Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Četri balti krekli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pols
P
Kāds sakars ar 4BK? Točs mēģina būt humorists? Nesekmīgi, neieskaitīts.
J
Točs aizmirsis, ka ASV vēstniece ir viesojusies mājās pie Urbanoviča.
Dr.xy
D
Vai biedram Tocam ari kaut kas ir atkritis no tiem USD,kurus Latvija, pirms velesanam, ieveda kremla cekistu agitori, lai uzpirktu veletaju balsis un apmacitu SC darbiniekus vel labak saceret demagogiskus,un pretvalstikus rakstus.
TDI
T
TOČ'as Sančo tā kaunīgi noklusē faktu,ka LV lielā mērogā ir DIVI konkurējoši izlūkdienestu tīkli: ASV un draugi( tam starpā arī tiem oficiāli caur NATO un ES sabiedrotie vietējie SAB un KNAB) un pretējais anticivilizācijas tīkls ko kūrē no ANtonijas ielas nama. Tas ka ir publiski pieejama info par ASV vēstniecības korespondenci, nebūt nonozīmē ka Antonijas ielas anticivilizācijas namā nav mērogā un saturā daudz odiozāka sarakste un protams daiļi un gudri ziņotāji. Liekuļotājs Toč'as kungs varbūt varētu nodefinēt kad LV ir bijusi neatkarīga valsts? Varbūt pateiks kā kļūt neatkarīgai valstij LV apstākļos, varbūt piedāvās to pašu gājienu ko Kulmanis izspēlēja 30 beigās, ka nokabinājās no saviem (visamz kaut kāda atbildība partneriem bija) formālajiem patroniem FR,GB un kļuva "pilnīgi neitrāla"? Varbūt Toč'as kungs pats pakustinās galvu kā tas viss beidzās dikti neitrālajai LV? Kremļa lakstīgala...
Teritoriālis
T
Atceros, drīz pēc neatkarības atjaunošanas Viktors Alksnis kādā intervijā E.Inkēnam teica, ka banānu republikā Latvijā galvenais priekšnieks būšot Krievijas vēstnieks, pie kura regulāri skraidīšot atskaitīties Latvijas politiķi un amatpersonas. Nu ko, Latvijas politiķi un diplomāti saprata, ka viņu spēki ir par vājiem, lai nodrošinātu, ka nav jāatskaitās nevienai vēstniecībai, tomēr spēki ir pietiekami, lai izvēlētos mazāko ļaunumu - ASV, nevis Krievijas vēstniecību. Tāda ir dzīve.
zvirbulēns
z
Stāsts ir par valsts amatpersonām, kuras pārkāpušas likumu, un ir saucamas pie atbildības (Maizītis, Loskutovs, Strīķe).
to zvirbļa sūds
t
pārkāpts likums, kurš pieļauj hūtei zagt - ''mutatis mutandis"
  • 1
  • 1
zvirbļa sūds
z
lūdzu precizēt kādi "līkumi" pārkāpti?
  • 4
  • 2
nazis
n
Tochs pielicis bikses, ka vinja kaklakungi nekad vairs netiks pie shprices, jo ir zem ASV lupas. Vai arii pats ir kautko smagi nogreekojies, pastuchiijis, publiceejis klajus melus vai tamlidiziigi. Gan jau chalim nedod arii ASV viizu :D
Dzens>Zeks
D
Kas ir cienīgi zekam, nav cienīgi politiķim, jo cienītāji un standarti ir dažādi. Vienam varbūt cienījams ir tas, kurš vairāk nospēri. Tad, pieņemu, ka Šķēle varētu tikt uzskatīts par cienījamu cilvēku. Tiesa, tikai noteiktās aprindās, t.i., tajās, kuras pārstāv Točs, bimbaso u.c. vietējo mikrooligarhu apjūsmotāji.
  • 2
  • 1
Zeks > dzens
Z
Ņe po poņatjijam - necienīgi rīkojušies - cieņa ir cieņa vai zeks vai politiķis - kāda šķirba? Vieniem cieņa ir - otriem nav, ja
  • 1
  • 3
Dzens>Bimbaso
D
Zeku leksika. Kas arī visu pasaka.
  • 2
  • 1
Bimbaso>Dzens
B
Cienījami cilvēki ir cienījami cilvēki un stukači ir stukači
  • 2
  • 3
Dzens>Bimbaso
D
Uzmanīgāk ar apzīmējumu "kretīni", jo starp tiem skrējējiem var būt kāds no jūsu "cienījamajiem cilvēkiem". Piemēram, saskaņā ar wikilekas materiāliem, tur skrējuši "cienījamo cilvēku" rokaspuiši Liepnieks un Silenieks. Tomēr interesanta ir arī jūsu 'cienījamo cilvēku' definīcija, proti, cik saprotu, tad krāpšanās ar dikitālās televīzijas ieviešanu, uzvarēšana sarunātos valsts iepirkumu konkursos utt. ir tie darbi, kas padara cilvēku par 'cienījamu' jūsu acīs?
  • 6
  • 3
tt
t
Bimbasso, Tu par cienījamiem cilvēkiem sauc tādus, kuri nav iesēdināti tikai tāpēc, ka to nepieļauj mūsu greizie likumi un tiesībsargājošo dienestu mazspēja? Un katrs zaglīgs bāleliņš tev ir uzticamāks par ASV vēstnieku? :) Tā jau diagnoze :)
  • 8
  • 3
bimbaso
b
Man gan liekas, ka Točs trāpīgi uzrakstījis par kretīniem, kuri drebēdami skrien uz ASV vēstniecību, lai trīcošām rociņām novāktu savus konkurentus - CIENĪJAMUS CILVĒKUS, KURI DZĪVĒ KAUT KO IR IZDARĪJUŠI - salīdziniet tos, kuri skrien sūdzēties uz ASV vēstniecību ar tiem, par kuriem sūdzās - kā diena pret nakti!
  • 6
  • 8
puaro
p
Viss jau it kā pareizi, bet... 1) ja lietas nesauc īstos vārdos, vai tās pārstāj tādas būt? Vai fakts, ka Latviju kā laupāmu teritoriju reāli sadala interešu zonās atsevišķas personas, (kuras nezkāpēc godbijīgi devē svešārdā par oligarhiem, nevis blēžiem un zagļiem), pārstātu būt realitāte, ja amerikāņu vēstniecībā par to nezinātu? 2.)Vai sirdsapziņa jūtas vieglāk, ja nokaunina tos, kas uz vēstniecību piestaigāja ar patiesu info par situāciju valsti, nevis tos, kas reāli Latviju ir iedzinuši pašreizējā stāvoklī-tukšām kabatā, ar prom bēgošu tautu? 3.)Un pats pēdējais-ja šo info nestu uz krievijas vēstniecību(ko arī neapšabāmi daļa topošo vēlēšanu pašpasludināto uzvarētāju dara) vai tas būtu mazāks apgrūtinājums sirdsapziņai ?
Nevis tiesikums, bet MURGS
N
Varbūt ASV vēstniecībā tā dēvē tos, kuri maisās pa kājām ASV interesēm?
  • 2
  • 2
Dzens>Nevis tiesiskums
D
Pastāstiet, lūdzu, kur ir runa par ASV vēstniecības organizētu "vajāšanu"? Un vēstniecības darbinieki savās sarunās var lietot cik tiešu valodu, cik vēlas. Arī Latvijas vēstnieks ASV ar saviem padotajiem, iespējams, dažādi saukā ASV pilsoņus, mēs tikai to nezinām. Ja nebūtu WikiLeaks, tad mēs arī neuzzinātu, kā dažus godājamos Latvijas pilsoņus dēvē ASV vēstniecībā. Bet vietējie oligarhi uztrauc jebkuru ārvalsti, kas griba ar mums uzturēt attiecības. Pavisam nesen atpakaļ vācieši visnotaļ tiešā tekstā pateica, kādi trūkumi mums ir jānovērš, lai piesaistītu vācu investīcijas. Korupcijas piesegšana ar patriotismu jūsu gadījumā ir vienkārši nožēlojama.
  • 5
  • 2
īstie vārdi
ī
Mēs nevadām Latviju
  • 3
  • 0
Roberts
R
Atceros, kad Gundars Bērziņš sāka runāt par skraidītājiem uz Raiņa bulvāri, viņu sauca par murgotāju. Piedodiet, bet pretīgi lasīt, ka tas ir normāli. ASV vēstniece nav Latvijas priekšniece - tas ir kauns par mums
  • 6
  • 4
Nevis tiesiskums, bet MURGS
N
Vai tiesiskums ir tad, ja citas valsts vēstniecībā PIRMS TIESAS jau zina, kurš ir vainīgs un tad koordinē vajāšanu un tiesāšanu? Piedodiet, bet tas nav nekāds tiesiskums! Vai varat iedomāties, ka Latvijas vēstnieks ASV pilsoņus saukātu par problemātiskiem indivīdiem? ASV taču arī ir daudz problemātisku indivīdu, vai ne? Vai tikai ASV neuzskata Latviju par sadalāmu teritoriju, kuras ostās diemžēl vēl rosās kādi nevēlami vietējie? Traucē sadalīt Latviju starp ārzemniekiem, piedodiet, godīgajiem investoriem, maitas vietējie oligarhi?
  • 5
  • 5
Jana
J
ZRP sapulce muus aicinaaja zinjoot. Man tas nepatika, bet mums skaidroja, ka ir jaciinas pret korupciju. Nezinu ko dariit, jo zinjosana man izraisa pretiiguma sajuutu un nevienu korumpantu nepaziistu
holms
h
Ziņot ir laikmetīgi kopš inkvizīcijas laikiem :) atvieglo dvēseli - ziņo par māti
  • 3
  • 0
zvirbulēns
z
Stāsts ir par neliešiem, var teikt arī tā!
Sandris R.
S
Protams Latvijā noteikti, jo Latvijā plaukst un zeļ pāķiski provinciālais, vai provinciāli pāķiskais formālisms. Snobisma līmenis, kas izpaužas citurienes snobu atdarināšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas