Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dālderim gads politikā nesis atklāsmes par tās aizkulisēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kolegis
k
Cienit vinu nav par ko,ja jau tik sapratigs,tad vajadzeja ari saprast kur lien. Un tagad , kad ir sapratis nu ne par ko neies projam,jo izradas nav nemaz tik sarezgiti amatos likt savus comus,nevelamos nomest,partiju uzmest,kura faktiski no muzikanta iztaisija ministru, iestaties partija,kad ir izdevigi un izstaties kad piesola vel kaut ko . Par to kada ir TP patiesiba,to zinaja visa Latvija un ari Dalderis,tadel nevajag tagad maldinat visus un teikt,ka nesakrit uzskati un viedokli ar partiju. Atceresimies to visu un redzesim,ka pec laika Dalderim bus loti silta vietina un loti labs amats. Tikai vajag atcereties, ar kadiem lidzekliem vins to visu sasniegs.
:):):)
:
to taču visi zina,bet ieiet seimā kā goda vīrs un tādam iznākt tas ir realitātes šova cienīgs pasākums...bet pārējais ir tikai bla,bla,bla,ja neko tai iekšienē nemaina...
Vīze
V
Vispār jau dālderi un zatleri izskatās pēc ir viena čību pāra. Skat -abi neko nezinājuši nonāk valsts augstākajos amatos, neko nesapratuši vada valsti, un skat- nepaiet ne pāris gadu, kad šak publiski citus mācīt dzīvot. Un vēl -- abus politikā iesaistījusi tautas partija. Nezinu pat kuru man vairāk žēl, partiju, kretīnus vai mūs citus, kas nebūdami politikā un ministru krēslos tā arī neko nav sapratuši par valsts uzbūvi un atvērtu muti klausamies dāldaru un zatleru pekstiņos.
haha
h
Sīknauda jau pēc skata izskatās pēc nodevēja un pielīdēja
ieva
i
Pa iistam saaku cieniit Intu Daalderi par sso nostaaju
jaarīciti
j
Ja arī citi ministri domātu līdzīgi, Latvija nebūtu tadā s...ituācijā.
Juhans
J
TP šī Dāldera kunga iniciatīva ir ĻOOOTI slikts signāls. Nezinu, kā ar pašu Dāldera kungu - visu nakti domāju: ir vai nav nodevējs? Tad izdomāju: tā kā TP nav godīga pret vēlētājiem, šo pašu vēsti tā ir pārnesusi arī savu cilvēku vidū un nu bumerangs nāk aptakaļ. Kraukļa kungam šis vārds "Bumerangs" ir pazīsatms.
k
k
tautas dzīvotspējas papatā ir naivais pastulbais idiotisms, tu esi tipisks piemērs tam. tu esi tautas pamats. kas attiecas uz dāldera spriedelējumiem, tie ir stulbi, pilni nekompetences un vēlmes pārdoties.
Jā!
J
Pilnīgi piekrītot visam uzrakstītajam, ir viens jautājums: ja mūziķis, kas ir labs profesionālis, bet guvis ne ekonomista, ne finansista, ne politiķa, ne jurista izglītību pēc mēneša sēdēšanas saeimā VISU saprot, tad KAS ir tie, kas tur sēž un NESAPROT? Vai tiešām ir TIK slikti, ka katra kundzīte uz ielas VISU saprot, bet LIELIE politiķi tikai zog?
ka
k
Šķēle kļūdijies izvēloties Dāldera kungu!Izrādās nav KRETINS Ints!Andri ,nākošreiz izvēlies uzmanīgāk!Bet nu ar Rozentāli tev ir veicies pārpārēm-šitāda kundze ir īsts atradums-tīrradnis starp kretīniem!
kuu
k
Nu vienkārši Betmens!!!!
Tāuntā
T
Man ir radikālāks un līdzekļus taupošāks priekšlikums- vienkārši atšaut tās partijas ar visiem biedriem. Ja būs vakances, piesakos darbā- esmu gatavs šaut 8 stundas dienā, 40 stundas nedēļa par minimālo UK samaksu- 4,55 lati stundā (GBP 5,8). Protams, ievērojot visus arodbiedrību noteiktos ierobežojumus- - noteikto pusdienas pauzi un benefitus par kaitīgiem darba apstākļiem (jāpiecieš atšaujamo dzīvnieku nepanesamā smaka). PS. Ar smaku es domāju fizisko, nevis to, ko viņi katru dienu izplata plašsaziņas telpā.
Lelle
L
"Tik ilgi, kamēr partijām būs jāpiesaista privātie ziedotāji, kas, kā zināms, lielākoties ir tieši uzņēmēji, veidosies situācijas, kad "tarifam vai iepirkumam tiek pievilkta papildu nullīte galā", uzskata Dālderis." Tā ir labākā atzīšanās ko esmu dzirdējusi pēdējos 20 gados! Beidzot, kāds izgājējs no TP bandas pasaka patiesību, kas notiek!
kaka
k
nu lab 1,2 ls arii var pieciest
kaka
k
es piipeeju kontrobandu jo taa ir leetaak. ja buutu tie pashi 80 sanji tad pirktu veriklaaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas