Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Darbā paturēta kārtējā VID amatpersona, kurai atņemta pielaide valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Linda
L
Musu valsti vada mafija!
RRR -> to Kaspars, 27.02.09
R
Juus sakaat: 3 km var noskriet 30 minuutees. - Piebilstu: 3 km leenaa, veseliigaa riksii var noskriet 12 minuutees! 30 minuutees 3 km var solos nostaigaat!
Kaspars
K
Manuprāt, normāls džeks Jurģis. Ēsam pazīstami jau kādus 40 gadus. Kopā mācījāmies PSRS laikos mediķos. Es aizgāju uz zobārstniecību, viņam tuvāka neiroloģija - smadzeņu ārstēšanas joma. Varu pateikt tikai tos labākos vārdus. Zinu, ka viņš ir dienējis jūras spēkos, desantā. Dzīvo dzīvoklī Vecmīlgrāvī, nav grezns dzīvesveids. Iesienījis Latvijas firmu apģērbu zīmolus. Neskatoties uz saviem gadiem, var 3 km noskriet 30 minūtēs
ne sorozoīds
n
man riebaas šaadus meeslus lasiit , bet tomeer , te dažs labs redzami saak čuraat eļļu pamanot ka ar zagšanu no valsts iet uz beigaam , es taadus se paziistu kuri bija atviegloti kad teepisti sita JL kaarti ar Repšes valdiibu , s...di vaga , biedri !
buba
b
Nesaprotu, kā paskatoties uz Jakāna/Vaškēviča oranžajiem, neveselīgiem mūļiem varētu cerēt, ka būs savādāk.
rex
r
Atvaino, bērniņ, ka es Tevi nodēvēju par jaunekli - līdz tam Tev vēl krietni jāpaaugas.
rex
r
Bērniņ, Tev būtu pēdējais laiks nomainīt pamperus - pārāk nelabi ož.
Vientulais vilks
V
JA LATVIJA butu konkurs par izcilako stulbeni tad tev butu garanteta pirma godalga.
Jaunietis
J
Pretīgie sorozīdi! Vēl nav pat sarunas sāktas par valdības veidošanu, bet pa VID-u jau šiverē kā pa savu kabatu. Interesanti, cik miljonu šoreiz pielips pie Repšes, un viņa sponsoru "zelta rokām"? Vai atkal ienākumu deklarācijai nepietiks vietas uz standart-blankas? Kā Valdis Zatlers var būt tik tuvredzīgs, ka dara visu otrādi - laikā, kad vajadzīga stingra roka, pielaiž pie valdības stūres zaglīgos un jēlos sorozīdus?
Jaunietis
J
Dombrovskis kopš 2004 gada tā arī staigā ar Šlesera nazi mugurā. Nožēlojams, atriebīgs tipiņš, kurš nevar atšķirt politiku no personīgajām interesēm. Vēl nožēlojamāk, ka Zatlers zinot jēlīšu un sorozītu nepopularitāti tautā tomēr nominē kārtējo jēlo "saulvedi". Nu paskatīsimies un cerēsim uz to labāko, ka tautā un tautas izvēlētā Saeimā ir spēki, kas nepieļaus atru repšisma sērgu Latvijā !!
vecenīte
v
Vai "alternatīvs džeks" nozīmē "svoi pareņ v dosku"? V dosku" ir jālasa ar uzsvaru uz "o"
rpg
r
redzēju Vaša vakar slāja Andrejsalā - pilnīgi alternatīvs džeks :D
to vecenīte
t
Cik saprotams VID-ā notiek nothing special. Un Tas kurš varētu atbrīvot no amata cienījamo šuvēju vēl domā un: My answer will be, but I will not say
albrehts
a
Diezin vai JL un Repšem kā finansu ministram būs nepieciešami Jakāna un Vaškeviča pakalpojumi. Aujiet nu kājas puiši, diezgan esiet rebes bīdījuši, jāsāk pa nopietnam celt Latvija.
vecenīte
v
Vai kāds var pateikt kas notika ar Jakāna iepriekšējo vietnieku? Vai tā štata vieta tika radīta speciali Vaškevicham? Un vai izmeklēšanas nodaļā agrāk bija štatā nodaļas vadītāja vietnieks? Vai atkal jauna štata vieta? Varbūt šie abi aizpildīja gadiem tukšas stāvējušās štata vietas, kuru funkcijas VIDam nebija nepieciešamas? Tai pašā laikā zemāka ranga darbinieki tiek atlaisti cits aiz cita. Ja Jakāna kungs, būdams valsts ierēdnis, ievēro dīvainas - katrā gadījumā ne valsts intereses, kas būtu tiesīgs atbrīvot viņu no amata?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas