Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cerība Lībijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
artūrs
a
Protams- Brigmanis, Bresis, Lembergs, SC frakcija, Savickis. Ja lūdzat nosaukt... Bet es runāju par principu- mēs esam brīva valsts tāpēc, ka VISI nostājāmies pret komunismu, kuru sirdī nemīlējām. Zinājām savu mērķi- brīvu neatkarīgu Latviju vienotā Eiropā. Bet ko vēlas Lībijas dumpinieki ar ārvalstu intervenci? Haosu un anarhiju?
Ezis
E
Varētu domāt ka Latvijā tagad nevalda komunisti!!! Neesi jau jocīgs ,ka esi neatkarīgs,naud,karogs un himna ,nomainījās ,bet Briselē LV pārstāv rubiks. Kas ir mainījies??? Komunistu vieta būtu normāli cietumā ,bet nekādā gadījumā valsts pārvaldē. Bet kā ir īstenībā. Pat vēlēšanu likumu viņi pārtaisīja ,lai varētu turpināt mūs vest uz saulaino tāli. Atmosties vecais.
artūrs
a
Taisnība. Pašām kalt savu likteni un laimi. Bez ārvalstu intervences :) Ja dumpinieki patiesi vēlētos demokrātisku, plaukstošu, kārtīgu Lībiju, visi jau būtu nostājušies opozīcijas pusē. 3. Atmodā tikai neliela saujiņa palika uzticīga komunistu režīmam, jo komunisti bija bankrotējuši. Praktiski visi bija par brīvu un neatkarīgu Latviju, jo vēlējās nevis LPSR bet gan Latvijas Republiku. Lībijas gadījumā ne visi (mazākā daļa) atbalsta opozīciju. Tur ir tā atšķirība. Lielākā daļa saprot, ka tik politiski sadrumstalotā valstī kā Lībija sāksies haoss. Latvieši ir lielākā un galvenā nācija, bet Lībijā nav nācijas- ir, kā jau daži minēja, klani.
Ēriks
Ē
Ja skatamies, kas Latvijā noticis pēdējo 17 gadu laikā, varētu saprast, ja sēžot citā valstī, kāds būtu spriedis: "Nav ko atbalstīt latviešu centienus atjaunot savas valsts neatkarību! Padomju savienība, lai gan nežēlīgi apspiež disidentus, nodrošina zināmu kārtību! Atjaunos neatkarību, kleptokrāti nāks pie varas, sazagsies un sagrābs sev, padarot Latviju par otru nabadzīgāko ES dalībvalsti! Nafig viņiem demokrātiju? " Tāpāt, kā mums bija tiesības un iespēja uz pašnoteikšanos, arī tad, ja mēs esam visu salaiduši grīstē, citām tautām ir tiesības pašiem kalt savu likteni un laimi. Cerams tik, ka viņiem tas izdosies labāk, kā, līdz šim, mums!
balelins
b
Diktators kas valda jau 40 gadus visiem ir apriebies. Kadafi ir noziedznieks vins deva paveli uzspridzinat pasazieru lidmasinu Panamerican virs Lokerbijas pilsetinas Skotija. Lielais Jumbo Boings nogazas ar visiem pasazieriem uz pilsetinu, boja gaja ari daudzi pilsetinas iedzivotaji.
stirbrs
s
imperalisti lauzas libija nocirst viniem zirneklu tiklus........rokas nost no libijas mergli........viens bandits sagribeijis varu lai iedzivotis uz tautas rekina atnemt tautai-bagatibas-naftu to gribeja visi iekarotaji libijai jadot prettrieciens uzbrucejiem tads lai aizmirstu iekarot kat kadu valsti
.
.
un vispār fascinē rietumu (un arī meļķa) selektīvā attieksme pret brīvības cīņām. ko jūs par tibetu neiestājieties un kāpēc vēl neviens nebumbo ķīnu, kura pēdējo gadu laikā ne vienu vien sacelšanos apspiedusi? ko, tur rokas par īsām? vai, kā reiz, tibetas mūku sacelšanās laikā, teica viens eiropas savienības diplomāts, vācietis, neatceros precīzi vārdu - cilvēktiesības ir cilvēktiesības, bet nevajag viņas jaukt ar ekonomiskajām interesēm. ķīna ir pārāk liels ekonomiskais tirgus, lai mēs viņus kaitinātu. tā lūk. bet lībijā naftu visiem gribas, kretīni.
`````
`
ATBALSTĀM KADAFI1
artūrs
a
Muļķības Melķi! Bez Kadafi Lībijā būtu anarhija un haoss. Reti kuros medijos patiesi parādās arī Kadafi atbalstītāju viedoklis, taču tur, kur parādās, skaidri saprotams- dumpinieki Kadafi režīmam ir nevis "apspiesti demokrātijas nesēji", bet gan bandīti, kas cenšas padarīt Lībiju līdzīgu Afganistānai, Irānai, Irākai. Lībijas nafta tad pāries dumpiniecisko teroristu rokās un tad Rietumi varēs ņurdēt- "mēs jau tā negribējām..." Kadafi ir nevis ļauns tirāns, kā pieņemts uzkatīt, bet cilvēks, kas reāli vēlas pasargāt Lībiju no nemierinieku provokācijām. Ja, piemēram, pa Latviju sirotu agresīvi bandīti, tad valdības pienākums būtu likvidēt draudus iedzīvotājiem. Un tas ir tieši tas, ko Kadafi dara. Vienalga- ar lidmašīnām, tankiem vai armiju.
aha
a
taadu didzi meļķi nezinu, bet ari par 13.janv preotestu apspiešanu nemaniiju vina veersanos pie starpt sabiedriibas pret asiņaino dombrovska -lemberga diktatuuru
.
.
jā jā, cerība uz pilsoņu karu starp naidīgajām ciltīm un klaniem. un tad, protams, rietumu valstu iejaukšanās, lai "glābtu" naftas atradnes. un tad tāds pats bardaks kā irākā vai afganistānā. lībijai patiesi ir uz ko cerēt.
hvz
h
šitik truli un prasti spriedelējumi piedien kaut kādām Malienas ziņām, nevis lielākajam Dienas laikrakstam. Pat Washington Post bija vietējo lībiešu viedokļi, kuri sākotnēji atbalstīja opozīciju, bet tagad ir pilnībā Kadafi pusē. Un argumentēts viedoklis kāpēc un kas. Un ja jau tik konsekventi atbalstam demokrātiju, tad kāpēc ir aste kājstarpē un neviena vārdā par 45 nošautiem demonstrantiem (jā, šoreiz mierīgiem demonstrantiem) Jemenā? Par demonstrāciju apspiešanu un nogalinātajiem Bahreinā? Lībijā šauj uz bruņotu opozīciju, nevis miermīlīgiem demontrantiem. Un tā ir milzu atšķirība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas