Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Darba laiku līdz plkst.22 pagarinās 124 vēlēšanu iecirkņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilnīgs absurds!
P
varbūt dažu latviešu - musulmaņu dēļ arī celsim mošeju bijušā ļeņina pieminekļa vietā? Kas tā par izredzēto tautu? Valsts IR atšķirta no reliģijas. Tā taču ir katra izvēle. Izskatās , ka visus šos gadus mūs SPIEŽ darīt mums neatbilstošas lietas tieši krievi un ēbreji. BET KĀPĒC ? Dariet savā valstī visu, ko gribat, bet nemīdiet mūs ar kājām dēļ savām reliģiskām parašām! Varbūt piespiedīsiet mūs ēst TIKAI košera gaļu, kā jau to mēģināja darīt mūsu "ģeniālais" parlaments? NEBALSOJIET< jo to izdarīsim PAŠI un tā, kā vajadzēs!
vai
v
Kā nav kauna!!!
Jā.....anonīmais šakālis
J
Baznīca ir šķirta no valsts, sinagoga nē. ....... Jā..., tas ir ļoti interesanti. Gribētu sagaidīt kāda speciālista skaidrojumu......
vienreiz nu viena spices lēdija ko
v
- ar sevi un savu unikālību lepnā bezgalīgi valste stāv rakom visas pasaules priekšā :)))
vienreiz nu viena spices lēdija ko
v
- ka dēļ dažiem desmitiem - kā to lai korekti pasaka ..... - tāda nauda jāizgāž - ESAM ATBRAUKUŠI ...... skudras zilonim tāāādu zarainu mietu pēcpusē iemanās iestumt - banku gadījumā šokējošas ir summas, bet nu šitajā - DEMONSTRĀCIJA FANTASTISKA !
Linards
L
Tātad 16 000 izdosim par 70 ebreju vēlmēm. Ebrejs Lavents - Banka Baltija izzagšana, slimnīcā izvārtījās, 5000 no valsts izkrāpa. Krasovickis, Kargins, Pareks un Citadeles izzagšana. Latvijas un tās iedzīvotāju apspļaudīšnā sakarā ar Arāja briesmu darbiem. . Patriekt viņus no Latvijas, šos izredzētos. Pietiek!
nepraša
n
Izliekas, ka dzīvojam Izraēlā nevis Latvijā. IZBALSOTAI SAEIMAI VIENALGA PAR KO BALSOT, BET TĀPAT KĀ ŽURKAS LIENAT ATPAKAĻ SAIMĀ. Redzēs kā atbalstīsiet nākošajā saeimā citu reliģiju intereses.No jums vajadzētu piedzīt valstij iztērētos liekos 65 000 latus.
lauķe
l
Murgs kaut kāds! Dažu desmitu "izredzēto"dēļ valstij jātērē savi līdzekļi...... Jautājums - vai viņi vispār aizies uz vēlēsanām ....un ja aizies, tad protams nobalsos par SC..... Jāatceras, ka šai sugai labs ir ikviens darbiņš , kur var ieriebt "gojiem".....
Normunds
N
Vēlēdamies būt politkorekti Latvijas politiķi kārtējo reizi iebraukuši auzās...Jo ir sanaidotas tautas.Un tas nebūtu,ja laicīgi tiktu ņemts vērā ka Latvijā dzīvo ne tikai latvieši un krievi.Bija iespēja jau pašā sākumā nozīmēt vēlēšanas par nedēļu vēlāk,bet neizdarīja.Vēstuli no ēbrēju kopienas neņēma vērā,bet tagad nobijās no iespējamā skandāla radīja Valstij materiālu zaudējumu.Te būtu jautājums vai nevajadzētu izmantot Latvijas Darba kodeksa pantu par zaudējumu piedziņu no darbiniekiem kuru dēļ ir radies materiālais zaudējums?!!!Vakar viena politiķe te pārmeta ka esot cilvēku kategorija kas saņem naudu neko nedarot...Te laikam viņa bija aizmirsusi ka ir CVK kas saņem naudu,bet strādāt bez zaudējumiem nemāk....Kā paši Saeimas deputāti!!!!
Juurnieks
J
Ja ebreji grib pagarinaat atsevishkju veeleeshanu iecirknju darbiibas laiku, lai pashi arii apmaksas darba laika pagarinaashanu.
anonīmais šakālis
a
Baznīca ir šķirta no valsts, sinagoga nē.
prahtweeders
p
Par ko šūmējamies? Spriežot pēc komisijas sastāva,par augšminēto lēmumu balsoja Vienotība,VL - TB,PLL,SC un ZZS. Izdariet izvēli vēlēšanās.
Pensionāre
P
Nekaunības kalngals,kam vajag lai sedz šos izdevumus no saviem zelta kalniem,esmu galīgi pretī,ka to sedz no budžeta līdzekļiem.
Zigis
Z
Lai vēl kāds saka, ka šī nav oligarhu valsts! Neesmu dzirdējis nevienu gadījumu citās valstīs, ka Parlaments pieņemtu likumu speciāli priekš 70 cilvēkiem.
alberts
a
"Piļjēģe pjaŗjeize"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas