Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Cik ilgi ziedēs ceriņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaza
k
Pilnīgi piekrītu par šo: "jautājumā par Lemberga popularitāti- vai tik medijiem nav jāuzņemas kādi 70% vainas? Kas ķer katru vārdu vai dvesienu no viņa un skandina dienām, kamēr jau nelabi metas?"
kri
k
Kam tad isti Diena pieder? Skelem? Tas pamatotu, kapec pedeja laika ir tik pastiprinati daudz rakstu par vinu un vina partiju.
kri
k
Diena bija publicejusi info, ka seit KNAB kratisanas neesot bijusas. Tacu sodien KNAB pazinoja, ka kratisana esot veikta ari laikraksta Diena. Melojat?
jautaajums
j
Nevis apvainojumiem, bet fakta konstateejumu: biedrs He-he nezina teemu, par kuru meeginaaja praatuljot, savu teemas nezinaasanu meegina kompenseet ar paaugstinaatu agresivitaati, trollingu un antisemiitisku bljaustiisanos. Vinja pasha komentaari ljoti labi noveertee vinju kaa trolli un antisemiitisku bljaaveeju.
Zirka
Z
Lasu pēdējos pāris komentārus un redzu, cik nervozi un nesavaldīgi mēs esam. Runājam par Satversmes grozīšanu, izsakām augsti idejiskus prātojumus, bet viss beidzas ar "sirsnīgiem " apvainojumiem. Varbūt pavērtēsim vispirms sevi un tikai tad kritizēsim citus?
jautaajums
j
Tu jau nevienu netraucee, ja iesaaki bljaut, vari turpinaat. Mees jau noskaidrojaam, ka esi agresiivs mulkjis un juuties stulbaaks par ebrejiem, taapeec esi antisemiits. Varbuut veel ko interesantu noskaidrosim. Jautaajumaa par Satversmi tev nebija taismniiba, jo taa arii nevareeji pieraadiit ka partijas ir nelikumiigas. Bet tu jau saakotneeji neko negribeeji pieraadiit, tikai pabljaut, patrolljot un pakurinaat nacionaalo naidu, vai ne?
jautaajums
j
Nu re, muusu trolleens amatu savienosanas kaartiibaa ir arii nacionaalaa naida kurinaataajs antisemiits.
Ha-ha
H
Tu, apgraizītais līkdeguni, protams, ka pazinu tevi. Ko es tev, komunist solīju, atceros. Es arī esmu vislielākais, pārliecinātākais komunists! Tagad vari strādāt! Kad izšausi pulveri vai baseinā ielaidīs ūdeni un būsi aizņemts, dod ziņu, uzrakstīšu vārdu komunists vēlreiz. Strādā, strādā, droši, pagaidām netraucēšu!
jautaajums
j
Taatad uz jautaajumu tu taa arii neatbildeeji un nenociteeji nevienu Satversmes pantu. Un paaraak aatri sapsihojies, taa ka speciaalists Satvesrmes jautaajumos no tevis diemzeel neiznaaks, tikai naida runaataajs un trollis.
Zirka
Z
Tā ir nabadzības (ne mantiskās) apliecība šai tautai. ---- Kāpēc "šai tautai", nevis manai vai mūsu tautai? Mēs visi te dzīvojam un neviens neesam ārpusē, un jādi esam, uz tādu rīcību arī esam spējīgi. Katram jāsāk ar pašattīrīšanos domās un darbos.
jautaajums
j
Mulkjiit, aizej uz Saeimu un paskaties, tur seezh nevis abstraktas partijas, bet pavisam konkreeti cilveeki ar vaardiem, uzvaardiem un pases datiem. Un arii 20. gados bija tiesi taapat. Bet tagad aizver savu naidaa paarskjiebto mutiiti un marsh uz podinja, kameer neesi apkjeeziijies. Un nemeegjini tuvaakajos 20 gados liist viirtu sarunaas par politiku.
che che
c
Kur tad tā TAVA gudrība - kaut kā to NEMANA?
Jūlis
J
Tik fatāli slikti gan mēs neesam. Nelaime ir tā, ka saeima ir kā zivs. Tā ir tādā pozīcijā, kurā ir pārāk daudz vilinājumu samaitāties. Mūsu satversme ir saeimu nostādījusi pārāk lielu kārdinājumu centrā. Mūsu deputāti nav nekādi pārcilvēki, kas spēj dzelžaini cieti stāvēt par principiem. Saeima būtu jāatbrīvo no šiem kārdinājumiem, jāatbrīvo tā no izpildvaras.
Ha-ha
H
Labāk jau pats pastāsti par kuru partiju, muļķīti, tu vēlēji? Bet tagad palasi Satversmi, kurā tev nav jāvēl partijas, bet gan priekšstāvji. Tie, kuri dzīvo pēc acinājuma - rakstu Ļeņins, domāju partija, tie ar šo klasiski samaitāto domu apmierinās, viņiem pietiek, vai ne? Un tā varētu iet pa 3-4 pantiem, kurus aizmirsies pielāgot jaunajai - mafiju situācijai. Starp citu, vārds "partija" Satversmes pirmajos 100 pantos pat nav minēts!
spriguliic
s
Veel viens iebilduminsh pie Juusu vispaar labaa un praatiigaa raksta. Jums iznaak labaa, gandriiz ideaalaa sabiedriiba un ljauni, deemoniski politikji. BET vai taa nav sabiedriiba, kas principaa nepiedalaas veeleesanaas, bet peec veeleesanaam steidziigi gaudo cik slikti deputaati ieveeleeti? Vai taa nav sabiedriiba, kas laad politikjus par zagliibu, be pati apzog valsti, sanjemot minimaalo algu un aploksni? Kas prasa ieviest progresiivo nodokli un veel taadaa formaa, lai pasiem nebuutu jaamaksaa un valsts veel piemaksaatu, bet visi nodoklji buutu jaasamaksaa tiem aktiivaakajiem un turiigaakajiem? Kas tic, ka kriizi ir iespeejams paarvareet izdarot briinumu? Vai taa nav sabiedriiba, kas 20 gadus seezh un gaida, ka tai pienesiis klaat Rietumeiropas liimenja ekonomiku un beitu vai amerikaanju izpratni par demokraatiju? Kaada sabiedriiba, taadi politikji jeb, kaa saka muusu austrumu kaiminji, "kazhdij narod imeet to pravitelstvo, kotoroe ego imeet" (katrai tautai ir taada valdiiba, kaadu tauta pelniijusi). Taatad, pirms kritiski prasiit no tautas prieksstaavjiem, vispirms kritiski jaaprasa pasam no sevis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas