Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Četrkāršota prezidenta rezidences īre (pievienots precizējums)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārtējais
K
Absurds. Visiem samazina un jātaupa, bet tikai ne augšām.
brīnos
b
KĀPĒC VK Sudraba nepasaka skaidri un gaiši, ka VNĪ ir LIEKĒDIS uz nodokļu maksātāju rēķina un JĀLIKVIDĒ ar steigu?
Klāvs
K
VALSTS Nekustamie īpašumi un VALSTS prezidents! Vai pauti no VNĪ atrodas Zimbabē vai tomēr Latvijā? ja kāš tādu naudu par VALSTS prezidenta rezidenci Jūrmalā???
Anna
A
Nelaimigi cilvèki- ko liidz viss ZELTS , ja driz jäbaidäs iziet tautä, lai nedabütu ar kurpi pa galvu kä ASV bijushais prezidents.
lno
l
...problēma ar 9. maiju ir tieši tā pati, kas ar 16. martu- abos pasākumos cenšās iespraukties ļaudis, kam ar to nav nekā kopīga __________________________________________ Ko nozīmē nav nekā kopīga? Vai 18. novembri drīkst atzīmēt tikai tie, kuri dzīvoja un piedalījās valsts dibināšanā? Tā ir attieksme pret vēsturi, kas var būt atšķirīga, bet demokrātiskā valstī to drīkst paust. Pilnīgi ačgārni, ka tie, kuri okupējuši šo valsti un joprojām pārstāv bankrotējušu ideoloģiju un kaimiņvalsts intereses, drīkst rīkot gājienu, bet Latvijas pamatiedzīvotāji nedrīkst.
Ella
E
Nelabi metas no šīs varzas, kas ieperinājusies Rīgas pilī.
Ieva
I
Nez kā sajaucu burtiņu: bija domāts "kazaks"- ir tāda grupiņa, kas šādi sevi dēvē, lai gan patiesībā lepojas ar svešām spalvām.....Bet jebkurā gadījumā problēma ar 9. maiju ir tieši tā pati, kas ar 16. martu- abos pasākumos cenšās iespraukties ļaudis, kam ar to nav nekā kopīga, un tieši šie ļaudis neatkarīgi no to tautības, ir arī īstā problēma! Un nedomāju, ka tai ir kas kopīgs ar pagātni, drīzāk ar tagadni, kas ļoti daudzos ,un atkal neatkarīgi no tautības, rada nostalģiju pēc pagātnes, kad ja arī kas tāds notika, tad paklusām, ne tā, kā kaut vai ar prezidentu visa veida mitekļiem.
Ieva
I
Nez kā sajaucu burtiņu: bija domāts "kazaks"- ir tāda grupiņa, kas šādi sevi dēvē, lai gan patiesībā lepojas ar svešām spalvām.....Bet jebkurā gadījumā problēma ar 9. maiju ir tieši tā pati, kas ar 16. martu- abos pasākumos cenšās iespraukties ļaudis, kam ar to nav nekā kopīga, un tieši šie ļaudis neatkarīgi no to tautības, ir arī īstā problēma!
Misteria.
M
Pilnigs sviests.Bet,ko sesi to plausi.Pirma ledija saucas fui.Talu tiksim.
RST
R
Aploksnes daba nav mainījusies.
vinnijs
v
Būtībā jau jautājumi būtu jāadresē VNĪA. Prezidenta rezidence nav vienīgais valstij piederošais objekts, kuru it kā pārvalda VNĪA, bet tai pat laikā neaizmirst iekasēt kaut kādu mistisku īres naudu no iestādes, kas to izmanto. Šajā gadījumā - prezidenta kancelejas. Absurdi, ka VK to pārmet prezidenta kancelajai, nevis VNĪA. Varbūt, ka FM kā šīs aģentūras uzraugs varētu atbildēt, kam tāda aģentūra vispār domāta? Lai kāds imitētu darbību un peslītu vēl vairāk kā privātās NĪ kompānijas?
Inga
I
vai tad tiešām Zatleru pāris pa abiem nevar samest kundzes telefona tēriņiem, ka tas jāapmaksā kancelejai - apbrīnojami...:(
blond
b
Mums ir intelektuāli un ētiski izcili lēts tā sauktais valsts pirmais pāris, kas tieši sava arogantā lētuma un primitīvisma dēļ valstij izmaksā ļoti dārgi. Jo šiem cilvēkiem trūkst elementāras izpratnes par lietām, kas civilizētajā pasaulē ir pašsaprotamas. Iespējams, ka tā varbūt varētu rīkoties Baltkrievijā vai Vidusāzijā. Beidzot ir pavisam skaidrs, kāpēc tagadējo prezidentu ar viņa laulāto draudzeni neizbēgamās piedevās atrada tieši zoodārzā un kāpēc Lilita Zatlere publiskajā komunikācijā cenšas izmantot tikai savam IQ atbilstošas izdevniecības pakalpojumus. Ar baudu vēlreiz pārlasīšu Bulgakova "Suņa sirdi".
jautaaatbild
j
Kam Valdis Zatlers tere savu algu? Jo butiba taa vinam nav vajadziga. Vai zobu pastu vins perk pats? Jasaubas. Un pamperus Lilitas dienaam? Drosi, vien, ka tos ari perk valsts.
lno
l
Tāpēc aizliedza, ka tad gāja (skrēja) tirliņi, kas manipulē ar leģionāriem un, ja palaistu šos te kazahus un antifašistus, iznāktu baigais mahačs. ____________________________ Tādēļ "palaiž" tikai kazakus? Nu loģika kā Ždanokai:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas