Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Cita valdība kā alternatīva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Stirna
S
Nu, Sudraba jau nebūtu slikta, respektabla sieviete, bet arī Andris Vilks vai Egils Levits būtu jēdzīgi kā jaunās valdības vadītāji, tāpat arī Dombrovskis vai Kristovskis no PS. Taču Zatlers nekādīgi nedrīkst uzticēt sastādīt jaunu valdību kādam līdzšinējās koalīcijas pārstāvim vai kādam tai tuvu stāvošam cilvēkam!
Bez iluzijam
B
Vispirms vajadzigs kompetents, uzticams ministru prezidents. Tadi varetu but Nacionalas bibliotekas direktors Andris Vilks, Eiropas tiesnesis Egils Levits vai valsts kontroliere Inguna Sudraba. Vismaz pusei no ministriem jabut neitraliem, kompetentiem specialistiem; otra puse varetu but partiju parstavji, pa vienam no katras partijas. Tikai pie sadas valdibas es redzu zinamas izredzes, pamazam izklut no krizes. Bet vienlaikus tautai bus jasamazina ari savas prasibas, ko ta no valdibas sagaida. Ir nereali prasit no valdibas panakt ekonomisku zaugsmi globalas krizes apstaklos. Laba valdiba varetu tika samazinat lejupslides atrumu. Bet ari tas jau ir daudz.
Jasons
J
Šleseru par aviācijas ministru!
Banzai!
B
Paliekot valdībā,TP triecientempā sasniedz pamatmērķi(sk.statūtu 4.p.)-pusgada laikā nodrošina,lai abiem vecākiem strādājot,ģimene spētu izaudzināt un izskolot trīs bērnus! Ja ne-sakē,bez suši un harakiri!
Interesanti
I
Interesanti - kā šodienas Saeima, kurā vairākums ir tām partijām, kas ir pie varas, varētu atbalstīt jauno sapņu valdību?
Bez metastāzēm!
B
Jaunai valdībai jabūt profesionālai un bez vecās koalīcijas!
pateicīgās tantiņas
p
Šleseru par premjeru un pēc tam fiksi par Rīgas mēru!
Onjons
O
Pateicoties Zanderam nu ir iespēja pakomunicēt ar tautas priekšāstāvjiem: n tā: 2 651 43 55. Bet ja nu šī ciparu kombinācija ir kaut kā saistīta ar Aivaru Lembergu? 2 924 30 99. Var gadīties, ka tur ir kaut kāds sakars ar Andri Šķēli; 2 668 99 66. Var gadīties, ka tur ir kaut kāds sakars ar Ivaru Godmani; 2 946 72 38. Var gadīties, ka tur ir kaut kāds sakars ar Mareku Segliņu; 2 920 70 66. Var gadīties, ka tur ir kaut kāds sakars ar Ati Slakteri; 2 920 77 70. Var gadīties, ka tur ir kaut kāds sakars ar Ainaru Šleseru; 2 928 55 53. Var gadīties, ka tur ir kaut kāds sakars ar Mārtiņu Rozi?
Alga
A
Premjeram taču alga ir divreiz mazāka, nekā šitai Parex - VK kundzītei.
Nav ko darī
N
Ko tad izvilkāt šito nabaga cilvēciņu?
patiesība
p
Zīli par premjēru!
Absurds!
A
Cita valdība,ministrijas vadot esošajām partijām???! Un kādā sakarībā jāvilcinās būtu ar ministriju un aģentūru samazināšanu?
mērglis
m
var jau buut , ka visas šiis ieceres veeraa ņemamas un atziistamas labas esam , BET (Godmaņa) tad vecai valdiibai jaaatkaapjas , citaadi prezidents jauno premjera kandidaatu nevar nomineet , viss paliek pa vecam , faktiski politisks tupiks ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas