Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Daļa ēdināšanas uzņēmumu biznesu turpina pagrīdē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diena
D
Nekadi nevaru saprast cik ir pulkstens Latvija - jo runajamies jau par zupam :)) , bet vispar - man tas skiet aktuali - kapec "Dienas " lapa nevar skatit Latvijas "laiku" - ka tas ir piem. "Apollo" ?
Kk
K
un zupu var varit tikai neizglitots?
anonīmais šakālis
a
Visi nevar kosmosa kuģus būvēt, kādam ir arī zupa jāvāra! Nolaidies uz zemes!
anonīmais šakālis
a
Būtu jāpriecājas, ka cilvēks var pabarot sevi un vēl divus! No šādiem sīkuzņēmējiem nodokļi nebūtu jāiekasē un pārbaudes jāveic uz budžeta rēķina! 3 paēduši Latvijas pilso;ni, kuri no valsts neko neprasa ir ieguvums, bet pilnīgi debīlās sistēmas dēļ (kas vērsta uz bagāto kaprīzēm), valstij šiem cilvēkiem vēl jāmaksā pabalsti!
M
M
Tieši tā, cilvēki meklē iespēju izdzīvot...lai valdība vēl padomā savas ģeniālās idejas par nodokļu celšanu...
Antons
A
Vēl nožēlojamāk ir tas, ka neviens politiķis vai valsts darboni s20 gados nav spējis pierādīt un akcentēt šo nodokļu lietderīgu izmantošanu! xxxx Pļurkstēt vajag, bet ar mēru. Kā tad domā, ka medicīna, skolas krīt no gaisa par brīvu, vai arī pensijas, kaut arī mazas, bet visiem regulāri amerikas onluļi maksā. Muļķis tu esi.
1000
1
"Politiķi" un "valsts darboņi" jau nav nekas no mēness nokritis - pie šādiem uzņēmējiem tādi politiķi un pie tādiem politiķiem šādi uzņēmēji. Tikai - politiķus jau rada pati sabiedrība, nevis otrādi. Tā kā visa cēlonis ir katrā pašā, nevis politiķos un valsts darboņos - tie ir tikai sekas. Mistiskās Ineses kaktu ķēķis ir tāds pats ekonomiskais noziegums kā izslavētā benzīna liešana kanniņās valsts aģentūrās. Tam nav un nevar būt nekāda attaisnojuma!
jautājums
j
Kad apavus nelabo, bet izmet miskastē...Pie durvīm pieklauvē krīze... Drusku jau pie prāta ir jānāk !
jautājums
j
Es sapratu, ka neļauj ne VID, ne saninspekcija. Bet viņiem vienkārši neviens atļauju neprasa...Nelegāls pasākums. Un tas ir vienkārši stulbi, jo saprātīgi sakārtojot normatīvu prasības, ieguvēji būs visi . Gan valsts budžets, kas saņems kaut vai nelielus, bet ieņēmumus, uzņēmēji, kuriem ir darbs un maize, un klienti, kas būs paēduši
mērglis
m
tagad vieniigais bizness, kuramm baigais kaapums uz nabadziigo ļaužu reeķina, ir kurpniekiem, ļaudis kaudzeem stiepj labot apavus , kurus treknajos gados vienkaarši izmeta miskastee...
sāji
s
Labi, ka vēl mājās ļauj gatavot bez saninspekcijas slēdziena. Nav aizdomājušies.
jautājums
j
Nu bet kur palika tās Dombrovska koncepcijas par mazajiem un mikro uzņēmumiem? Kāpēc kundzei nevarētu būt mazais uzņēmums, kas maksā konstantu, saprātīgu nodokli. Tikai visas tās sanitārās prasības ir par 90 % jāatvieglo. Tāpat kā zemniekiem ar piena tiešo tirgošanu. Neviens taču noindējies vēl nav ! Pircēji saņem produktu atbilstoši cenai. Un kundzes bizness ir atkarīgs no labas reputācijas , pastāvīgiem klientiem un viņu ieteikumiem. Tava labā slava ! Kas jau nodrošinās pietiekami atbildīgu attieksmi pret sanitārajām prasībām... Un to hepatītu arī oficiālā kafejnicā dabūja, bet salminozi Maximā... Valdībai tikai darīt vajag ! Un civēkiem darba vietas un budžetam nodokļi !
VIL
V
Manuprāt, pārāk negatīva ietekme uz biznesu ir NĪ īpašniekiem, precīzāk, to noteiktajām īres maksām. Ja kritiskā masa NĪ tirgū izvēlētos saprātīgu ilgtermiņa ienesīguma līmeni, tad arī bizness varētu attīstīties. Savukārt, ja NĪ ir iegādāts par dārgu naudu, tad kādam būs plāni - vai nu skāde pircējam, vai nomniekam, vai arī abiem.
Mantrausis
M
Vēl nožēlojamāk ir tas, ka neviens politiķis vai valsts darboni s20 gados nav spējis pierādīt un akcentēt šo nodokļu lietderīgu izmantošanu! TAS nudien pat nav nožēlojami, bet tā ir mūsu valsts politika - tikai prasīt! Es ļoti labi saprotu šos cilvēkus, jo viņi reāli ar saviem nodokļiem būvē noteiktai sabiedrības daļai labiekārtotu dzīvi. Kāpēc? Ar ko pavārs vai zemnieks ir sliktāks par visiem tiem...?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas