Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dalbiņš: 13.janvāris policijai ir "smaga mācībstunda"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx3
x
...ES DOMAJU KA DRIZ SEKOS NAKAMAS MACIBSTUNDAS.. JA SAJA VALSTI KAUT KAS NETIKS REFORMETS LAI UZLABOTU TAUTAS MATERIALO STAVOKLI.. PAGAIDAM MATERIALAIS STAVOKLIS STRAUJI UZLABOJAS TIKAI VALDOSAJAI KLIKEI..
gnireb
g
"smaga mācībstunda" tu , tp , biedri kļūdies . Tā ir mācībstunda jūsu tizlās partija vadonim , segluvecim , kur viņš centoties kā mācējis ir izgāzies kā veci varti un neko nav sapratis kur nu vel iemācījies . Pamest mentus vienus pašus zem . . . . . . ! Tizluma un necieņas kalngals .
viesha
v
Tur nav jaabuut nekaadam armijas guruu,lai saprastu ka Andris runaa -kaa taam lietaam jaabuut,vai nav jaabuut!
AD
A
"...Saeimas deputāti konstatējuši, ka policijai bija visa informācija, lai saplānotu operāciju, taču tas netika izdarīts..." bet Dalbiņš saka, ka kļūdu nav!
fg
f
Mazliet pārsteidz, ka arī Dalbiņa kungs izsaka tik absurdu domu, ka piketiem vajadzētu atrast citas vietas. Nē, nepavisam - piketus jau tādēļ rīko, lai tos redzētu varas nesēji! Cits jautājums, ka viņu (šo varas pārstāvju) pienākums ir nodrošināt kārtību.
Andris
A
JA KĀDS BŪTU PACENTIES NOORGANIZĒT ŠĪS NEKĀRTĪBA PAREIZI, PLĀNOJOT, AP 100 CILVĒKU, AR SAKRU LĪDZEKĻIEM, PLĀNIEM U.T.T,. AR MĒRĶI IEŅĒMT STRSTĒĢISKI SVARĪGUS OBJEKTUS VIENLAICĪGI TRĪJĀS VIETĀS. TAD LATVIJAS VALSTS IESPEJAMS UZ LAIKU BŪTU BEIGUSI PATSTĒVĒT. PROTAMS PĒC LAIKA BŪTU NEMIERNIEKI BŪTU IZSISTI ĀRĀ, CAUR LĪĶIEM. BET VISS JAU KARTIBA MUSU DROŠIBAS STRUKTURĀS, AMATI PALIEK SAGLAVBĀTI UN VISS RULLE. VISI ATBILST SAVĀM VIETĀM, BET PLĀNOT, PARADZET NEVIENS NAMĀK, STRĀDA AR SEKAM. DALBIŅŠ TAK NEIES IEROSINĀT SAVU BOSU UN TOS NEKAM NEDERIGO POLICIJAS PRIEKŠNIECĪBU NO DARBA ATLAIST. KARA STAVOKLI VINI BŪTU JATIESĀ PAR NOLAIDĪBU, MIERA LAIKĀ JĀATLAIŽ NO DARBA, JO NETBILST SAVIEM AUGSTIEM AMATIEM. UN TAS IR VISS ACIMREDZAMI!!!
YL
Y
Latviesi sevi apkaunoja ievēlēdami savos likumdevējos kretīnus, bet policija apkaunoja sevi savu priekšnieku dumjības un krievmīlības dēļ.
h
h
"Runa ir par piketiem, kurus šobrīd var “atļaut rīkot līdz pat Saeimas durvīm, bet domāju, ka tas nav pareizs lēmums.” Viņš uzskata, ka piketiem ir jāatrod un jānosaka citas vietas. " - TP jau buutu laimiigi noteikt kaadu 10 km raadiusu no Saeimas, kur nedriikst riikot piketus. tad visi vareetu miitinjot bolderaajaa, juurmalaa, carnikavaa un saulkrastos. un nekaadaa gadiijumaa netrauceetu arii limuziinus, kuri deputaatu kungus pieved pie pashaam darba vietas druviim.
ZBL
Z
Mācībstunda bija 9.Saeimas vēlēšanas, 13. janvāris tikai šo vēlēšanu otrais atvasinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Segliņš: zinu "galveno kļūdu” policijas darbā 13.janvārī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas