Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Cilvēkus satrauc aģitācija baznīcā, universitātē un tramvajā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
miskaste
m
Jā, viņ visi nekompetentas $mau>>kas... Latvija vajdazētu vadīt no Tallinas
Biruta no sv. Franciska dr.
B
Nu baznīca jau nu gan nav tā vieta, kur izvērst politisko aģitāciju! Ceru, ka Viņa Ekselence Rīgas arhibīskaps-metropolīta Zbignew Stankevich izdos rīkojumu pārcelt nogrēkojušos priesteri Oļģertu Aleksānu no lielās Franciska draudzes uz kādu nomaļu lauku draudzīti.
??
?
mani nesatrauc - jo savu izvēli esmu izdarījis...
cietiLV
c
Kā arī satrauc aģitācija portālu komentāros. cieti.lv
Smiekligi
S
Vai šim žurnalistam kadus citus darbus ari uztic? Vina raksti ir skolas avizites limeni. :)
tādi esam
t
G.Blaua pieļāva, ka reklāmas materiālus tur, garām ejot, varētu būt nolikusi pati I.Viņķele, =============== Neglīti un pāārspīlēt. Lien vai no ādas ārā.
Paija
P
Eju šodien cauri Vērmanes dārzam, bet tur aģitē Saskaņas centrs ar krievu dziesmām - šlāgeriem nenormālā skaļumā. Pie sevis nodomāju - nu, nu tautieši neejiet balsot (kā daudzi izsakās) - un citi nobalsos jūsu vietā un dabūsiet tās dziesmas klausīties katru dienu, ikvienā vietā... :-(
borcinsh
b
...krieviskii tas saucas : "mássowoye obolwániwaniye" .... ( pec 20 "atjaunoshanas" gadiem !)
borcinsh
b
...."vecakais bralis" ( George Orwell -"1984" ), ziemel-koreaa ari tads ir , tatad esam - viena limenii !
backspace
b
Nevajag jau uzreiz sūkstīties par aģitāciju bērnudārzā. Jāsaprot, ka pļūtistiem tomēr gribas palikt iesildītajās vietiņās. Iedomājies - Šķēle aptuveni 15 gadus, bet viņa oranžie pakalpiņi gadus desmit bijuši pie siles, kur ruk - ruk barojušies, bet tagad viņiem draudz iespēja tur vairs netikt. Būsim iejūtīgi, jo tomēr kampaņā izgrūsta milzum liela nauda (kur pie velna viņi to rauj, kamēr tauta dzīvo badā?) un atpelnīt gribas. To pašu var teikt arī par Šleseru. Jāciena taču ir ģimenes cilvēki - ne kurš katrs savus tuvākos var iefīrēt apmaksātos amatos.
.
.
Vislielākie kretīni šodien pārsteidza pat mani. Bērnudārzā, izņemot bērnu, katram uz pakaramā bija PLL kule ar papīru, zīmuļiem un, protams, aģitācijas avīzi! Tālāk laikam vairs nav kur savā debīlismā iet. Un tie prostitūtkomentētāji varētu intereses pēc ierakstīt, cik tad sanāk nopelnīt dienā.
eksperts
e
Ak tad baznīca arī! Tagad skaidrs, ka nekādai Aglonai nekādas valsts naudas nebūs un nebūs vairs nekādu kristiešu priecāšanās par valsts naudu. Ja baznīcā sāk politisku aģitāciju par tiem, kas iedevuši naudu, tad tas viss ir kardināli jāpārtrauc.
lauku vecis
l
Nu un visas reklāmas- gribat dārgākas zāles, apkuri un nez ko tur vēl, balsojiet par Dombrovski, ja nē, tad par Šleseru- ir normālas? Meli paši par sevi nepārsteidz, drīzāk tracina trulums, kas nāk no šādām reklāmām. Orvela Dzīvnieku fermas saukļa "Četras kājas labi, divas kājas slikti" līmenis...
Buba
B
Uz ielas no plakāta uz tevi skatās Buldozers, televīzijā Buldozers, pat tualetes podā - atkal Buldozers. CIETI(et), reņģēdāji!
Inta Brikše
I
protams pamanīsies veikli reklamēt izmisumā nonākušo Vienotību, kurai palīgā steidzami par valsts naudu sauc pat Repše. SZF ir netīrs Vienotības midzenis. Tas ir pat skaidri nolasāms no bijušās dekānes un esošā dekāna publiskajiem izteikumiem, tagad vēl bukleti...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas