Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Dailes teātra" darbinieku vēstule KNAB par Aivaru Līni

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam

Alberta ielā 13, Rīgā, LV-1010

Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību

"Dailes teātris" valdes locekļa A.Līņa atsaukšanu no amata


VSIA "Dailes teātris" 2009.gada 27.oktobrī ir saņēmis LR Kultūras ministrijas Lēmumu Nr. 02.1-2/-54 Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Dailes teātris" valdi, kas paredz ar 2009.gada 27.oktobri atsaukt no VSIA "Dailes teātris" valdes locekļa amata Aivaru Līni sakarā ar uzticības zaudēšanu un nespēju vadīt Sabiedrību.

Pēc 2009.gada 27.oktobrī Dailes teātrī notikušās kolektīva kopsapulces, kurā LR Kultūras ministrs Ints Dālderis informēja kolektīvu par radušos situāciju, VSIA "Dailes teātris" darbinieki vēlas izteikt atbalstu A.Līnim, lūdzot atļaut viņam turpināt pildīt Sabiedrības Valdes locekļa amata pienākumus.

Ņemot vērā valstī pastāvošo saspringto finanšu situāciju, kā rezultātā tiek būtiski samazināta arī VSIA "Dailes teātris" paredzētā valsts budžeta dotācija, teātra darba grupa A.Līņa vadībā intensīvi strādā pie dažādu rīcības plānu izstrādes, vadoties pēc vairākām iespējamām valsts budžeta dotācijas piešķīruma variācijām. Šobrīd būtu nelietderīgi neatļaut turpināt iesākto darbu, īpaši tādēļ, ka līdz 2009.gada 6.novembrim pēc Kultūras ministrijas prasības ir jāiesniedz VSIA "Dailes teātris" budžeta pieprasījums un tā pamatojums.

VSIA "Dailes teātris" kolektīvs lūdz mainīt piemēroto drošības līdzekli A.Līnim, jo ir apdraudēta aizsāktā 2010.gada budžeta plānošana. Nesavlaicīga budžeta projekta un pamatojuma iesniegšana Kultūras ministrijā varētu apdraudēt Sabiedrības darbību 2010.gadā. Dailes teātra kolektīvs valdes loceklim uzticas un izsaka vēlmi VSIA "Dailes teātra" darbu turpināt A.Līņa vadībā.

Ar cieņu,

Dailes teātra kolektīva vārdā,

Tehniskais direktors Andris Vītols

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas