Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Daudze: Ar cilvēkiem pie Saeimas nebija iespējams sarunāties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Modīsimies!
M
vai mačīsimies ķineisū valodu. Kā nu gribam. Buda to maukurdievu fiksi uzvarēs.
kad židu dievs
k
pacēla roku, visi aplusa. Tu, zēn, esi latvietis, un, ja tava tauta tevī neklausās, tad tu neesi savā vietā. Vienreiz beigsim to paunu židu laupītāju totalitārismu. VISS balstās uz cieņu un tās nav. Visu cieņu ebreju inteliģencei, kuru viņi izkāva tāpat kā mūsējo. pujāt, tu dzirdi, tev ir smadzenes?????........tad izmanto tās pirms nāves.
Moris tam NY
M
Vai Tu cienījamais nevarētu tīties ātrāk uz savu amēriku un baudīt tur savu izslavēto demokrātiju, bet mēs mori gan jau kaut kā iztiksim bez tavām "demokrātiskajām" pamācībām...
Pilsonis
P
Ko tad īsti Daudze būtu jaunu paskaidrojis tautai? Viņa darbi ir izteikuši visu.
NY
N
Pec shada pazinojuma Daudz butu politiskais liikis ASV! Bet bananu republikaa Latvijaa ir savadaki likumi,kaa demokratiskaas valstis!
kexxx
k
Protams ka nav ko runaties - cilveki sen grib ar KADU CITU parunat. Vienvardsakot viss kas vinjiem bija sakams - Daudze vacies no Saeimas un pakjer lidzi Dobeli, Lagzdinju un Kalviti, ka ari citus antinjus.
Onjons
O
Pensionāra kungs Kalvītim durvis vēra un paklājiņu ritināja, kad tas steidzās Saeimas mājā? :)
Arturs-pensionars
A
Pie Saeimas piketeja pustukstotis...tas ir ap 500 cilveku.Cik jabut veletajiem lai ieveletu tikai vienu deputatu?Esmu galigs nabags,pensija tomer 164 ls,pie 43 gadu staza,bet es nekad nepiekritisu sai vavulosanai par loskutovu.Man pienemams ir Daudzes viedoklis un pozicija.
Tāuntā
T
Tas nozīmē tikai vienu - tautai ir vajadzīga opozīcija, nevis pozīcijas mafija. Kas vēl nav skaidrs? Kaut kā neredzējām pie Saeimas nevienu pozīcijas aizstāvi. ===================== Pozīcijas pārstāvjiem nebija laika- ar visām četrām Silē, kādas tur manifestācijas pie Saeimas- ja vēl par to maksātu- bet nevar- Loskutovs piegriezis pozitīvisma kampaņas... Tad atliek tikai pašam Sivnam rāpties tribīnē un kliegt, ka "Loskutovs ir *zaglis*". Par ko es, Loskutova vietā, iesūdzētu Kalvīti tā uz pāris miljoniem.
Tāuntā
T
Un vai Tautai (kura ir Saeimas deputātu darba devējs) ir iespējams ar pozīciju sarunāties???? Es ieteiktu papildināt Latvijās Krimināllikumu ar pantu, kas ļauj jebkuru no Saeimas deputātiem, kas nosauc kādu vēlētāju daļu par "kvaukšķiem", nošaut uz vietas bez jautājuma izskatīšanas tiesā - par brīdinājumu 51 atlikušajam.
Ontūns Mazpusāns©
O
Mediju ziņa: Saeimas priekšsēdētājs G. Daudze ( ZZS/LunV ) "nav saredzējis", ka cilvēki svētdien (29.06.2008.) pie Saeimas vēlētos uzklausīt viņa viedokli, tāpēc "pie tiem nav izgājis aprunāties". Uz jautājumu, vai pozīcijas deputāti izvairās no tautas, Daudze atbildēja: "Grūti teikt...". ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 1.07.2008., Nr.5. "Ar tiem, kas 'silei' draudēja, (Jo - "valsts" šos ATKAL "uzmeta") Es, 'možka', būtu runājies, Bet - sajutos kā ap... (lauzies)..." =================== “HP” (“Hroniskā pjedestāla”) versijas O.M.© blogā.
Niknais
N
Pūlis pie Saeimas un vairums komentāru vēlreiz apliecina, ka dzīvojam muļķu zemē. Kad sāksiet domāt par ko balsojat un paši atbildēt par rezultātu?
cita Dāma>Dāmai
c
Tomēr saturs, vienalga, ir svarīgāks par formu.
Daudze
D
melo, sakot, ka nevar viņiem pārmest ķaut ko. Kas tad ar mutatis mutandis likumu? !!!!
Minciene>Dāmai
M
Piedodu citas stila, sintakses u.c. kļūdas Jūsu tekstos, bet Latvija tomēr būtu rakstāma ar LIELO SĀKUMA BURTU!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas