Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Daudze: Kalnmeiera apstiprināšana amatā ir ļoti ticama

Saeimas priekšsēdētajs Gundars Daudze (ZZS) uzskata, ka masu medijos nav izskanējis nekas tāds, lai liela sabiedrības daļa uzskatītu, kas Ēriks Kalnmeiers nebūtu pieņemams ģenerālprokurora amatam. Parlamenta spīkers uzskata, ka atsauksmes medijos viņu raksturo kā profesionāli, Saeimas priekšsēdētājs nav pamanījis kritiskas piezīmes.

“Domāju, ka viņa apstiprināšana ģenerālprokurora amatā ir vismaz ļoti, ļoti ticama.” Uz jautājumu šorīt Latvijas Radio, vai pārsteigumu nebūs, G.Daudze atbildēja: “Nu, to es jums nevaru apsolīt.”Saeima ārkārtas sēdē, kas sāksies plkst. 11:00, šodien lems par Ē.Kalnmeiera apstiprināšanu amatā. Vēl šajā rītā Ē.Kalnmeiers dosies uz sarunām ar deputātiem. Plkst. 9 Kalnmeieru uz tikšanos aicinājusi partija LPP/LC, plkst. 9.30 ZZS frakcijas deputāti, plkst.10 - TB/LNNK, savukārt plkst.10.30 - pie TP deputātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas