Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dālderis: neviens kultūru nemērdē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
E.
E
Daalderim piekriitu un, kaa kultuuras darbinieks, saprotu esoso situaaciju valstii, bet... Visos LV portaalos vienliidz" inteligenti" komentaari, peec kuriem tad arii ljoti viegli nosakaams tautas atiistiibas liimenis :)
@
@
Vairums tomēr nesaprot, kas tā par mākslu, kas pati sevi nespēj paēdināt kaut daļēji. Un tā ir vieta, kur ne tikai radīt, bet ari veģetēt.
Oskars>dzeris
O
Beidz bendēt ACIS - PIRKSTUS un labāk IZLABO ZELTA TILTU, kamēr tas nav SABRUCIS ,kā arī meklē tur nepareizi NORAKSTĪTO NAUDU ..... Kurš to TILTA TĀMI SASTĀDĪJA un APSTIPRINĀJA ??????
dzeris - code
d
Par bauru tautu latviešus uzskatīja Demakova, kad skaidroja, ka, bez tās biblotekas te nebūs kultūras, tādā kontekstā tas jāsaprot, ironiskā, nevis burtiskā.
code
c
Nelmājies, JL lakstīgala. Paskaties spogulī, varbūt bauri pats ieraudzīsi. Šāda tautas saukšana par bauriem liecina tikai par klaju neudzinātību un prastumu.
dzeris
d
Par to kultūras ministrijas stipru saīsināšanu gan piekrītu zvirbulēnam. Bet, ko bļaujat, uzcels jums to stikla šķūni, un būs jums kultūra, bauru tauta!
Oskars
O
REPŠE ,kādēļ Jūsu ministrija nevar pa TAISNO finansēt SKOLAS ,TEĀTRUS, MUZEJUS,CIRKU, SPORTU utt ,bet PĀRSKAITIET MILJONUS ZAGĻIEM, kuri neprot NAUDU SADALĪT ,bet to NOBRAUKĀ - NOĒD - NODZER - MAŠĪNĀS - MĒBELĒS. JL , kad beigsies Latvijas IZSAIMNIEKOŠANA ????? SAMAZINĀT MINISTRIJAS !!!!!!
zvirbulēns
z
Kad tiks veiktas reformas, kad tiks likvidētas barotavas galma māksliniekiem, kad tiks likvidēta Kultūras ministrija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas