Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cena par pensiju piegādi mājās var pieaugt pat līdz diviem latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Kādēļ vainot Šlesi,.Šlesers jau ir pagātne,bet valdību vada JL,un ja tie pieļauj dubultu nodokļu iekasēšanu no tiem ko viņi .vārdos solīja aizsargāt,bet praktiski slauc kā patīk, tad jau tā ir tikai nolaidība no vēlētāju puses kas vēl tic šiem tūtiņ dreieriem.
>> Bibliotēkai
&
Vai tas, kurš žēlojas, ka nevar aiziet ne līdz pastam, ne automātam, nav tas pats, kurš, jauns un stiprs būdams, nelikās ne zinis par saviem bērniem? Ak, nē - tas ir tas, kuram atņēma bērnus, jo viņš tos sita un mērdāja badā... Nabadziņš...
Ak vai...
A
Cik var noņemties ar to pensiju piegādi... Arī pastā saņemot maksāsit 70 santīmus. Vai 1.20 par mājās pienestu. Cik daudzi tos 50 santīmus vienkārši nopīpē vai izbaro kaķiem ? :D
bibliotēka
b
nepatīkami vērot, kā ekrānā jauns, nepārstrādājies, fotogēnisks vīrietis dārgā uzvalkā aukstasinīgi pavēsta, ka arī atsacīšanās no piegādes nav risinājums pensionāram, jo tas vienīgi piespiedu maksājumu sadārdzina citiem tādiem pašiem, piemēram, tiem, kas vairs nespēj aiziet ne līdz pastam ne bankomātam, pat ja būs piespieduši sevi apgūt tā pietiekami komplicēto lietošanu. kas šī ir par valsti tomēr?
bibiliotēka
b
valstī ir 323 000 pensionāru. valsts pastam/kasei tātad iecerēts uz trūcīgo rēķina pelnīt papildus 323 līdz 646 tūkstošus latu mēnesī. pārstrādājušos un gana apdraudēti strādājošo pastnieku algām. vienkārši spoži!!!
Juris
J
Pensionāri izglābs Latviju!
>zvirbulēnam
&
Pie tādas pat pensiju apšķibīšanas,kā to jau darīja TP! Kāds būs Saeimas vēlēšanu rezultāts,varam iedomāties!
Fiskālais efekts
F
No pensionāriem un tikai no pensionāriem tiek atkal gaidīts vislielākais fiskālais efekts! Ko valdība iesāktu,ja nebūtu pensionāru?
bimbam
b
Iznemot zinamas vietas lauku rajonos un galigos nespejniekus lielakajas pilsetas, nevajadzetu but problemam atvert katram pensionaram banka kontu! Bankas varetu nakt preti pensionariem un atvert kontus par velti. Bankas tacu iegutu milzu apgrozamus lidzeklus, un labums no ta butu visiem. Tatad: visiem, kas pasi spej staigat, un kuru dzivojama apkaime ir bankas, vajadzetu atvert kontus un miers! Nav te ko velti naudu teret! Tie, kas nekadi nevelas bankas kontu, tie tad ari lai maksa par piegadi un punkts! Vienkarsi kolkis nak, ka kaut kadu CCCP sistemas palieku del valstij jaizdod papildus lidzekli. Ta ir vienkarsi karteja negribesana sakartot lietas un viss!
Yanjee Lima
Y
Viņi ar zvirbulēnu noslaucis tā saimnieku vēmekļus.
zvirbulēns
z
Pie kā novedis Dombrovskis ar Repši :)))
:-(
:
tā jau drīz sasniegs arī pašu pensiju...
balodis
b
Kur konkursa rezultāti par piegādi mājās?
laura
l
var but par avizu un reklamu (skeilapu) piegadi ari varetu sakt prasit piemaksat!? skatos jao talak , jo trakak.
lūriķis
l
Un ko darīt tādam,kas līdz pastam,nerunājot par banku fiziski netiek?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas