Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

CVK iespēju atklāt deputātu vārdus, kas parakstījās par krievu valodu, novērtē ar varbūtību "50 pret 50"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
kāpēc ne,tautai jāzina savi varoņi
jurists
j
CVK neko nedrīkst dot. Tas būtu rupjš tiesību uz apziņas brīvību pārkāpums. Vēl absurdāk ir tas, ka Saeima iedomājusies kādu sodīt par piedalīšanos plebescīdā (arī parakstu vākšana ir plebescīds).
ms
m
Kad reiz Raivis Dzintars būs prezidents, tad mēs varēsim lepoties. Kā igauņi tagad.
splendid palace
s
dzintars sēdēs,ka jums saku..
Guna
G
Cimdaram jau sen vairs neticu. Ak, jā, ja Dzintars sēdēs prezidenta krēslā, tad mums vairs nebūs jākaunās, kā tagad, kad mums ir tāds prezidents kā Bērziņš. Bet mēs varēsim lepoties ar savu prezidentu tāpat kā igauņi.
  • 1
  • 0
Baltljipiitis
B
Cimdars liekuljo. Nesen vinjsh saciija, ka darbdeveeji var piespiest savus darbiniekus parakstiities par krievu valodu, jo tas nav veeleeshanaas, bet kad prasa atklaat visus deputaatus, kuri parakstiijushies par krievu valodu, vinjsh saka, ka veeleeshanaas darbojas princips, ka balsojums ir aizklaats un jaaizveerte, vai tas ir speekaa arii parakstu vaakshanaa. Attieciibaa uz parakstu pirkshanu vinjsh neshaubas pirkt drikst. Vai vinjsh pats gadiijumaa nav parakstijies?
Igors
I
Jā Vairi , man arī šķiet , ka te kaut kas nav īsti kārtībā. Deputātu ( tie , kas parakstījās ) rīcība sakarā ar zvērestu ir slikta un nosodāma rīcība , taču nevar arī sākt atdzīvināt KGB un viņu " kamrādu " - gestapo metodes. Ar ko tad VL aizdomīgums un metodes atšķiras no kompartijas metodēm ?
  • 0
  • 0
vairis
v
tu pats saproti ko uzrakstiji? protams ka darba devejs var piespiest, jo parakstoties pasē iespiež zīmogu un ir tikai un viena variācija- par, tātad ja ir zimogs tad esi teicis par. velešanās vai referendumā iespējams par pret, par to vai citu sarakstu. nejūti atšķiribu? un principā dzintars šobrid uzvedas kā kašķigs darba devējs- rādi pasi ir zimogs vai nav. tur labs jurists ne tikai datu likuma pārkāpumus, pat satversmes pārkāpumus pierādīs(diskriminācija pēc ticibas uzskatiem tautibas...)
  • 0
  • 1
vairis
v
redz tur jau tā lieta ka bez datu aizsardzibas likuma kuru piesauc(skaidrojums gan bija tāds izpludis, vairāk izskatijās pēc atrakstišanās lai nesanaidotos ar naudas devejiem, bet ari klaji melot nenāktos) vel ir velešanulikumdošana. tad jau teiksim uz saeimas deputātiem ar varetu darba likuma kodeksu piemērot, it sevišķi atlaišanas pantus. tā ka nekorekti piesaukt likumus kas uz doto situāciju tā īsti neattiecas. bez visa datu aizsardzibas likums atļauj atklāt ja tam ir nopietns iemesls. dotajā gadijumā krimināllietas nav, ir tikai dzintara reklāmas kampaņa. to uzskatit par nopietnu iemeslu jau būtu tā kā pastulbi. tāpec tagad cvk meklē veidu kā dzintaru zolidi pasutit tur kur viņam vieta. tagad viss atkarigs no tā kam labāki juristi
zvirbulēns
z
Ja prasa Saeimas komisija, tad tak štrunts par visu aizklātumu, tad tak jādod viss! Vai Saeimā ir ar kāds jurists? A varbūt Saeimai likumi, to starp Satversme, nav rakstīti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas