Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Daimler lietā KNAB interesējas arī par Bemhenu

Tā dēvētajā _Daimler kukuļdošanas lietā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniekus interesē arī Rīgas satiksmes_ vadītājs Leons Bemhems, ziņo TV3 raidījums Nekā personīga.

Raidījumam Nekā Personīga zināms, ka parakstu par informācijas neizpaušanu un  neizbraukšanu no valsts KNAB  devis pašreizējais Rīgas satiksmes vadītājs Leons Bemhems, kurš darījuma laikā vadīja pašvaldības  uzņēmumu  „Tālava”.  Ar KNAB  sadarbojas bijušais Rīgas domes Finanšu departamenta direktors Raimonds Krūmiņš. Izmeklētāji interesējas arī par  Bojāra vadītās domes satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Guntis Pilsums. Bet arī viņš līdzīgi kā Bojārs no sarunas izvairās.

Jau ziņots, ka februāra vidū Daimler lietā apcietināja Rīgas eksmēra Gundara Bojāra padomnieku transporta jautājumos Leonardu Teni, un tieši uz viņu esot norādes kā "Daimler" maksāto kukuļu saņēmēju.

Neoficiāli zināms, ka L.Tenis pagaidām neesot ļoti runīgs un daudz nestāsta. Noziegumu atklāšanu traucē tas, ka kukuļošana notikusi pirms nepilniem desmit gadiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas