Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Cimdars: šobrīd atkāpties būtu bezatbildīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edz
e
sseit truukst piebilde..un ekonomiski neizdeviigi
kaija
k
kurš ir vienīgais, ko nevajag nošaut? tb 100.?
acis
a
Ja jau balsu skaitīšanas viltojumi var būt tikai fantāzijās, tad kā saprast Boldāna cūcības, vai tad viņš sev vilka krustiņus????? Vai viņš tur vispār tika klāt tiem dokumentiem????.Ko tad darīja komisija, novērotāji, kau kā nekas nesakrīt.Kad protokoli nodoti un 3 reizes paziņots Cimdaram par to, ka viss kārtībā, pēkšņi otrā dienā izgaist fantāzijas un uzrodas patiesība par to ka komisija un novērotāji ļāvuši Boldānam rakties pa kastēm un vilkt krustiņus????
ko monn
k
Dienvidu tiltam nozagti miljoni, bet Cimdaru par daziem simtiem menesii sit krustaa!! Vilniit, Tu esi pie pilna praata???kas notiek valstii???
Paltraku Vilis
P
Ideja nav slikta, bet kur lai ņem tik daudz patronu? Naudas taču nav! Lai apšautu tikai deputātus vajadzīgas 99 lodes, bet nāk klāt ministri un pilsētu un pagastu zagļi!
Saderam?
S
Protams! Cimdaru nometiis, kurs tik aatri varees parnemt lietas? Neviens! Tur buus bardacins, tatad- un skat... orandzie atkal tiks ieveleeti hi hi hi
sviests
s
a-ha! Treknajos gados VISI VISUR dalija premijas, tagad viens Cimdars vainiigs!! Un iisi pirms velesanaam!! Kads vienkarsi sabijies, ka varetu tikt neieveleets un Cimdars taa kaa maisitos pa kaajaam... 75 tukstosi piecos gados= 1000Ls menesii uz visiem. Tad ta gan nauda!! Vilnit, Tu ipasi gudrs neizskaties...
@
@
Cilvēki nebeidz jautāt - kā varēja nobalsot pozitīvi par ES, ja es, viņš un kaimiņš balsoja pret? Cimdar, ko? Neaizstājamu skaitāmmašīnu nav. Salūzt viens kases aparāts, ņem citu. Bet te kas? Neviļus jāsāk domāt, ka uzticams Sistēmai, jo prot skaitīt PAREIZI.
a
a
Bezatbildigi pret ko:? -Pret sevi?
Prēmija
P
Saprotams, ka tagad būtu neatbildīgi atkāpties ... to var darīt tikai tad kad pašprēmēšanas kvota pārsniegta ar uzviju!
ikv
i
Treknajos gados tak visi, kas varēja, cēla algas un premējās uz nebēdu!Tagad velk priekšā vienu Cimdaru un taisa no viņa grēkāzi.Cimdars un CVK savu darbu dar ija godīgi,ko nevar teikt par kungiem no visām tām padomēm!
Šampēteris
Š
Sen tas bija. Biju klāt. +++++++++++++++++ Pilnībā varu apstiprināt. Balsu skaitīšanas viltojumi iespējami tikai slimās fantāzijās. Boldāna cūcības ir briesmīgākais, ko esam piedzīvojuši.
Gyters
G
Vau vau vau :) comment
Visus gar sienu
V
Kadreiz zagsana no valsts bija naves sods. Es ierosinu bargu sodu, teiksim 10 gadu obligatu cietumsodu par sadu parkapumu. Mums ir loti bargi sodi par celu likumu parkapumiem, un par brauksana dzeruma, bet atbilstosi likumi par valsts un Lv iedzivotaju zagsana izlaupisana nav. Pierada ka musu valdibai ir kriminalu pamats kas pielauj sadu attieksmi. . Tas ir tika pat smiekligi un nozelojami ka musu deputatiem but immunitate pret kriminalu vajasanu. Deputatiem ir tas "zala kartina" kas atlauj viniem zagt no valsts. Deputati pasi to sistemi izpunktiereja!!
sen tas bija. biju klat un ska
s
klau sazvērestības teoriju kalēji - ar pilnu atbildības sajūtu varu teikt - 1993 un 95. gada velšanās bija brīnumi, katrs iecirknis skaitīja kā nu mācēja un katra rezultāti tika skaitīti kopā pagastos, pagastus skaitīja rajonos un tikai tad CVK lika ciparus kopā. pēc tam pārbaudot iecirkņu protokolus atklājās lieli jo lieli brīnumi. sākot jau ar 98. gada vēlēšanām CVK ieviesa daudz un dažās kontrolpārbaudes, kas vairs neļāva rakstīt protokolos galīgas fantāzijas. Tā kā draugi mīļie, ja iecirknī ir dažādu partiju pārstāvji, kas skatās uz nagiem viens otram tad ar demokrātiju viss ir kārtībā jo iesaistītie tehniskie darbinieki, kas nodrošina datu apmaiņu ir pārāk daudz, lai jebkurš CVK loceklis (pat ja viņam būtu kāds nelāgs nodoms ietekme skaitīšanas rezultātus) to nevarētu izdarīt. tā kā apšaubīt vēlēšanu demokrātismu cimdara vadībā NAV pamata. sistēma ir izveidota laba un droša pret varbūtējām manipulācijām. par prēmijām - tas bija pirms daudziem gadiem, un par to kliegt tagad ir augstākā mērā nekorekti. cimdars pārkāpumus novērsa jau pirms daudziem gadiem. CVK tehniskie darbinieki strādāja daudz un garas stundas lai visu izdarītu laikā. ja pārējās valsts iestādēs par papildus darbu varējāt saņemt atalgojumu, tad arī CVK darbiniekiem bija tiesības uz tādu. Ja Likumdevējs Saeima nebija sakārtojis šos jautājumus autonomajām valsts iestādēm - AT, ST, CVK un citām, tad šobrīd 3 gadus pēc šo kļūmju novēršanas vienu padarīt par grēkāzi nav īsti lāga. par 2 referendumiem, nu būsim godīgi kurš no jums, ja būtu jālemj par par vienu līgumu ar kuru saņem algu vai diviem līgumiem, un juridiski korekti ir taisīt divos datumos, bet lai taisītu vienā, būtu drusku likums jāpievelk aiz ausīm, kā jūs darītu, ko? bez politiskās ieinteresētības

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Cimdaram pārmet nelikumīgu prēmiju piešķiršanu pašam sev

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas