Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Cīņa ir nevis par novadu skaitu, bet par ietekmi starp TP un ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WWW
W
Daudzu novadu centri atrodas novadu malā. Tātad, esot Milzkalnē, lai kārtotu visādus papīrus, būs jābrauc nevis pietura ar vilcienu uz blakus esošo Tukumu, bet uz attālo Enguri. Tas ir sviests. Tāpat, kapēc Ventspils un Jelgavas novadi ir tik lieli, bet citi tik mazi kā Varkavas vai Lubānas novadi? Un pats nesaprotamākais ir, ka Rīgas lidosta atradīsies atsevišķā no Rīgas novadā. Tātad Rīgas lidosta nebūs saistīta ar Rīgu vai Rīgas rajonu, bet ar vietējiem Mārupes bosikiem.
WWW
W
Jaunais novadu sadalījums ir maigi sakot neloģisks. Novadu centi ir novadu malās, un daži novadi ir ļoti mazi, citi ļoti lieli.
qwe
q
Zvirbulēns toč varētu būt Lembergs pats:))) Šis neveiklais, aprauti knābjošais runas stils:))) Dīvainās metaforas, par kurām pašam ārkārtīgs prieks:))) Un PR speciālistu iestādītie smailiji, smailiji, smailiji:))))
Zvirbulēnam
Z
Mums ir vajadzīga cita personība, ne ļaunais prokurors. Mēs visi protams zinam viņu - gudrs, izskatīgs un diezgan tukls vīrs pašos spēka gados. Jā, pilnīgi pareizi, tas ir viņš - mūsu saule, gods, paraugs un sirdsapziņa, nācijas spogulis, tikumības slieksnis, tēvs un māte, glābējs un cerību nesējs Lielais un briesmīgais, smaidīgais un labsirdīgais L.
interesents
i
Citāts no raksta : "ZZS līdz galam vēlas cīnīties par to pagastu interesēm, kas tiek iekļauti jaunajos novados pret to gribu." Tātad autoresprāt, ZZS iestāšanās par kādas pašvaldības interesēm ir kas slikts? Vispār, dīvaina loģika, lai neteiktu vairāk, ka Dienai joprojām aiz visiem stūriem rēgojas dēmoni. tad arī var rasties tāds secinājums: "Iespējams, gan ZZS, gan TP ir svarīgi panākt arī savu iespaidu uz premjeru Ivaru Godmani (LPP/LC), kurš jautājumā par novadu reformu ar lielāku izpratni ir izturējies pret ZZS interesēm." Man, kas dzīvo vienā no pašvaldībām, kuras ir pret piedāvāto kartes variantu, ZZS iestāšanās par mūsu interesēm, kas NAV saistītas ar politiku, ir simpātiska. Tad ko man darīt? Cien., autore. Da pārstājiet reiz dalīt pasauli pareizā/nepareizā un aiz visiem kaktiem meklēt intereses. Jā, tādas ir. Bet šoreiz ZZS aizstāv manas, pagasta iedzīvotāja intereses.
circens
c
Redzesim vai sodien izdosies patriekt so Saeimu? Ja tas izdosies bus labi, bet ja ne tad tas tikai pieradis latviesu tautas nespeju aizstavet savas intereses, savu valsti. Zemnieki pieprasa prezidentam atlaist Saeimu, bet sis to nedara, jo ir paradnieks viniem par to ka sie so iecela prezidenta amata. Tapec pasiem zemniekiem ir japatries si Saeima un japanak ar valdibas patrieksana.
corp
c
Ja Zalāns spētu šo "labāk" kaut kā mazliet precīzāk definēt, varbūt kāds noticētu. Taču līdz šim skaidrošana aprobežojas ar frāzes "būs labāk" atkārtošanu bezgalīgi daudz reižu. Kas tieši un kam būs labāk nezina ( vai nedrīkst atklāt?) pat paši reformas bīdītāji.
sakāmais
s
>>>>>>>>>Senais "dienā reti novērojami zvirbulēna komentāri??? DDD ta viņa komentāri ir pie KATRA !!! raksta ! Arī dienā.Šķiet,tas ir viņa darbs,par ko maksā algu.
andris
a
Nu jau publiski atzītais fakts par TP un ZZS interesēm tikai apstiprina ka novadu reformai nav nekāda sakara ar valsts attīstību. Reformas vienīgais mērķis ir pakļaut pašvaldības Rīgas partiju varai. TP kā skabarga ir tādas vietas kā Tukums, kur pagaišajās vēlēšanās TP ielikteni tauta patrieca ratā. Laikam cer nākamajās, kad nu jau balsos vesels novads, atkal kādu savu "vislielāko idiotu" krēslā iesēdināt.
anglosaxis
a
Man, muļķīm, gan šķiet, ka cīņu pret teritoriālo reformu organizē tie mazo pagastu vadoņi un viņu svītas, kas baidās pazaudēt siltās vietiņas. Kad apmeklēju sava pagasta māju, mati saceļas stāvus, redzot, cik daudzos omulīgos, siltos kabinetiņos sēž skaisti krāsotas kundzītes un cienījama izskata kundziņi, un vairums viņu izskatās ļoti neapmierināti, ka ar savu vajadzību esmu iztraucējis viņu omulīgo kafijas dzeršanu. Un nu pēkšņi šī idille var pazust, un viņiem nāksies sākt domāt, ka nopelnīt iztikai. Protams, ir arī patīkami izņēmumi un pretimnākoši ierēdņi.
Senais>viks
S
Es ceru, ka zvirbulēns šeit vairs neieskatīsies, jo kaut es deklarēju pajokošanos, sirdsapziņa spiež atklāt galveno, ka zvirbulēns faktiski ir abas, Jūsu pieminētās, personas. Patiesībā šeit var konstatētēt divu personu saplūšanu, pretēji ,vairāk zināmajam fenomenam, personības dalīšanās. Bet labāk par ko citu, jo pārņem baigas izjūtas, kad acu priekšā notiek šī vibrējošā metamorfoze. M>maziņš putniņš> L un atkal putniņš un tad M. Bet šeit tikai puniņš. Tāpēc dienā reti novērojami zvirbulēna komentāri, jo ļoti riskanti, ja pēkšņi kāds ienāk augstas amatpersonas kabinetā un ierauga ka pa taustiņiem lēkā tāds maziņš, kaut simpātisks, šmurgulītis. Man tā aina acu priekšā un neļauj mierīgi vakarā aizmigt.
zvirbulēns
z
Es neesmu Aivars Lembergs, neesmu ! Ģenerālprokurora vārdu nevar pieminēt par daudz, parāk daudz nelikumību notiek šajā valstī.
zvirbulēns
z
Latvijā pašvaldību reforma tiek veikta neraugoties uz pīļu un pīļu bara interesēm, tur tas trakums.
Džonis
D
Starp citu, Zalāna kungs (TP) jau izceļās ar Vecrīgas jautājumu.
viks-zvirbulēnam
v
Nu tad beidzot ir izlobijies no olas putnēns! Katrā rindiņā vajag vai nevajag zvirbulēna blogos tiek pieminets ģenerālprokurors Maizītis . Maizītis-Lembergs te ir tas suns aprakts. Nu ļoti gribās redzēt lembi kā ministru prezidentu nevis matīsa cietuma kameras iemītnieku. Vai tad pēc šī rakstītā maz ir morālas tiesības runāt par lembja apzagto latviešu tautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas