Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

CSDD: izdevumi, arī algas, tika plānotas atbilstoši ieņēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
0t86t
0
65ur5tu
rufo
r
par piemaksām aizmirsām gan, tās jau pat pārsniedz saprāta robežas, melo kā ierasts !!!!!!
:))))
:
Ceļi slikti, bet algas lielas. No kurienes viņiem tā lielā nauda, no kā rēķina tādas algas - no mūsu maksātiem nodokļiem un, ja ceļus neremontē - pašiem pāri paliek daudz.
skrūve
s
Atbilstoši ieņēmumiem iestādi varēs slēgt.
volk tambovskij
v
atbilstoši ieņeemumiem atbilstošas algas a lielceļi kaa , šitas kantoris zem satiksmes ministrijas jumta???... kas nekait paceļ nodokļus , palielina biļešu cenas , bet nabagais par visu maksaa, nekas naakošajaa budžetaa juus taadu sviestu dabuusiet , pusei buus jaarau fraka no valsts , jo darbu jums te nedabyuuut , augoņi uz tautas miesas...
b_d
b
Dod dies, lai visur būtu tāds serviss kā CSDD. Latvijas Valsts ceļi gan varētu pārdēvēt par Latvijas Valsts bezceļi.
līdzjutējs
l
Kādi ieņēmumi, jūs iedomīgie tārpi! Ja jūsu ieņēmumus paredz ar likumu un nosaka par obligātiem jebkuram, kas pārvietojās ar auto, tad pat neiedomājies, ka esi privāts kantoris, kur atalgojumu drīkst piemērot spējām naudu nopelnīt. Pilnīgs bezpriģels. Pa valsts kabatu kā pa savu. Un valsts kabata ir arī mana kabata. ROKAS ĀRĀ!
x
x
varbut ka tik dasni 'ienjemt' shajos apstakljos nav etiksi?:)
Abia
A
Ups, izdevumu sarakstā būs izpalikusi ceļu drošības uzraudzības sadaļa.
Dolārs
D
Es labprātāk dodos uz CSDD vai jebkuru citu iestādi, kur mani apkalpo kompetenti un apmierināti darbinieki, nevis tādu, kurus izdevās par smieklīgu algu pierunāt no rīta piecelties, lai ietu uz darbu. Ja melnstrādnieks saņem 200, latus tad tas ir tikai normāli- ja nekas nav ieguldīts izglītībā, tad atbilstoša atdeve ir no darba tirgus. Jebkurā valstī to cilvēku skaits, kas saņem algu mazāku par vidējo ir lielāks kā to, kas saņem vairāk. Jo vienkāršo darbu darīšanai ir vajadzīgs lielāks darbaroku skaits. Ja mēs kaut kāda pašu iedomāta sociālā taisnīguma vārdā samazinam algas tiem, kas ieguldīja savā izglītībā un pacēlās virs melnstrādnieka līmeņa, tad nekāds taisnīgums tur vairs neiznāk. Šie cilvēki vienkārši par tādu algu nestrādās un meklēs citu darbu. Rezultātā cerētās izmaksu samazināšanas vietā mēs iegūsim sliktāku pakalpojumu. Sekas ļoti labi redzamas tā paša VID uzlauztās sistēmas gadījumā. Ja VID cilvēki (neiet runa par priekšniekiem, bet par reālajiem darba darītājiem) strādātu par algām, kas atbilst tirgus līmenim, tad IT speciālisti nebūtu 3. kursa studenti bez pieredzes, bet pavisam cita līmeņa darbinieki. Protams, vienmēr ir patīkami izņēmumi un ir cilvēki, kas strādā labāk nekā tiek apmaksāti. Bet tāpēc jau tie tiek saukti par izņēmumiem, ka nav raksturīgi.
sise
s
a, šiem gan man nav žēl - labi strādā, pilnveidojas, attīsta pakalpojumus. Lai tiek :)
realitate
r
Neo aktivitates nekur neved tikai tapec, ka, ka taja dziesma: "seit ir Latvijaaa..." Kauns, ka dala tautiesu pardevusies par strunta 1000 Ls algam! Attieksme pret valsti notiekoso - ne mana cuka........ Bet pie katras izdevibas skandina: mes, latviesi, cinitajtauta!
realitate
r
Ne jau valsti, kur videja alga ir ap 400 Ls! Un turpina kristies
Dolārs
D
1000 uz papīra jau nu gan nav nekas dižs. Pilnīgi cilvēcīga alga, par kādu nav žēl atdot savus labākos gadus.
mmm
m
Sāk likties, ka tas Neo ir valdības PR akcija (līdzīgi telekompānijas meteorītam), kas izdomāta cilvēku agresivitātes izkliedēšanai. Tā vietā, lai protestētu pret daudzviet satriecošu nabadzību, nevis par 30%, bet 50% un vairāk samazinātām darba algām, piespiedu nepilnām darba slodzēm, kas tiek praktizētas, pūlis bļaustās par Neo "atklājumiem" (kurus žurnālisti itin viegli varētu iegūt arī bez melnajiem caurumiem). Sabiedrības dzīvē šobrīd vispār parādās daudz kas līdzīgs tam, kas savulaik lasīts par Ķīnas "kultūras revolūciju". Nemitīga ienaidnieku meklēšana, kas dažai partijai traucē nabaga Latviju pārvērst par paradīzi zemes virsū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KOMENTĀRI

CSDD:

"CSDD nevar apstiprināt vai noliegt publiskotos datus, ņemot vērā to, ka tos publiskojusi anonīma persona un nav zināma šo datu ieguves likumība. Daļa CSDD darbinieku ir valsts amatpersonas, kas nozīmē, ka šīs personas ik gadu aizpilda valsts amatpersonu deklarācijas, kuras likumā noteiktajā apjomā publisko Valsts ieņēmumu dienests. 

Izpildot likuma prasības, CSDD 2009.gada atalgojuma fonds tika samazināts par 15%.

CSDD nesaņem nekādu valsts budžeta finansējumu, tai ir pašai savi ieņēmumi, ko veido saņemtā maksa par pakalpojumiem un ieņēmumi no citas saimnieciskās darbības, un atbilstoši šiem ieņēmumiem tiek plānoti izdevumi, tai skaitā, darba samaksas izdevumi.

Valdes locekļu atalgojums ir noteikts atbilstoši Ministru kabineta noteikumu prasībām, un tiem kopš 2008.gada otrā pusgada nav maksātas ne prēmijas, ne kādas citas piemaksas. Vairāku personāla politikas pasākumu rezultātā, vēl pirms attiecīgo likumu likumu pieņemšanas CSDD darbiniekiem vairs netika maksātas ne prēmijas, ne piemaksas, kā arī īstenoti citi optimizācijas pasākumi, tādējādi faktiskais 2009.gada atalgojuma fonda samazinājums, salīdzinot ar 2008.gadu, bija 25%.

2010.gadā CSDD sekos līdzi izmaiņām tirgū un nepieciešamības gadījumā turpinās administratīvo un citu izmaksu samazinājumu."

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas