Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Četru valstu prezidenti: Gruzija ir lakmusa papīrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maskavas
M
Tie cilvēki Osetijā patiesībā ir Krievijas pilsoņi - kādu neatkarīgu valsti viņi grib nodibināt? Mazo krieviju? Lai tad viņie iet uz Krieviju dzīvot!!!! Šajā gadījumā Maskava rīkojusies kā parasti: nogalināti vai padzīti pamatiedzīvotāji, savesti vietā savi pilsoņi, par apgabala vadību ielikti krievi - rūdīti čekisti. Tagad KRIEVIJAS PILSOŅI PIEPRASA ATDALĪT NO NACIONĀLAS VALSTS GABALU UN .. PIEVIENOT KRIEVIJAI. Tas neatbilst starptautiskajām tiesībām. Lai noilustrētu situāciju tiem, kam švaki ar situācijas izpratni: mēs aizvedam Roņu salā 300 latviešus, apslaktējam pusi pamatiedzīvotāju un sarīkojam tur referendumu par atdalīšanos no Igaunijas? Ja Igauņi spirinās vai mēģina izmest mūs no turienes, mēs sarīkojam asiņainu slaktiņu: MAITAS DARA PĀRI LATVIJAS PILSOŅIEM!!!! Un būs Latvijai sava sala :)) Vai patīk šāds scenārijs? Precīzs Maskavas taktikas atkārtojums.
Viktors
V
par neatkaribu no Gruzijas , tas kar$ sakas ne no 1991, gada bet no 1918, gada, 90 gadus , es domaju tas pietieko$i daudz lai iegut neatkaribu no naidigu valsti (gruzijai), un lidz vienai vietai ka ASV vai latvija, ar to neapmierinata ,
germina
g
Man diemžēl šobrīd nav iespējas redzēt latvijas TV, bet vai tika parādīts kaut viens kadrs ar Osetijas bēgļiem? Vai kaut viena intervija, kur cilvēki pateiktu kā palika bez jumta virs galvas un bez nekā vispār? Jūs visi bļaujat kā vajag palīdzēt Gruzijai. Nu tak dariet kaut ko! Krievi šobrīd izmitina pie sevis un operē cietušos.
germina
g
Latvijas un latviešu problēma ir tā, ka nav NEKĀDA personīga skata uz problēmu. Tagad amerikāņi saka, ka Krievi ir slikti - Latvija kliedz līdzi. Ja pēc pāris dienām amerikāņi pārdomās - latvieši atkal bļaus līdzi amerikai. Un būs vienalga kam īsti bija taisnība - ka tik sekot ASV politikai, ka tik ne uz mirkli neieslēgt smadzenes un nepamēģināt APKOPOT informāciju, ANALIZĒT to un izvilkt KOPĒJO ARITMĒTISKO. Krievu presei sava "taisnība", bet paši cilvēki vismaz mazliet domā un interesējas par to kas notika un notiek, nevis stulbi seko līdzi presei. Neviens krievs nav par karu, par armijas ieviešanu GRUZIJĀ (pašlaik runa nav par Dienvidosetiju un Abhāziju). Bet bļaut, ka Krievi iebrūk Gruzijā un ne vārda nebilst par to, ka Saakašvili izpostīja Chinvali - tas ir tīri Amerikāņu gaumē, kurai līdzi turas arī Latvija. Starp citu amerikāņi ir atbaidoši bezgaumīga tauta.
Lasiitaajs
L
Pretiigi, ka Krievija var ko taadu atljauties. Vai tiesham visi briivi domaajoshie cilveeki Krievijaa jau ir izniideeti? Hitlera Vaacija un Putina Krievija nu izskataas identiskas.
no Abhazijas
n
Esmu Latvijas pilsone. Atvainojos, korektas Lv valodas nebus, jo atrodos pie datora maza pilsetina Krievijas ujn Abhazijas pierobeza.IDIOTISKS pazinojums. Skatos, kas te notiek, un cik akli tas viss vertejams no Latvijas puses, un paliek slikti. Gruzini uzvedas ka NEZVERI!!!! Sauj nost un griez rikles pat zidainiem!!!!!! Vai patiesam maza Abhazija aiz neko darit atbalstija Dienvidosetiju, ka jums visiem liekas? Kaimini tacu saprot, kas te patiesam notiek! Man bail pat kadam tagad pateikt, no kurienes esmu. Krievi nesaprot, vai pasaule patiesam nesaprot, vai NEGRIB SAPRAST, kas te notiek?
sedis
s
Jūrmalas jauna viļņa provokācija ar Latvijai svetām lietām, nakošais Daces Kalņinas no Narvasena diskriminācija pēc nacionāla principa, kas ir lakmusa papīrītis no Krievijas specdienestu puses, kadas būs reākcija un vai to varēs izmantot nākotne par ieganstu, ka tautiešu aizstāvībai un tanku ievešanai Latvijā. Tas kas noticis un vēl notiks Latvijā tiek rūpigi gatavots X stundai L:Atvija. Svētību no lielvarām eiropā Krievijai dabūt nebus problemu, jo tās visas ir uz āķa ar gāzi un naftu. Skumji, ka mūsu politiskas prostitūtes arī ir pārdevušās Krieivijai par dārgās gāzes piegādi. Laikam labi ir samaksāts konvertos.
UFO
U
Удивительно что никто не помнит о том , что Осетия и Абхазия были присоединены к Грузии Сталиным.Здесь можно сравнить присоединение Латвии 40-го года к СССР.Так определитесь- либо это оккупация и там и здесь,либо надо обратно в состав России входить?! Историю нельзя выворачивать как выгодно.Осетины и абхазы имеют право на независимость как и другие. Поясню: Если рассматривать Грузию как бывший СССР, а Юж. Осетию как республику этой бывшей СССР желающей независимости (например как Литва, Латвия и Эстония). Почему тогда вы сейчас занимаете позицию Грузии (читай СССР), хотя сами только недавно были в положении осетин (читай Прибалтской ССР)?
eksis
e
mācība viena, lai mazinātu risku, ka kaut kas līdzīgs atkārtotos Latvijā, KFpilsoņi pēc iespējas pieklājīgākā veidā jādabon no šejienes ārā un jaunus vairs iekšā nelaist nacionālās drošības apsvērumu dēļ. Tas ir pats mazākais ko varam darīt. Protams, labi, ka Veldre izveidoja zirgu kavalēriju. Tā mums lieti noderēs cīņās par Daugavpils guberņu.
Русский
Р
Хуле мой коммент снесли? Раз вы поддерживаете фашиста саакашвили - вы и сами фашики!
besaraaps
b
Un mammu, ka ta, pasveicini savu, izdodas tev labi... Gandrīz mīļi.
besaraaps
b
Un "izmisīgi" gaidām atpakaļ.
Sveta
S
Mozet i grubo,no posle pro4itannih komintariev lati6ej,po drugomu ne mogu!
sovjets
s
Prieks, ka Sveta vēl arvien lasa dzimtenes avīžu portālus. Žēl tikai, ka tik rupji lamājas. Mēs arī Tevi Sveta mīlam!
besaraaps
b
I kakoi strane takoje schaste vipalo. Dlja Latvii tragedija, odnoznachno.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas