Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

CVK: Interese par referendumu trīsreiz lielāka nekā pērn

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hanimuns
H
Kamdēļ bija vajadzīgas tieši tik daudz balsis, ja 9.Saeimas vēlēšanās nobalsoja tikai 907460 pilsoņu? Tad 50% ir tikai 450000!?!
aurika
a
Tas, ka par referendumu liela interese, ir pozīcijas un viņu līdzskrējēju nopelns. Mani par piedalīšanos tajā pilnībā pārliecināja Daudzes un Lībanes publiskie izteikumi plašsaziņas līzdekļos.Paldies, (ne)biedri!
Tontone
T
Laidies tik prom. Man rados vairāki tādi kašķīgi un paslinki puskoka lecēji aizlaidās. Nu netek tur viņiem tās piena upes ķīseļa krastos. Bet varbūt ka tieši tā Latvijai jāattīrās...
Jānis
J
13: neviens Tev netraucē doties uz Īriju vai tamlīdzigu valsti. Nodzīvosi savus desmit gadus un ja pēc mājām sagribēsies, tās Tevi te gaidīs. Vēlams tik politiski izglītoties nedaudz. Derētu kāds sarunu ieraksta kur šito CVK biedru pierunā rīkot referendumus atsevišķi un atvaļinājuma laikā, lai izgāztos. Lai arī nav pierādījumu, tas velk uz noziedzīgu nodarījumu pret demokrātiju.
Berta
B
Tik sapuvusi valdība, kāda ir Latvijā un piedevām tās ĀM (TP) nekādi nav ieinteresēta, lai ārzemēs tiktu izveidoti nobalsošanas iecirkņi, jo suns zina, ko ēdis. Viņiem tās 35824 balsis nav vajadzīgas. Pat vienā Vankūveras pilsētā vien ir vairāk kā 1500 cilvēku, kuri NEVAR nobalsot, jo tuvākais iecirknis atrodas 4800 km attālumā. Šiem ļautiņiem ir viss, izņemot Latvijas pilsoņa tiesības. Absurds kaut kāds!
Aizdomīgā Berta
A
... ap plkst.1 naktī tiks ziņots par galīgiem referenduma provizoriskiem rezultātiem. = Kā tad tā? GALĪGIE rezultāti jau tie nekādi nevar būt, jo vai tad ārzemniekus neskaitīs? Kādam nolūkam tad ir paredzētas tās 2 nedēļas, lai apstiprinātu nobalsošanas rezultātus? Bez tam, būtu labi, ja nobalsošanas zīmes netiktu iznīcinātas pēc 3 dienām, bet tikai 3 dienas pēc rezultātu apkopošanas kopā ar ārvalsīs nobalsojušiem. Jo, kā gan citādi var garantēt tiesību apstrīdēt vēlēšanu rezultātus?
13
1
Laiks doties labaakas dziives mekleejumos...
13
1
Kāpēc neviens skaidri nepasaka cik izmaksā tas murgainais referendums ,jaunas Saeimas vēlēšanas,Jaunas valdības satādīšana.Kas par to maksās?Vai tiešām tas atkal gulsies uz tautas pleciem.Un cik bieži mēs varēsim mest ārā tās Saeimas?! Ta nu pamodaas tauta. Atlaidiis, ieveelees un atkal atlaidiis! Bet naudina tiek teereeta un teereeta. Nedomaajiet, ka buus kardinaalas paarmainas. Vecais teiciens Tie pasi veezi jaunaas kuliitees! Tpu nafig shito demokraatiju. Pretiigi!
Oskars
O
MAN PATĪK , KAD TAUTA NĀK PIE PRĀTA un KALVĪTIM - ŠĶĒLEM ar TP būs GALS,varbūt tagad dabūsim tos krievus IZDZĪT ,lai Latvija būtu latviska.
xxl
x
Es visu jau esmu izlēmis. Nu nav neviena kārtīga argumenta lai man būtu jābalso pret. Šitais viss tikai atgādina par sava sēžamā nosargāšanu pēc ievēlēšanas uz 4 gadiem. Tas ka citur eiropā tā nav nav arguments, starp citu eiropā arī mazāk zog no valsts.
lno
l
cik bieži mēs varēsim mest ārā tās Saeimas.Nu,ne jau tik bieži kā mēnešreizes.Tā tauta var noasiņot. _____________________________ Tici man, tu savās mēnešreizēs ātrāk noasiņosi kā tauta referendumos. Ja reiz valdība gribēja taupīt naudu, tad abus referendumus vajadzēja rīkot vienā dienā.
saša
s
Brīvi sveiks verg,kāpēc tu domā,ka biksēs?Dirsīs tieši tev uz galvas,jo skaidrs,ka smerdeļi kaifo no pazemojuma.Varēsi ilgi nemazgāties.
cecīlija
c
Kāpēc neviens skaidri nepasaka cik izmaksā tas murgainais referendums ,jaunas Saeimas vēlēšanas,Jaunas valdības satādīšana.Kas par to maksās?Vai tiešām tas atkal gulsies uz tautas pleciem.Un cik bieži mēs varēsim mest ārā tās Saeimas.Nu,ne jau tik bieži kā mēnešreizes.Tā tauta var noasiņot.
Janis J. Dimants, Jr.,M.D.
J
Piedalisanas referenduma varetu but vel lielka arzemes, ja butu izveidoti vairaki velesanu iecirkni. Pimeram, ASV visas latviesu kopienas un centros varetu but velesanu iecirkni. Un ko dara musu daudzie LR goda konsuli sini lieta? Un nekadiem starptautiskiem noverotajiem tur nebutu ko darit. Ko vini daris Latvija??? Bet redzam, ka Latvijas valdiba, Saeima, Arlietu ministrija, CVK - visas sis instances apzinati trauce demokratisko procesu izpausmi - darbibu - seviski, kas attiecas uz LR tautiesiem arzemes. Si jau nav pirma reize, diemzel. Un tagad visi balsosim PAR!!! Ciena - Janis J. Dimants,Jr.,M.D..
brīvi sveiks!
b
Ziepes ir! Ruksis un citi resnie leiškalni, gundarbērziņi, džeikeri u.t.t. ir salikuši biksēs pa īstam. Būs otrs referendums par Saeimas atlaišanu un tad resnos tiesās, un dziļā pagrabā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

CVK FAKTU LAPA. VISS PAR REFERENDUMA KĀRTĪBU

sdsd

VĒLĒŠANU IECIRKŅU SARAKSTS

dffdf

CVK VIDEO: Kā jābalso 2.augusta referendumā

dsd

Grozījumi Satversmē radīs iespēju kontrolēt Saeimas darbu. Lasiet Dienas rakstu par Satversmes grozījumiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas