Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Darba devējus steidzina ziņot par vairs nestrādājošiem pensionāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IKP
I
Katrs valdības un likumdevēja lēmums, kurš kādai sabiedrības daļai ierobežo vēlmi darboties, beigu beigās nelabvēlīgi ietekmē kopproduktu un valsts iedzīvotāju dzīvi.
Satversme
S
Grozījumi, kas skar vecāku pabalstus un strādājošos pensionārus, ir antikonstitucionāli, turklāt, ņemot vērā 2 Sayversmes tiesas spriedumus (par vecāku pabalstu un pensiju ierobežošanu), šoreiz tie ir apzināti antikonstitucionāli. Esmu pret Saeimas atlaišanu kādu grupējumu populistisku mērķu sasniegšanas vārdā, tomēr manuprāt, apzināti antikonstitucionālu lēmumu pieņemšana ir tā reize, kad parlaments ir jāatlaiž bez kavēšanās.
Pēteris
P
Es te galīgi vairs neko nesaprotu! Lai pamestu darbu, personai ir mēnesi iepriekš jābrīdina darba devējs, bet te valsts pieņem dīvainu likumu, un pensionārs savlaicīgi pat atlūgumu nevar uztrakstīt.
Nu jā...
N
Ja nestrādāšu, manu jau tā mazo pensiju tik un tā samazinās par 10%. Strādājot es tikai kompensēšu tos desmit %... Un iznāk tā, ka es strādājot nenopelnīšu pat 20 ls. Bet man vajag arī tos padsmit latiņus, lai varētu savilkt galus... Un, lasot, kā jaunie mūs, večukus, apsaukā, bez sirdsapziņas pārmetumiem saku- domāsim katrs par sevi.
Kampējs
K
Tici man atradīsies daudz tādi kuri būs gatavi arī par tādu summu strādāt.Vai tiešām tie penšuki nesaprot,ka tas ir pagaidu risinājums,ka vēlāk varēs atpakaļ atgriezties?
es- kampējam
e
:D aha- lai iet bezdarbnieks par 140 ls par pilnu slodzi strādāt pastā un nomaksā i kredītus i rēķinus i bērnus pabaro. neviens jau nav iedziļinājies- PAR KĀDĀM ALGĀM TĀ PENSIONĀRU ARMIJA BIJA UZ MIERU STRĀDĀT.
Kampējs
K
73.000 pensionāru valsts pārvaldē strādā nu vispār vāks.Ja visus penšukus atlaistu visiem bezdarbniekiem parādītos darbs.Lai sēž pagaidām mājās šiem vismaz pensija ir,bet ko darīt tiem kuri pazaudējuši darbu,kuriem ir mazi bērni un kredīti?
tutū
t
Jāgaida ST spriedums! Bet ko tad darīs valsts, kurai nedrīkstēs tā apcirpt ne pensionārus, ne bērnus?
minna
m
Pensionāri-solidarizējaties, nepieļausim diskrimināciju! Nepieļausim pensiju samazinājumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas