Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

CVK: pēdējās dienās savākti vairāk nekā 3 tūkstoši parakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juzis
j
Viens vakars varētu būt veltīts variantu izspēlēšanai "kā būtu, ja jau tiesības ierosināt atlaist Saeimeu" mums būtu? JL vai SC neapmierināts ar sev vēlētāju ierādito vietu, sāk vākt parakstus, savāc 10000 vai nesavāc, cik par viņiem balsoja vēlēšanās, izskatās, ka varētu savākt. Tālāk- referendums par valsts līdzekļiem? Tur vare'tu nesavākt. Nu bet var izdomāt vēl kāda partija kā nākošā sākt vākt.. laika pieteik, uzturam par sevi visu laiku interesi, lai nākošās vēlēšanās būtu labāks rezulāts? Es parakstījos un arī referendumā iešu un visus savējos vedišu, jo šitā nekaunība ar žeikara seju ekrānā, nav iespējama, bet visiem kopā jāizdomā labākais variants. KO dara prezidents, nākošais, es domāju, un aiznākošais..
Vizma
V
Apsveicu ar savāktajiem ~ 180 tūkstošiem parakstu! Tā turpināt arī Referendumā!
Lai nu kā
L
Vienalga, lai cik smagnējas un sarežģītas būtu nākamās procedūras Saeimas atlaišanai no tautas puses, neviens šis solis zudumā neies, jo - novedīs daudzus līdz šim neatbildīgus "tautas kalpus" pie pārdomām, vai tomēr nevajadzētu reizēm arī pildīt tiešos pienākumus. Citādi viņš var tikt izmests no ērtā parlamenta sola. Un tas jau būtu panākums.
@
@
Biju. Vajag.
ABC
A
Šodienas "stabilitāte" ir netraucēta iespēja neliešiem justies kā saimniekiem. Priecājos, ka tauta spēja pārvarēt kūtrību un nepakļauties neliešu propagandai.
Haralds
H
Piedodiet, bet šodienas stabilitāte ir nevis stabilitāte bet stagnācija... Labāk rūgt nekā atklāti šai varai līst d******....
zoolander
z
Un referendums, ja tāds būs, sanāks kad? Atkal vasarā? Atkal būs govis jāslauc un uz kāzām jāiet un nebūs laika "tai politikai". No otras puses - katru gadu pa kādai parakstu vākšanai un referenduma mēģinājumam - nu varbūt kaut kā līdz nākamajām vēlēšanām izvilksim ar šo vājprātīgo koalīciju.
Andris
A
Daži komentētāji jocīgi ... Tik pamatīga lieta - satversmes grozīšana, bet arguments - kādi ministru izteikumi. Mēs nevaram Satversmē 100% drošību pret muļķiem iestrādāt, jo vājā vieta ir ... tauta, kas muļķus var ievēlēt, bet tikpat labi gudrākus pēc vēl gudrākas provokācijas atlaist. Vajag izglītot un skaidrot, nevis kūdīt un musināt! Parakstījos.
Linda
L
Ja paraksti arii tiks savaakti vai tas ko mainiis??Stabilitaati tas katraa zinjaa neveicinaas.Vai latvietim kaadreiz kaut kas arii apmierina?Vai turpinaasim ruugt??Ja ''vadiitaajiem'' patiesaam ruupeetu valsts kaa taada,Latvija latvietim...
Auns
A
Žēl, ka neesmu Latvijā - šodien noteikti būtu aizgājis parakstīties. Visu laiku nebija īstas pārliecības vai tas ir patiesi nepieciešams. Bet šodien Jaundžeikars mani par to pilnībā pārliecināja. Liels paldies viņam ! Es toties palūdzu aiziet parakstīties citus "neaktīvos," kuriem tas bija iespējams. Vēlreiz liels paldies par to Jaundžeikaram ! Es tiešām ceru, ka pateicoties viņam, būs izdevies savākt tos dažus tūkstošus trūkstošo parakstu.
Nikolajs (latvietis)
N
Žēl, ka Saeima nebalsoja par uzticību Šleseram pirms nedēļas. Tad parakstīties gribētāju par Satversmes grozījumiem skaits būtu dubultōjies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas