēja tautas priekšstāvjiem nodemonstrēt, ka vēlas valstij iespējami labāko prezidentu.
DD1
D
Juris Cālītis ir ideālists un, protams, būtu lielisks prezidents, bet Latvijas Seimas deputātiem viņu nevajag pilnīgi droši. :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas