Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Cer nepiesmiet Rīkojumu Nr.2

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas Balss
T
Par kādiem tautas kalpiem te runa? Par tiem,kas tautu apjāja un izmeta miskastē? Tikai pēdējie jampampiņi vēl ticēs kautvienai šo te... izdvestai skaņai un tos atbalstīs. (nerunāju par algotņiem ka Ieva Brante un S kuja)
OO
O
Vai tad tas visu laiku jau nenotiek?
OO
O
Vai tad tas visu laiku jau nenotiek?
olegs golovciks
o
Ja Zatleru nebuutu kjeerusi ,,marasma trieka,,tad vinjs uzdotu sev buutisku jautaajumu :LAI A.LEMBERGU neitralizeetu,vajadzeetu PIERAADIIT VISMAZ VIENU EPIZODI no vinja ,,DAUDZAJIEM SMAGAJIEM NOZIEGUMIEM,, ...KAAPEEC TO VEEL NAV IZDARIIJUSI ??? Apsuudzeet nav maaksla ...Arii Tevi,Zatler,nebuutu gruuti apsuudzeet. Sajaa valstii tikai ar pieraadiijumu savaaksanu taa svakaak.
ar savu
a
'''pirmo lēdiju''' jūs jau esat piesmējuši VISU..ko vien var piesmiet !!!! Lai personiski Jums laba veselība !!!!
pops
p
Laikam brilles par švakām jo neredzu ka kāds no Zatlera sauktajiem oligarhiem būtu "paņemts priekšā"! Izskatās pēc populisma lai iekļūtu saeimā bet vai ar šo bagāžu varēs pastāvēt RF ir jautājums uz kuru jau liekas ka atbildi zinām
Vārds
V
Tas ir jautaajums Striikjei, kura lietu izskata 2,5 gadus!
  • 1
  • 0
milics
m
Kukuļņēmējs no Zooloģiskā dārza sen jau ir piesmējis ne tikai rīkojumu Nr.2,bet pats sevi.
Kashins DaWeeD
K
"piesmiets būšot nevis Zatlers, bet tauta, kura referendumā nobalsoja par Saeimas atlaišanu." Tas tā pat visiem normāliem cilvēkiem ir skaidrs, ka tauta par Saeimas atlaišanu balsos "par" jebkurā laikā... ar vai bez Zatlera... un neatkarīgi no Saeimas sastāva... pat 5 dienas pēc vēlēšanām ;) Lielākā daļa Latvijā ir parasti vārguļi un vaidētāji - tiem nekad nebūs labi un viņu viedoklis ir mēsla vērts... ;)
joks
j
nu vajadzētu paklusēt...dzīvokļa pirkšana, jūrmalas villas astronomiskais remonts, maksātnespējas likuma atsviešana saimai uz pusgadu, kā rezultātā tūkstošiem kredītņēmēji tika izputināti un reāli aizdzīti verdzībā svešumā...par šādu vāvuļošanu brīvajā ēterī, būtum vēl bumbiņu jāpatrenējas grozā iemest...tik švaks iemetējs mumsīm sanācis;0 nudi,nudi...
lieciba
l
Loti labi ir atmina palicis tas, ka pec degradata Kalvisa aizvaksanas notika Ministu prezidentu nominesana kuru veica sis plekata Zatlers. K nakosas valdibas kandidati uz Ministru prezidenta amatu tika izvirziti divi, viens no Vienotibas Valdis Dombrovsksi, otris no TP zaglu bandas Zalans, bet tad peksni uzradas zids Godmans, kurs ka noplucis hiensuns saka velkaties pa valsts kabinetiem un tad, peksni Zatlers so Latvijas valsts izlaupitaju, latviesu tautas iznicinataju Godmani iecela Ministru prezidenta amata, kas bija lielakajai dalai Latvijas iedzivotajiem ka elektriskais soks, pec ka ari nekavejosi desmitiem tukstosu latvieus pameta Latvijas valsti paris menesos. Un atkal Godmana vadiba turpinajas Latvijas valsts izlaupisana un latvieus tautas iznicinasana.......un tikai pec PAREX bankas "sakartosanu, zids Godmans atkapas no amata, tacu tad Latvijas valsts bija pilnigi izlaupita un bankrota iegrusta, un tikai tad sis mudaks Zatlers Ministra prezidenta amatu uzkrava Valdim Dombrovskiem. Ja Godmans nebutu iestumts MP amata Latvijas valsts un latvieus tauta nekad nebutu iedzita tada posta, nabadziba, bezceriba kada ta atrodas visus pedejos 23 gadus.
Vārds
V
Bet par Parex atbildiiba jaauznjemas Godmanis,
  • 3
  • 0
liecinieks
l
Novembra vidu lidoju ar lidmasinu no ASV, Mijami, biznesa klaes, tisi tad ari lidoja A.lembergs, gerbies oranza dzemperi, zalas bikses, izskatijas sis lilaputa radijums reti pretigs no vizuala viedokla, tacu, kad vins sezot lidmasina pacela savas kajas virs vinam priekseja sedekla uz kura sedeja vina pazinas, ari kaut kadi degradeti latviesi, viens resnis vecis ap 50 gadiem vecs un vinam lidzas pretiga, cimperliga blondine, tad bijas skaidris,ka sis karlis Lembergs ir reti pretigs, degradets radijums, Lembergam blakam sedeja kada jauna jauna sieviete, iespejams ka vina meita vai ari milaka, tacu si sieviete uzvedas pieklajigi un cienigi. Pametot lidmasinu Frankfurte bija satriecosi un man ka latvietim loti pazemojosi redzet so divu latvieus paru sedvietas, kuras atgadinaja bardaku, piemesloti, apganitu sedvietu, un vel satricosak bija redzet to, ka pirms Lemberga sedosais paris, ar ko vins patstavigi sarunajas, bija atstajusi netirus ausu tirisans tampous vieta kura novieto udensglazi.....luk kadi ir sie latviesu cikas no Ventspils, kuri megina noteikt kartibu Latvija.
Fredis
F
Rīkojums N2 bija nožēlojama Zatlera egoisma izpausme! Tas nav ņemams pa pilnu. Vienīgais labums no tā - atziņa kaut ko tādu vairs neatkārtot. Tāpat kā Dombrovska rīkojums N2.
valodnieks
v
Tomēr aicinātu nelietot vārdu "piesmiet" bez noteiktas nepieciešamības. Ir jau dažkārt latviešu literatūrā sastapts šā vārda lietojums ar nozīmi 'izsmiet', bet tomēr,dzirdot "piesmiet", par vardarbību neviļus iedomājamies. Ja pietiekami zinām latviešu valodu.
divniekkaraļi
d
Nebūtu saeima uzmetusi Zatleru , nebūtu RP, nebūtu saeimā tik daudz SC deputātu. Mazāks ļaunums būtu bijis, ja Zatleru ievēlētu vēlreiz par prez. Iekams dari - domā!
K-K
K
... Bezabrenes sarezgitaja politikas spele ir gruti orienteties, bet, sakam izprast zemtekstus katram notikumam, proti: ... Manprat Rikojums Nr. 2 paspeja uzmest SX partijas iespejamo piedalisanos valdiba ( to paspeja panakt Zatlers pieprasot okupacijas atzisanu...) ... ka ari oligarhu iespaidu uz valdibu pamazinasanu ... ... Sodienas situacijair jasper nakamais logiskais solis pret globalisma un liberalisma paudejiem - japanak sasapejuso nacionalo problemu atrisinasana un uzlabosana, ka ari valsts interesu prioritatem ... ... Tikai ka skerslis un nesaprotams fakts paliek RP un Vienotibas koposanas ....! Bet gan jau laiks paradis kas ir kurs un kamdel ... tas ir ta !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas