Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

CSDD Lukstiņš izseko un aiztur autovadītāju, kuram konstatē 3,1 promiļu reibumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trusis nejaukais
t
man arii ir gadījies ziņot CP par dzeerusho dzhipaa kas brauca tieshaam paaraak biistami, tas peec CP ekipaaazhas uzrashanaas veel metaas mukt un tad taraneeja CP automashiinu saanos un policija shaava vinjam pa riepaam vaardsakot visi izpildiijaas gluzhi kaa trakajos amerikaanju klipinjos par drosmiigajiem polichiem..
Ēriks
Ē
Jēdziens visiem ir dzirdēts un skaidrs, bet jēdzienam nav juridisku spēku. Juridisks spēks, un tiesības, izriet tikai no likuma. Ja Tu apgalvo, ka *drīkst* aizturēt, kā Tu to pamato? Vai esi pārliecināts, ka tas tā ir? Kurā likumā tas noteikts? Tāds bija jautājums! Pie viena, tur notiekti jābūt arī medaļas otrajai pusei, rīcība/atbildība pret aizturēot kas iestājas pēc aresta, kā arī atbildība, ja arests izrādīsies nepamatots.
reno
r
ir tāda lieta kā "pilsoniskai arests". acīmredzamu likumpārkāpēju drīkst aizturēt jebkurš. par specifiskiem ierobežojumiem gan vairāk nezinu teikt. problēmas varētu sākties ar pierādījumiem, jo policista vārdam (īpasi tādēļ, ka tie pārvietojas vismaz pa diviem) ir lielāks svars
Ēriks
Ē
Tas ka uz ceļu par vienu ierēbušo mazāk nenolidzami ir laba lieta, bet nav man īsti skaidrs par Lukstiņa rīcības tiesisko pusi. Vai Latvijā ir kāds likums, kas skaidri un gaiši nosaka, kādas ir pilsoņa tiesības ierobežot cita pilsoņa brīvību, t.i. aizturēt?
beņķītis
b
Šis Varonīgais kungs varēja pats izstāstīt kā viņam gāja Talsos vismaz 5 gadus atpakaļ uz Lielās ielas pie Unibankas Talsu filiāles. Vai tad pats nebija dūšā ? Iebrauca gandrīz kafejnīcā pa logu, pameta auto, bet pēc laika ieradās cita persona, kas uzdevās par autovadītāju. Liela daļa Talsu pilsētas par to ilgu laiku sprieda
ments
m
Lukstiņš appīpējās un sāka ārdīties....PZC ... Kāpēc kāds neparetinājā šā keramiku?!
zebra
z
Nju man NEpatīk mans kaimiņš, tagad rauju atslēgas. IESLOGU šo auto. Patvarība, Kodekss. Pants. Tjurma. Bet Kluskstiņš jau atpirksies.
dūda
d
.Braucu ar auto, te kāds bandīts , mēģinot nolaupīt manu auto, ielien salonā un grābj pēc atsēgām - NOŠAUTU TURPAT KĀ TRAKU SUNI !
peksis
p
Kurš redzēja , ka šis VADĪJA transportlīdzekli? Šiziķis Kluksts? Uz VIENA cilvēka liecību pamata sodīt NEvainīgu? gribu - sēžu savā autō šmigā pie stūres krustojumā, un kas? Bioloģiskas izcelsmes paraugi no salona, stūres tikā ņemti. lai PIERĀDĪTU, ka šis tiešām ir VADĪJIS minēto autooooo? DŽERIŅ, KUR ESSI, te par NEvainīgiem Klustiņš ŅIRGĀJĀS???!!!
Antons
A
Kur tādi mērgļi dzērājšoferi rodas. Acīmredzot tas arī visā vainoja Saeimu un valdību, it kā tie viņam vodku ar varu mutē lietu.
Turku Pipars
T
Ha ha ha es rēēēēēēēcu! Dzērāji atbrauc ātrāk nekā POLICIJA!!! Anekdote!
Bo
B
Tu varbūt domā, ka A. Lukstiņš ir Ceļa policijas priekšnieks? Nē, viņš strādā CSDD.
plukstiņš
p
Lukstiņš pusstundu brauca no Ikšķiles līdz Ogrei? Viņš pats bija skaidrā?
Bo
B
Es pamēģināšu izskaidrot, kāpēc draugi atbrauca ātrāk par policiju. Acīmredzot, draugiem šajā brīdi nebija cita izsaukuma, bet policijai bija.
[email protected]
h
Tev Andri ir paveicies, apsveicu! Es savā provinces pilsētā arī reiz vienu izsekoju. Balts "Volvo" uz tilta 6 reizes gandrīz taranēja pretimbraucējus, tad aizbrauca līdz kādai garāžai un ietriecās tās durvīs. Par cik brauciena laikā biju ziņojis policijai, tā ātri ieradās. Ieradās aizturēja mani par to, ka biju nokavējis tehnisko apskati (biju pārskatījies un 12.02. sajaucis ar 02.12., kas , protams man godu nedara). Policisti tomēr beidzot nedaudz sakaunējās un es izspruku bez protokola. Baltais volvo un tā grīļīgais vadītājs tieši pēc divām stundām jau bija atkal redzams uz ielas. Andri, kā Tu domā, vai es vēl kaut reizi izsekošu aizdomīgus autiņus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas