Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

CSDD aicina autovadītājus neļauties ažiotāžai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fiksais
f
Vai beidzot to lukstiņu-plukstiņu nepatrieks no tā kantora? Par šadas tizlas, ažiotāžas radīšanu ši kantora priekšniekam būtu momentālam darba uzteikumam bez jebkādu kompensāciju izmaksas! Cik darbaspējīgu cilvēku nīkst šajā bezjēdzīgajā pasākumā? Vai valsts šobrīt uz šī idiotisma pelna vai tomēr zaudē? Cik ilgi ļaus diletantiem vadīt atbildīgu valsts dienestu?
latvietis.
l
Šodien biju Dobeles CSDD tādu bardaku nebiju redzējis noKrievu laikiem, rindas nenormālas stundā ,,3 BRIEŽI ,,ILAIŽ 6-7 MAŠĪNAS VIENKĀRŠI IDIOTI.
skarba realitate
s
Si aziotaza - kartejais apliecinajums attiecigo strukturu neprasmei organizet lietas un komunicet ar sabiedribu! Civilizeta valsti sis aziotazas del vien CSDDdirektoram butu jaatkapjas no amata! Pec MK pienemtajiem likumu grozijumiem nekavejoties bija visos zinu kanalos jainforme sabiedribu par jauno kartibu - un visiem skaidri saprotama veida. CSDD direktoram (tas jau Krauklis, laikam) jasniedz intervijas personigi. CSDD tik vien jegusi, ka nodala uz sienam sur tur izlimet lapeles ar info
Es gan
E
Aicinātu auto īpašniekus, nevis šoferus :))
vaimanologs
v
vai, vai, vai, vai
Pirmais
P
LPP/LC elektorāts uzdarbojas.
zemnieks
z
Tad kad FM prasīja CSDD cik naudiņas var izspiest no braucējiem .Stŗādīgā CSDD iedeva datus par visiem dzelžiem .FM pareizināja un aizskrēja ziņot onkulim ādas uzvalciņā ,ka būs 32 miljonu .Reāli 2/3 nebrauc .Vel uzņēmumi OPTIMIZĒS savu auto transportu un no kārotajiem miljoniem tik plika piga paliks .Tā kā gaidiet AUTOMĪĻI nākošās represijas ,atvainojos NODOKĻUS ,par garāko izpūtēju ,par resnākajām riepām ,par lielāko stiklu laukumu utt .
www
w
Nu pats csdd jau arī vainīgs pie tās aožiotāžas, jo informāciju no viņiem dabūt par nokakstīšanu kas un kā nav iespējams! Viņu 800xx tālrunis neko par norakstīšanu paskaidrot nevar, iedod katukādu citu numuru, kuru savanīt nav iespējams, jo acīm redzot tiek noņemta klausule, lai neviens netraucētu :(
Andža
A
Pag, es nedaudz nesaprotu... Ja es piemēram nebraucu šogad un nākamgad braukšu, tad man jāmaksā būs par 2 gadiem vai piem. ja es nebraucu 2009, 2010, bet sāķsu lietot savu auto 2011, tad man arī jāmaksā par 2 iepriekšējajiem gadiem??
Uguns
U
Es nesaprotu, kāpēc gan bija jāgaida līdz solījumiem likt maksāt par lūžņiem, lai tos beidzot noņemtu no uzskaites?! Tagad vismaz sāks ieviesties lielāka kārtība automašīnu uzskaitē.
šrotists
š
es gan gudrāks, norakstīju jau pirms ziemassvētkiem. turpat netālu ir arī maxima, esenci pie reizes arī iepirku.
to.....
t
"tupajai" latviešu tautai ir spēcīgs izdzīvošanas instinkts! Un kā saka vecākā paaudze , tad ar 9% etiķi gurķus iemarinēt nevar, jo tie maitas redz uzrūgstot , nevis iemarinējoties! Jo tikai "gudrie " apollo komentētāji domā , ka marinēti gurķi, ievārījumi un citas ēdamas lietas aug uz plauktiem Maximā, vai Rimi. Un gudrie un veiklie kkomentētāji varēs vērt vaļā savus maciņus lai samaksātu par kaut kur Ķīnā saražotiem gurķiem, tā vietā lai ēstu vecāsmātes lauku labumus. Nu ko tur - tagad visi jau tik gudri , ka to vien māk kā ķēzīties komentāros. Bet tiem kas nav auto nav ko pārdzīvot - nolieciet no sākuma tiesības.
alias
a
Mašīnas noraksta tāpēc, ka likumi šajā valstī mainās ne pa dienām, bet pa stundām. Šodien likuma redakcija nosaka, ka vēl visu nākamo gadu varēs norakstīt mašīnas. Jau janvārī, februārī kļūs skaidrs, ka valsts kase pildās nepietiekami un likums var tikt steidzami mainīts. Tāpēc jau cilvēki steidzas, kamēr vēl var.
...
.
oi, tas, ka paslaik saka, ka nodoklis nebus jamaksa par 2010.gadu, ja taja gada norakstis masinu, vel neko nenozime- pienaks 2010. gada 1.janvaris un atklasies, ka puiki un meiteni visu ir mainijusi un ir jamaksa par 2010.gadu
zenovjeva
z
Tauta parāda antiņiem no JL trīs pirkstu kombināciju saisitībā ar auto nodokli, ko paaugstināja!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas