Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cīņā pret zādzībām automašīnu spoguļus marķēs ar atstarojošām uzlīmēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Bergmanis
K
Liekas, ka cilvēki ir aizmirsuši Dieva baušļus- TEV NEBŪS ZAGT ! Vakar pa TV noskatījos divus sižetus par šo tēmu un biju šokā ! Viens krievs, kura a/m nozagti spoguļi teica, ka ir pircis no rokas marķētus spoguļus, tādējādi, nemaz neslēpj, ka pērk zagtu mantu. Otrā sižetā- LTV zvaigzne (Lauris Reiniks) dalījās bēdās, ka spoguļus viņa LEXUS GS zog jau piekto reizi. Arī viņš ir pircis no rokas par Ls50,- spoguļus, kuri maksā Ls280,- jauni. Arī viņš atzīsts, ka pircis zagtas lietas !!! Spoguļu zagšanas epidēmija apliecina, ka mūsu sabidrība maksimāli degradējas. Vieni ziego, jo tas viņu darbs, bet citi pērk, jo tā ir lētāk.
defy
d
Automašīnu apzagšana nav tikai policijas, bet gan visas sabiedrības darīšana un atbildība! Zog ne tikai no BMW, bet no visām mašīnām visu, ko var nozagt - antenas, miglas lukturus, slotiņas, riepas utt. Saloni, pārstājiet uzpirkt nozagtās detaļas! Tā ir vistīrākā ļaunprātība, zagļi kļuvuši vienkārši nevaldāmi! Tā nekaunība jau ir tik tālu, ka šos marķetos spoguļus zagļi vienkārši izsit - no sērijas - neļausi nozagt, parmācīšu! Kas mēs galīgi slima sabiedrība esam? Tos zagļus ķert un dot pa muti tā, lai nevar savu seju salasīt vairāk! Likumdošanai jabūt daudz stingrākai un par šīm zādzībām ir jāpiespriež darbi sabiedrības labā un tik daudz un tā, ka maz neliekas. Šie cilvēki ir jāieliek visos sarakstos, lai viņi nekad mūžā nevarētu nevienu kredītu un līzingu paņemt, un nevienu firmu nodibināt! Pret autosaloniem jāuzsāk krimināllietas, ja viņi nav spējīgi uzrādīt detaļu iepirkšanas pavadzīmes un šīs pārbaudes ir jāveic sistemātiski, katru nedēļu, savādāk tie autosaloni zeļ kā tādas sēnes pēc lietus - kriminālās vides perēkļi!
Gatis
G
"Visa tā spoguļu jezga gan attiecas tikai un vienīgi uz BMW" Te nu gan tu kļūdies.
Smic
S
Savukārt - šī ziņa - ka zog ar visām Baltas uzlīmēm.
Smic
S
Visa tā spoguļu jezga gan attiecas tikai un vienīgi uz BMW
333
3
Man jau otro reizi kāds nospēris pa nakti logu tīrītājus.
arī prom
a
... vai cik necik kautkādi pretpasākumi zagšanai lv vairs nav policijas darīšana ? Ja ar zagšanu cīnās apdrošinātāji ... moš policijai laiks ielas slaucīt ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas