Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ceturtdien nestrādās NVA nodaļas, darbinieki bezalgas atvaļinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Tikai tiem, kam pabalsta saņemšanai vajag šī kantora akceptu, jāsēž rindās dienām ilgi. Šodien tajās rindās ir ļoti daudz 2-5 reizes kvalificētāki speciālisti par tiem pieņēmējiem, un daudzi no viņiem bez kurnēšanas ieņems jebkuru atbrīvoto vietu NVA.
d'Andris
d
Esmu tur bijis. Neviens tur ar ķēdēm nav piekalts. Balta papīra lapu iesniegumam varu uzdāvināt :)
fans
f
njā.. visi optimisti skatos :D pastrādājiet paši tur pie smirdīgiem cilvēkiem kas nāk caurām dienām caurām stundām par tiem 250(tagad moš mazāk jau pat) LS uz papīra jopciK! ka nezin neko.. ka tik kādam kautko sliktu pateikt!
Politiskaa atbildiba
P
Jaa, siem kantoriem jau nav darba vietu ko piedavat, tapec nekads sliktums nav tos palaist brivdienas. Tapat vien atsedesana sanak, bez realas palidzibas cilvekiem.
reper
r
Toties man jāgaida 4 līdz 5 mēneši rindā uz jebkādiem NVA kursiem. Viss pārpildīts, redz.
marča
m
Bezjēgā daudz naudas savulaik grūda visādos bezdarbnieku kursos. Mana kundze pamanījās apmeklēt gan angļu, gan vācu valodu kursus, neiemācījās daudzmaz nevienu. Protams, tas bija labs laika pavadīšanas veids, tā vietā, lai veltītu laiku reālam darbam. Par to vācu valodu stāstīja, ka daudzi par valsts naudu skolotie nemaz negrasījās palikt Latvijā.
Aidons Givafaks
A
Man jau ir biļete uz Dublinu. Vai kādam no 2003.gada nav saglabējies sēņu nazītis? rakstiet: nostaļži sabaka inbokss lv
d'Andris
d
Stulbums! Ja tie NVA darbinieki nav ar mieru strādāt par algu, kas par 15% mazāka, lai iziet no kabineta un iestājas rindā! Viņiem taču lieliski apmaksātu darbu kā profesionāļiem atrast izdosies 5 minūtēs. Viņi taču nav kā tie slaisti, kas pie viņiem pa 6 stundām rindās sēž, lai atzīmētos kā policijas uzraudzībā. Reālu palīdzību tā NVA nesniedz un šajos laikos pat gribēdama laikam nevarētu. Ja vadība neprot motivēt pat šīs par darba tirgu labi informētās iestādes darbiniekus, tad ar sūd.... mietu pa muguru un rindā nemaz nelaist! Lai atpūtina vienīgo smadzeņu rievu - aizmugurē zem muguras.
gio
g
Latvijas Nacionālā biblioteka - jā, jā ... tā pati - darbiniekus bezlgas atvaļinājumā, paredzams, laidīs jūlijā un bibloteku slēgs. Nav naudas. Toties triecienceltnē Pārdaugavas purvā grūž iekšā miljonus. Interesanti, kas strādās jaunajā ēkā, ja pat pašreizējās nelielās un viegli apsaimniekojamās telpas nevar "pavilkt" un nav ko maksāt darbiniekiem? Tā kā galvenā prioritāte ir faraonu cienīga piramīda oranžo alkatībai un cinismam, šādus jautājumus var pat neuzdot. Starp citu, cīnītāja ar tumsonību un lūzeriem, ja reiz darbojas kultūras ideālu vārdā, varēja saslēgt arī drakoniskus līgumus par pašreizējās LNB darbu - ja tas tiek pārtraukts, sods tāds pats kā par Birkerta piramīdas darbu apturēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas