Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Cesvainei jānorēķinās par skolas būvniecību, naudas nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Paskaties bildi,prezidentam svarīgs ģīmis, saka runu,bet naudas nav.Cik jūs gribat ziedot.Ar tādu ziedošanu šitās fizjanomijas nevar izmācīt,jo tad būs jāziedo lielākai daļai LR lauku skolām. Un ja kāds te runā par viņu kaunu, tad šietiem sen jau kauns ir mākoņos.
j3b un co
j
No otkata naudu nedosim!
kenta
k
Ja būtu ziedojumu konts, es arī piedalītos! Domāju, ka būtu reāli to summu savākt ziedojumos, lai tie mūsu "varenie" nokaunās, ja vēl to spēj!
Terorists
T
Tagad pārdos Cesvaini ūtrupē,bet cesvainiešus verdzība.Jo tālāk,jo trakāk.
zīdine
z
toties žiidiem 150 miljonus jau saakuši gaiņaat , priekš kam kliķei skola? tur vismaz kautkas atleks ...
man kaouns
m
mūsu zoopreža vietā kā man piegriezusies mūsu trekno zagļu valsts
Tīģeris
T
Kanye tu guli vai nelasi komentārus vispār, bet tikai raksti nezun ko. Komentāros viss ir uzrakstīts cik izlietoja rezidences labiekārtošanai.
fack
f
valdiba rupejas par savu pakalju tikai, nafig jaremonte dzivoklis prezidentam, ko vinsh latvijas laba izdarija? Nafig vispar prezidents vajadzigs, naudu tikai tere. Na h uj valdibu jasuta. Izbesija klausities ka visur valda nekartiba. Labak jaunus cilvekus laist pie varas ar svaigam domam, nevis resnu nobarotas cukas kas bazj kabata naudu.
Tā tas ir...
T
Protams varam domāt visādi,piemēram labs žests no koalīcijas partiju ,TP un LPP/LC ,puses būtu pzitīvisma kampaņas laikā pārtērēto līdzekļu ieskāitīšana skolas kontā ,bet tas jau būtu brīnums.Reālāks variants tiešām būtu atvērt ziedojumu tālruņa numuru un saziedot to naudiņu.Tiešām kauns par valdību un prezidentu,vienīgā skola ,kas uzcelta neatkarības laikā un tai pašai pietrūkst valsts finansējuma.
pamela
p
Piekrītu!Zatlers "konkrētu atbildi uz to nedeva".KO viņš vispār VAR dot?Lilitai bidē un dēlam basketa grozu par 2 miljoniem.Var aicināt koros dziedāt,jo tur neprasa naudu.Un šis kaut ko ir šļupstējis par prioritātēm / bērnu?!/ NORMĀLS prezidents nevarētu naktī gulēt zinot Cesvaines skolas problēmas,TIKAI NE ZATLERS,jo viņš ir ielikteņu ieliktenis,tauta viņam pie kājas.Nobumbulēs 4 - us gadus,padzīvos zaļi ģimenīte ,kas valstij izmaksās ne jau Cesvaines skolas remonta naudu.Es psiholoģiski saprotu tos,kuri gatavo valstu vadītāju atentātus.Jaq tu redzi,ka viens stulbenis dara kaunu tavai valstij un to NESAPROT un nepilnveidojas,tad laikam drozminiekiem cita ceļa nav.Man gan būtu žēl izniekot savu atlikušo dzīvi ,rāķinu kārtošanai ar vienu milzīgu niecību!
Cilvēks
C
Malacis zooprezis- pats sildīsies par nodokļu maksātāju miljoniem izremontētā rezidencē, bet simtiem skolnieku šādas tiesības nav paredzētas... Nu, ko- vienvārdsakot- kaut kāda kroplība! Nevis valdība tautai, bet tauta priekš valdības nodrošināšanas! Pats jautrākais, ka ja kāds izdomātu šitos visus pielikt pie sienas- paliktu tikai labāk! Paradokss.
siers
s
atmaksāt no saeimas deputātu un ministu algām. Zatlers :))))
Bille
B
Pa šo laiku ir izremontēts exprezidentei dzīvoklis, jaunajam prezidentam rezidence. Kādas trīs tādas skolas droši vien varētu uzcelt pa to naudu, bet Cesvainei nauda vēl arvien neatrodas. Vienīgajai skolai, kas uzcelta neatkarības laikā!!!
@
@
Viņam tā sajūta, šķiet, ir nejauši izoperēta, kopā ar citām par domāšanu atbildīgām ķermeņa daļām.
Kanye
K
A cik miljoni tika iztērēti prezidenta rezidences labiekārtošanai...?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas