Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Čikāgas latviešu organizāciju apvienība: norobežojamies no atbalsta Šleseram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
am-ēriks
a
Ar muti Rīgā, ar darbiem Chicago..., Bergmanīts laikam domā, ka ar naudiņu var visus nopirkt. Niko, brolīt , nebij' vys!!! Būtu palīdzējs labāk Ainārītim izglītoties, kļūt inteliģentam. Katrs nav mednieks, kas ragā pūššššš.
roze
r
Jauka tā Šlesera vēstule. Mērķis nav, lai Rīgai būtu kāds sakars ar kultūru un izglītību. Manuprāt, vienīgās izredzes mums būtu bijušas tieši ar zinātni, kultūru. Tas, ko viņa vietā kāds tur ir uzrakstijis, ir tīrie slima suņa murgi. Kāds bizness?? Kādas finanses? Varbūt vienīgi bandīti, kas piedzen parādus ar gludekļa palīdzību.
daunitis to Ieva
d
Vislabākais ir tas, ka neviens nezin tā īsti Šlesera miljonu izcelsmi. Kad bruka PSRS, partijas naudu sadalīja dažādiem ar čeku saistītiem cilvēkiem, lai taisa biznesu, daži, piem., Hodorkovskis, negribēja dalīties ar jaunajiem Kremļa saimniekiem, tāpēc aizgāja cietumā. Latvijas gadījumā darbojas tā pati krievu nauda caur dažādiem krievu ielikteņiem. Vai tas ir normāli, ka drošības struktūru darbiniekus apstiprina uz Rīgas-Ventspils šosejas Lemberga mašīnā?
oiks
o
Atvēru Š. atbildes lapu. Dators norija. Negribēja pat rādīt. Vai parādīja - tukšums.
Ieva
I
Es arī esmu Čikāgas latviete. Bergmanis nav nekāds valdības konsultants, bet enerģisks duraks. Acīmredzot, arī pārējiem nav lielas sajēgas par to, kas ir Šlesers - krievu sirdsdraugs bez normālas izglītības ar nenormāli lieliem Ipašumiem Jūrmalā, Rīgā u.t.t. Kurš atklāti un nekaunēdamies ieliek amatos "savus" cilvēkus pa "blatu". Ar nekaunību un enerģiju pietiek, lai Latvijā tālu tiktu, par laimi, Amerikā tā gluži vis nav. Esmu šokā par šo "atbasta grupu" - gatavā parodija. Paldies, Jāni Vilciņ, par laicīgo reakciju un norobežošanos. Daži cilvēciņi nav aicināti pārstāvēt visus Ameikas latviešus.
Lops
L
Ārzemēs var balsot tikai par Eiropas Parlamenta kandidātiem. Viņi jau var ārzemēs veidot atbalsta grupas, tikai kur tad šeit ir loģika Šleseram to atzīt kā kaut kādu panākumu priekšvēlešanu kampaņā? Vinš pats sev uzsitot cenu tikai parāda to ka nevar rast uzticību vietējos vēlētājos un meklē palīdzību pie tālajiem nevēlētājiem. Tā sakās ķeras pie pēdējā salmiņa! To atbalsta grupu LPP/LC paši sameistaroja caur pazīšanos kaut kādu, bet neaprēķināja cik tas jocīgi izskatās no malas. Un ja tā grupa būtu īsta tad tie astoņi cilvēki nekādu jēgu tāpat nedotu, jo Amerikas vārds vien neuzspodrinās šīs partijas īsto seju.
ilze>izosam
i
Tu liec mieru latviešiem!
lzoss
l
jaa, visas valstis jau dzivo perkami latviesi !
Ieva
I
Cik atceros, tad vienu no sievietēm, kas gāja bojā Reģos, savlaik turp nosūtīja tāpēc, ka viņa ļoti enerģiski demolēja mitekli.....
lūriķis
l
Nosvītrojot kādu sarakstā tiek balsots par sarakstu,ja esi nobalsojis par sarakstu,tad partija vienojās iekšķīgi:),kurš ies krēslā,kurš pagaidīs.
zemietis
z
Es personiski viņu vienkārši izsvītrošu. Aicinu pārējos darīt tāpat. JL shēmotāju ir palicis maz, bet šo derētu arī atstāt aiz borta , tā uz gadiem 8. Pēc tam redzēs.
Jepis
J
Kāds viņiem sakars ar vēlēšanām Latvijā? Ja nu vienīgi pirmsvēlēšanu pārdomāta taktika trokšņa taisīšanai, lai pievērstu papildus uzmanību.
Arturs Mekšs
A
Nost ar Šleseriem Latvijā! Par labām pārmaiņām!
Berta
B
Es gan par Loskutovu Rīgas domē! Tad mafija ātri uzrakstīs atlūgumus, jo neies jau sēsties cietumā.
kū!
k
Robots » c.desai 14:17 Ušakovs nav vienīgā alternatīva,nevajag karināt makaronus.Rīgā bez krieviem un zagļiem ir arī citi. ------------------------------------------------------ ---------------------------- Nav tak domāts Ušakovs, bet tas uzpūtīgais zīdainis Jaunups!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Čikāgas latviešu organizāciju apvienības paziņojums (pilns teksts)

A. Šlesera atbilde atbalsta grupai Čikāgā

Atbalsta grupas vēstule A. Šleseram

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas