Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Daudze: akcija bija jāatceļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Helēna
H
Hrestomātisks piemērs valsts mēroga politiķa pezatbildībai un demagoģijai ir pats Daudze. Arī viņš cenšas jaukt pēdas objektīvai notikumu izmeklēšanai ar savu paziņojumu pēc visiem zināma politiķa parauga - mērķis attaisno līdzekļus.
Anna
A
Ja Daudze saka, ka nav dzirdējis nevienu konstruktīvu priekšlikumu no opozīcijas, tad patiešām viņam jāiaiziet ar visu saeimu, lai reiz izbeigtu demagoģiskos paziņojumus.
Zix
Z
Nu ja, politiķu bezatbildībai, tikai ne jau opozīcijas, bet pozīcijas!
.
.
viņš varētu savu viedokli paturēt pie sevis
pladars
p
vispār es sevi neuzskatu par lumpeni un urlu, bet viss, ko varu pateikt Daudzem - beidz dirst!
gnireb
g
Jā tieši tapat kā visu jūsu murmuļu baru ATLAIST SAEIMU .
sij
s
vel nav pamodies no sapņa
Esben Kalhøj
E
First of all, I will do this in English, allthough I read, speak and understand Latvian. I hope you will understand. Yesterday I took part in the demonstration as a way of expressing my views about the current government. My opinion is that 99,9% of the partipants who took part in the demonstrations was simple people like me, who just want to live in a normal European country based on democratic principles, free of corruption and nepotism and with a functioning welfare system. And that the current government and the coalition parties unfortunately have not been able to provide this, therefore asking them to act, or let other (a new Saeima) do the job. If the current government now starts to compare me with those youngsters who went beserk yesterday, then I am even more disappointed and also quite sad. I think most of Latvia can see that those drunk youngsters had no idea about what a democratic society is all about, and that they had nothing to do with 99,9% of the people at Doma Laukuma When I went home from Doma Laukuma I stayed around 10min at the Saeima building as well many others. In the beginning people were shouting and having a good time, but suddenly the atmosphere changed when some 20-50 youngsters used the situation and went beserk and soon after ALFA arrived. At that point I left as well as most other ordinary demonstrators and only thoose who were determined to destroy as their sole purpose stayed. We were just ordinary people who exercised our democratic rights at Doma Laukuma and I ask the current government to respect this. Do not use 150 drunks and compare them with 10000people with a hope for a better Latvia. Thank you
zzz
z
zzztesstzzz
z
z
tests
imis
i
Oi, kaut kas teiktajā nesaskan ar Satversmi! Ko tad saskaņoja mītiņu?Vai brīdināja par sekām? Atkal būs pie vainas izpilddirektors vai kas tur saskaņo pasākumus Rīgā.
bimbam
b
"Bezprecedenta gadījums, hrestomātisks piemērs politiķu bezatbildībai," tā pēc Doma laukumā rīkotās protesta akcijas notikušos grautiņus vērtē Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS). Viņaprāt, atbildība jāuzņemas pasākuma organizatoriem, jo šāds iznākums esot bijis iepriekš prognozējams, tādēļ pasākums bija jāatceļ, tomēr politiķi "bezatbildīgi" aicinājuši cilvēkus uz pasākumu. Viņš pats laikā, kad Saeimas ēkas virziena lidoja akmeņi un citi priekšmeti, atradās ārpus parlamenta ēkas, tiekoties ar Norvēģijas Karalistes parlamenta priekšsēdētāju. ---------------------------------------------------------- ----------------------------------------- Atbildiba jauznemas valdosajai klikei un viss, jo galu gala kauzali so akciju izraisija tagadejas, ka ari ieprieksejo valdibu izdaribas! Cita starpa: kadel kungs Seglins negadaja par pietiekamu policijas klatbutni, kas jau ta vien butu atvesinajusi dazu labu karstgalvi!? Bija tacu zinams, ka pastav potenciali draudi, ka iznakums bus tiesi tads! Skumigi ir tas, ka Daudze nebut nav dumjs, bet gan pus savu maizes tevu taurite! Man butu vismaz kauns ta darit!
upe
u
viens lauku tantuks jau skaidri un gaiši pateica, ka visus deputātus baļļā iekšā un paslīcināt - esmu diezgan droša, ka tas tā arī notiks, ja daudze un viņa nespējīgie deputāti nepratīsies paši nolikt nelietderīgi un tikai pašlabumam izmantotās deputāta pilnvaras. Es brīnos, ka pēc vakardienas notikumiem tā arī nevienam no 100 deputātiem nepamodās sirdsapziņa un neviens nepaziņoja par savu pilnvaru nolikšanu. KAUNS UN KAUNS PREZIDENTAM ZATLEREMA, KURŠ UZSKATīJA PAR SVARĪGĀKU RUNĀT PUSTUKŠĀ STRASBūRAS ZĀLĒ NEKĀ BŪT KOPĀ AR TAUTU . MILTOS TĀDU PREZIDENTU !
Zobarsts
Z
Varbut vinam noderetu brugi par gimi lai saprastu tautas uzskatu par valdibu...
Dzintars
D
Daudz ir sudu gabals kurs neko nesaprota.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas