Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Cilinskis: VL un TB/LNNK agri vai vēlu apvienosies vienā partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diez vai
D
Šis "mazliet citais skatījums uz valsts attīstību,saimniecības lietām",līdz šim nav manīts.Tieši otrādi: ir bijusi pilnīga saskaņa! Tik pat "latviska" nepatika pret Briseles progresīvo ienākuma nodokli un apmierinātība ar 22% PVN maizei!
Vēlētājs
V
Droši vien Vienotība nebūs vienots spēks un Visu Latvijai apvienojoties ar TB/LNNK,nākamajās vēlēšanaš neviens no partijas neiekļūs Saeimā! Jo šis "mazliet citais skatījums uz valsts attīstību,saimniecības lietām",līdz šim nav manīts.Tieši otrādi: ir bijusi pilnīga saskaņa! Tik pat "latviska" nepatika pret Briseles progresīvo ienākuma nodokli un apmierinātība ar 22% PVN maizei!
Pavisam vienkārši
P
Par apvienoto partiju nebalsošu!
Jonis
J
Man nav svarīgi, vai viņi apvienosies vai nā, bet galvenais ir jāatjauno latviešiem nacionālā pašapziņa.
ms > Daina
m
Kārklu krieviem nemēdz būt kompleksi. Tas ir novērots.
lauķe
l
Cilvēk, nu nav iespējams krievu vidū atrast tādus , kas nesavtīgi iestātos par latvisku Latviju....Jā, vārdos varbūt viens otrs būs "par", bet .....mentāli viņi visi dzīvo kādreizējās Krievijas impērijas ģeogrāfiskaja telpā.....
Ministry of Truth
M
Eiropā ir daudz labējo partiju, daudzas no tām ir bijušas vai ir pie varas. Labrīt!
Ino
I
Viņi jau savu politiku tieši būvē uz cittautiešu pazemošanu, un tās runas par latvisku Latviju pārsvarā ir vienkārši dekorācija, un viņiem ir paniskas bailes no cittautiešiem, kaut kā nespēju iedomāties viņus kopā ar krieviem, poļiem vai ukraiņiem. Vienīgais pluss VL, ka viņi nav bijuši pie varas un vēl nav degradējušies, ko nevar teikt par vecajiem zagļiem tēvzemiešiem. Mums vajag pavisam jaunas partijas, un tās kā citur Eiropā nedrīkst veidot pēc nacionālās pazīmes, bet tas viss tā uz papīra, praksē nekas spožs nav, un šai savienībai nākotni neredzu
Daina
D
Es cilvēkus nešķiroju pēc tautības, ar krieviem strādāju vienā darbā un nav ne vainas, atkarībā no daža nenovīdīga latvieša, kam visi traucē, un kas tādējādi grib notušēt savus kompleksus.
Dido
D
Vienīgā partija par kuru bija vērts balsot, it īpaši ja tevī ir valstiskas domāšanas pazīmes un ideja par latvisku Latviju. Mana dzīves telpa ir mana valoda, mana kultūra un mana teritorija, par to es cīnos un par to es balsoju. VL tomēr iesaku padomāt, vai nevajadzētu paplašināt elektorātu, piesaistot inteliģentus, valstij lojālus pārliecinātus minoritāšu pārstāvjus, tādā veidā pozicionējot sevi eiropeiskāk. Ja vārdos VL pasaka, ka visiem lojāliem krievvalodīgajiem durvis ir vaļā, tad reāli VL tomēr izskatās pēc ļoti šauras nacionālas partijas. Vai tad nevar atrast kādu foršu latviski domājošu cittautieti. Tas daudz labāk izskatītos no ārpuses, veicinātu iekļaušanu eiropeiskajā telpā, apvienība tiktu uztverta daudz nopietnāk, varētu saņemt atbalstu un izpratni. Parādniekam ir jādomā par savu tēlu. Es augstu vērtēju cilvēkus, kam sirds deg liesmās par lietu, kas ir maksimālisti un fanātiķi un daudz kur viņam ir taisnība, tomēr dīvainais mežabrāļa izskats un visai kaismīgie izteicieni vienu otru reizi ir pāršauti pār strīpu. Vispār VL būtu vajadzīgs kāds imidžmeikers un kopēja vienošanās par to, ko runā publiski un ko runā mājās ķēķī. Dombrava arī reizēm samuldās. Ja nacionālā apvienība kopumā kļūtu eiropeiskāka, saglabājot nacionālas valsts ideju, tad domājams, ka šadarbība ar Vienotību varētu notikt vieglāk, varbūt pat kāda Vienotības daļā varētu apvienoties ar nacionālo apvienību un veidot spēcīgu nacionāl-eiropeisku bloku. Svarīgi arī uzrunāt lojālos krievvalodīgos, paskaidrot viņiem, ka partija ir par saliedētu sabiedrību un vienīgais pareizasi princips ir balstīt to visu uz latviešu valodu. Bet ir ar viņiem jārunā kā ar civlēkiem - gan jau sapratīs. Tādējādi arī sc elektorāts tiktu pašķaidīts, jo patlaban tur balsojums ir glups, etnisks. Politiķi pa lielam nekādi, vārgi, bet mācās. Veiksmi VL/TBLNNK!!!!
Ministry of Truth
M
VL! nav nekā meklējama pie teletūbijiem un vienā partijā. VL! riskē.
Aija
A
Paldies Visu Latvijai - varbūt izdosies panākt Rīgas latviskošanu?
Sirmais
S
Daina, it kā latvisks vārds, bet krievu smaka.
Daina
D
Ražots Latvijā nekad neies kopā ar nacionālistiem, jo viņi ir biznesa cilvēki, bet nevis nacionālā naida kurinātāji
emma
e
Laiks apvienoties ņemot klāt jaunas partijas, piemēram ,Ražots Latvijā;.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas